- 30 Kasım 2017
- 9.958
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.206
- 198
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #18.561
Seni yerüm❤onun için burdayiz bebeğim hep destek tam destek yılmak yok seni seviyorum ❤❤❤ Mehrii34 hoş geldin canım ❤
Bize kalsa bi halt olacağı yok, iyi oluyor bizeBende ne güzek uyuyodum bende dıkşınlandım gece
Ayy eriyorumm nasil.biyere düştüm benHoşgeldin canısıben hiç görmemem gereken bir kelime gördüm galiba depresyon mu dendi o ne ya o nasıl olumsuzluktur ne oldu kuzum neye sıktın o tatlı canını
Şimdiden iyi geldiniz gercekten iyki varsiniz kizlarAyy gelsin tabiMehrii34 hoşgeldiiin burdaki herkes çok iyi insan kendini topluyor burda sanada iyi geliriz inşallah
Ay salaklar ya zaten bir gıcıklık yapmasalar şaşardım ya aşko sen hastaneye randevu al en iyisi@raainbowDemgey3 @000umutlu000 @Veziir @Lale95 ve diğer aşkolarım sağlık ocağındayım doktor sadece tiroid ve beta bakıyoruz dedi ve ben acayip sinir oldum
Ayy ben bilemiyorum yaBize kalsa bi halt olacağı yok, iyi oluyor bize
Başla başla kuzum aksatma hatta bir kaç gün önceden bile başlasan olurmuşİns kuzum ins bu hafta hiç ılıskı olmadı başlıyorum bugun vallla
Teşekkür ederim canim hoşbuldumÇünkü geceyi seviyoruuuzzzhoşgeldin Mehrii34 seni benim gruba eklim kız orası bereketli maşallah bu ay burası kalıcı zaten hep burdayız
Yaa var ya çok gıcık oldum ne demek bakmıyoruz ya işine gelene veriyosun kan tüplerini avuç avuç kendi doktorumda yoktu zaten izinleymiş gözümün köküAy salaklar ya zaten bir gıcıklık yapmasalar şaşardım ya aşko sen hastaneye randevu al en iyisi
Vazgeçelim vazgeçenlerin daha cabuk oluyorÖyle zaten kuzumay aman ne biliyim yaa bu gidişle vazgeçicem
Kanka aile hekimlikleri artik hormon bakmiyor yeni yürürlükteYaa var ya çok gıcık oldum ne demek bakmıyoruz ya işine gelene veriyosun kan tüplerini avuç avuç kendi doktorumda yoktu zaten izinleymiş gözümün kökü♀
Aşkım hormon bakmasın zaten ama diğerlerine de bakalım dedim genel tahlil yani onlara bakıyolar bildiğim kadarıyla kansızlık vs sadece gebelik ve tiroid bakıyoruz dedi salladı beni biyokimya hemogram bunlar hormon değil ki kan sayımı yaniKanka aile hekimlikleri artik hormon bakmiyor yeni yürürlükte
Valla zaten vazgeçtim gibi koşmuyorum aman ekşın dıkşın olsun diye olursa olur olmazsa alıştık zatenVazgeçelim vazgeçenlerin daha cabuk oluyor
Gece bizdede ekşın vardı. Adet sonrasi libido biraz yuksek oluyo bendeMucizemmm16 @raainbow Demgey3 M Mavimiresl Childdevelopment @Veziir R Random3 @000umutlu @melek076 @My_Moonlight06 @Safiye19 ve diğer kuzular
Günaydın canlarım nasilsıniz? Gece dıkşnlanip uyumuşumo yüzden giremedim
Bel çektirmek biraz riskli birşey,her kesin yapa bilecegi şey değil,3gün ard-arda çekmek gerekiyor,her gün daha da artiyor sıkma burma işlemini
Yere uzun bi şal salıyor yüzü üste üzerine uzaniyorsun,şalin bir ucunu bacak arasından çikarip belin üstüne getirip diger ucunu de sag omuzun üstünden çekip düğüm atıyor,belin ortasina denk gelecek şekilde
Sonra uzun tahta gibi birşeyi düğüm atdığı yere sokup 3defa sag tarafa dogru çekiyor,sanki kavanoz kapaği sıkar gibi
Sonra şalı açıp sol omuzumdan getirip aynı işlemi bu sefer de sola doğru yapiyor
Ve bu arada şiddetli bir ağrı giriyorhem bacak arası gidiyorr hem omuzunn
Amann bundan sonrasi libidoya bagliValla zaten vazgeçtim gibi koşmuyorum aman ekşın dıkşın olsun diye olursa olur olmazsa alıştık zatendolunay geliyo vura vura yine sinirlerim tavan
Ben hazirlaniyim dişciye gitcem cokta korkuyom yaaaAşkım hormon bakmasın zaten ama diğerlerine de bakalım dedim genel tahlil yani onlara bakıyolar bildiğim kadarıyla kansızlık vs sadece gebelik ve tiroid bakıyoruz dedi salladı beni biyokimya hemogram bunlar hormon değil ki kan sayımı yani
Aynen aşkoAmann bundan sonrasi libidoya baglicanimiz isterse bam güm
Ayy ondan bende korkuyorum çektircem ama cesaretim yok aşkoBen hazirlaniyim dişciye gitcem cokta korkuyom yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?