Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşgeldin canısı ben hiç görmemem gereken bir kelime gördüm galiba depresyon mu dendi o ne ya o nasıl olumsuzluktur ne oldu kuzum neye sıktın o tatlı canını
Ayy eriyorumm nasil.biyere düştüm ben nasill tatlisiniz hepiniz cok uzun ama birgün anlatirim aile ici gördügm muamele alakaliydi eşimin tarafindan..

Ay salaklar ya zaten bir gıcıklık yapmasalar şaşardım ya aşko sen hastaneye randevu al en iyisi
Yaa var ya çok gıcık oldum ne demek bakmıyoruz ya işine gelene veriyosun kan tüplerini avuç avuç kendi doktorumda yoktu zaten izinleymiş gözümün kökü ‍♀

Kanka aile hekimlikleri artik hormon bakmiyor yeni yürürlükte
Aşkım hormon bakmasın zaten ama diğerlerine de bakalım dedim genel tahlil yani onlara bakıyolar bildiğim kadarıyla kansızlık vs sadece gebelik ve tiroid bakıyoruz dedi salladı beni biyokimya hemogram bunlar hormon değil ki kan sayımı yani

Gece bizdede ekşın vardı. Adet sonrasi libido biraz yuksek oluyo bende adama saldırdım gece sonra derin bi uyku

Ben hazirlaniyim dişciye gitcem cokta korkuyom yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…