- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #18.581
Bata kaç gün var canımArkadaslar testi böyle negatif oglu negatif cikan varmiyani biraz bi ümit olsaydiEki Görüntüle 3141075
Gece bizdede ekşın vardı. Adet sonrasi libido biraz yuksek oluyo bendeadama saldırdım gece sonra derin bi uyku
Aynen aşko aslında bir sürü değere bakabiliyorlar yalan söylüyor işine gelmemiştirYaa var ya çok gıcık oldum ne demek bakmıyoruz ya işine gelene veriyosun kan tüplerini avuç avuç kendi doktorumda yoktu zaten izinleymiş gözümün kökü♀
Ay yalnız değilmişim bende acaba sadece bende mi oluyor diyordum ay kızlar benimde libidom adetliyken ve adetten sonra çok yüksek oluyorGel sarılalımm o zaman ben adetliyken de libido yüksek olur bende
Bide mfk ilaçları etkisi ohoooodurdurana aşk olsun
Benim bat 1 di 3 ünde adet oldum benSenin bat ne zamandı aşko sende gebe olabilirsin ne belli olmadığın
Kız benide ekle bari o dokunuş banada deysinbat 24 ekim
Ne yalan söyliyim benim de zoruma gidiyoryazık süt çok pahalı ben 8.gün başladım, 3 -4 gün yaparım işte. Bunu da denemedim demiyim, namım yürüsün
canım bende bu ay bundan kullandım sonradan gölgeler gördük akşam belirmişti hattaArkadaslar testi böyle negatif oglu negatif cikan varmiyani biraz bi ümit olsaydiEki Görüntüle 3141075
Ayy oda farklı değil aşko ama yarın gidip sonucumu ona göstericem bakalım ne diycekAynen aşko aslında bir sürü değere bakabiliyorlar yalan söylüyor işine gelmemiştiraaaa kendi doktorun belki daha iyi olurdu aşko ya başkasının hastasına gıcıklanıyorlar aşko bana da neler yapmışlardı hepsi aynı
Haa onlari istediysen bakmasi gerek evetAşkım hormon bakmasın zaten ama diğerlerine de bakalım dedim genel tahlil yani onlara bakıyolar bildiğim kadarıyla kansızlık vs sadece gebelik ve tiroid bakıyoruz dedi salladı beni biyokimya hemogram bunlar hormon değil ki kan sayımı yani
Bakmadı işte kuzum malesefHaa onlari istediysen bakmasi gerek evet
Ay kuzum gebesin ozmaan sen uykudan uyandırıyorsa vardır bişeylerAslında çok var ama adet mi gebelik belirtisi mi ayırt edemiyorum bebeğim mesela gece çok şiddetli kasık ağrısı girdi uyandırdı resmen
Alıştık fazlaca birbirimize her birimizin gönül muradı ortak sağlıkla ermek nasip etsin Allahım güzel günler çok yakın. Vardır rabbimin bize da sakladığı günüHoşgeldin canımburda ağız tadıyla depresyona giremiyoruz ben şahsen iki günde bir girecek gibi oluyorum Mucizemmm16 Childdevelopment R Random3 Demgey3 @000umutlu000 M Mavimiresl bitliKedi ve diğer kızçeler sağolsun beni hayata döndürüyorlar
3 günBata kaç gün var canım
Aferin sen testleri evde unut belirti say aferin ne güzel öğrenecektik kalk git evine ne işin var Kv evinde canım yaaa aaaaaa hadi evin baskın seni bekliyor iş vardı evde deAslında çok var ama adet mi gebelik belirtisi mi ayırt edemiyorum bebeğim mesela gece çok şiddetli kasık ağrısı girdi uyandırdı resmen
Cok pahaliymis gercktenYok canim bizde bana göre pahalı2tane halıya 320tl verdim
İvitt aslında daha erken alacaktim , eşimle gitdik almayabu ne ya oyuncak gibi bunun nesine para veriyorsun o kadar konuştu konuştu sinirlendim çıktım mağazadan almadim,yolboyu surat astim istersen dönelim al diyor bide
Neyse bugün gitdim aldim sonundabi güzel sildim evleri miss gibi oldu
Buharli mop aslinda çok pratik bişey,ama bizim ev yerler ahşap buhar zararlı ,o yüzden tereddüt ediyorum almaya
Alsam yalnız banyo ve mutfak ,kanepe,camlar kullana bilicem
Aşko ben o kadar patlama yaşamıyom yaKızlar libidonuzu seveyim içinizde ne playboy davşanı yatıyor farkında mısınız? Az tüyo verin bu yaştan sonra libidom artar belkiM Mavimiresl Mucizemmm16 Lale95 R Random3 ve libido patlaması yaşayanlar
Evet canim size nazaran bizde çok pahaliCok pahaliymis gerckten
Aşkım hayır olmuyo sakın öyle yapma tamam mıııKızlar ya bu maydanoz küründe her seferinde yeniden mi yapmak geriyorertesi günler yoksa sütü ısıtıp ısıtıp otursak olur mu Mucizemmm16
Evet ben hep farkındayimKızlar libidonuzu seveyim içinizde ne playboy davşanı yatıyor farkında mısınız? Az tüyo verin bu yaştan sonra libidom artar belkiM Mavimiresl Mucizemmm16 Lale95 R Random3 ve libido patlaması yaşayanlar
Evet yaAşkım hayır olmuyo sakın öyle yapma tamam mıııziyan oluyo diye için gidiyo dimi benimde gitmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?