Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa var ya çok gıcık oldum ne demek bakmıyoruz ya işine gelene veriyosun kan tüplerini avuç avuç kendi doktorumda yoktu zaten izinleymiş gözümün kökü ‍♀
Aynen aşko aslında bir sürü değere bakabiliyorlar yalan söylüyor işine gelmemiştir aaaa kendi doktorun belki daha iyi olurdu aşko ya başkasının hastasına gıcıklanıyorlar aşko bana da neler yapmışlardı hepsi aynı

Senin bat ne zamandı aşko sende gebe olabilirsin ne belli olmadığın
Benim bat 1 di 3 ünde adet oldum ben
Kız benide ekle bari o dokunuş banada deysin bat 24 ekim
hoşgeldin canım uğur getirsin bu ay
Ne yalan söyliyim benim de zoruma gidiyor yazık süt çok pahalı ben 8.gün başladım, 3 -4 gün yaparım işte. Bunu da denemedim demiyim, namım yürüsün
kararsız kaldım valla bende
Arkadaslar testi böyle negatif oglu negatif cikan varmi yani biraz bi ümit olsaydiEki Görüntüle 3141075
canım bende bu ay bundan kullandım sonradan gölgeler gördük akşam belirmişti hatta çok ümitlendim ama sonuç zıfır zıfır zıfır bide o kaaa para verdim onaaaa aslında bence doğruyu da gösterdi biliyor musun bu testten 2 gün snra doktora gittim gebelik mukusun çok yüksek dedi(o zaman test gölge gösterdiği için doğruydu ) ama kan testi verdim sonrasında çıkmadı Bence tutunamadı yavrum olsun yolaaa devamkeee uzun oldu K.bakma bata kaç var canım

Ayy oda farklı değil aşko ama yarın gidip sonucumu ona göstericem bakalım ne diycek

Haa onlari istediysen bakmasi gerek evet

Aslında çok var ama adet mi gebelik belirtisi mi ayırt edemiyorum bebeğim mesela gece çok şiddetli kasık ağrısı girdi uyandırdı resmen
Aferin sen testleri evde unut belirti say aferin ne güzel öğrenecektik kalk git evine ne işin var Kv evinde canım yaaa aaaaaa hadi evin baskın seni bekliyor iş vardı evde de

Cok pahaliymis gerckten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…