- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #18.601
Benimde adetin 3-4 gunleri libido yulselmeye basliyo.Gel sarılalımm o zaman ben adetliyken de libido yüksek olur bende
Bide mfk ilaçları etkisi ohoooodurdurana aşk olsun
Bekle bakalım kuzum geç döllenme olmuşsa battan önce öğrenemezsin inşallah bebeğin seninledir ❤❤
Evet aşkoEvet yabi işe de yaramiyor o kadar süt heba oluyoring
Kiz benim adet sonrasi oluyo genelde adete yaklasirken kocayi goresim gelmiyoKızlar libidonuzu seveyim içinizde ne playboy davşanı yatıyor farkında mısınız? Az tüyo verin bu yaştan sonra libidom artar belkiM Mavimiresl Mucizemmm16 Lale95 @Random3 ve libido patlaması yaşayanlar
Bide yumurtlama dönemi oyle oluyorum libidomdan anliyorum bazenAy yalnız değilmişim bende acaba sadece bende mi oluyor diyordum ay kızlar benimde libidom adetliyken ve adetten sonra çok yüksek oluyorM Mavimiresl
Aşko aynen benimde göresim gelmiyoKiz benim adet sonrasi oluyo genelde adete yaklasirken kocayi goresim gelmiyo
Kız dur ne regliEvet aşkoaşko ben galiba yeniden regli olucam kendimden iğrenç berbat bir koku alıyorum regli olacakmışım gibi belim karnım falan ağrıyo
Valla ben 7/24 öyleyim o yüzden gün ayrımı yapamiyorumBide yumurtlama dönemi oyle oluyorum libidomdan anliyorum bazen
Azgin tavuk kankamValla ben 7/24 öyleyim o yüzden gün ayrımı yapamiyorum
Bide üzerine mfk ilaçları içiyorum libido tavan
Bilmiyorum aşkım valla bugün hali yıkıycaktım mutfak dolaplarımı sileyim yarın da evi süpürür silerim dedim ama hiç enerjimde yok bence geldi gelcek gibi duruyo gaz da cabası☹Kız dur ne regli
Maydanoz buharini etkisi bence
İçeride olan enfeksiyon falan birikmiş akintilari etkilemiş o yüzden öyle koku hiss ediyorsun
Ooo çok iyi aşko bana da yolla biraz sende olandanValla ben 7/24 öyleyim o yüzden gün ayrımı yapamiyorum
Bide üzerine mfk ilaçları içiyorum libido tavan
Ayy gaz bende de var ya bitirdi resmen beniBilmiyorum aşkım valla bugün hali yıkıycaktım mutfak dolaplarımı sileyim yarın da evi süpürür silerim dedim ama hiç enerjimde yok bence geldi gelcek gibi duruyo gaz da cabası☹
Keşke yollaya bilsemOoo çok iyi aşko bana da yolla biraz sende olandanben bu keçiboynuzu özünü kullandım ya hiç bi işe yaramadı ya bende ters tepti
Bu ay bende hiç bitmedi bu gaz aşkoAyy gaz bende de var ya bitirdi resmen beniiki aydır gözlemliyorum regl bitdikden sonra oluyor gaz yumurtlamaya kadar devam ediyor
Aşkım enerjin yoksa neden kendini zora sokuyorsun? iş zaten hep var, bitmiyor ki kafası batmış
Gazla yanaşı kabızlıkda oluyor bendeBu ay bende hiç bitmedi bu gaz aşkobenide bitirdi valla
Oooff valla bitmiyo ya çok daraldım yapıyorum daha keyfini çıkarmadan afedersin yinegötürüyo evi bide aşırı beyaz heryer
Aman muamele neyse ona göre davran kuzum ağırlığını koy kendini geri çek takıp takıp canını sıkma kim ne kadar değer veriyorsa o kadar değer ver geç kimse senden değerli değilAyy eriyorumm nasil.biyere düştüm bennasill tatlisiniz hepiniz cok uzun ama birgün anlatirim aile ici gördügm muamele alakaliydi eşimin tarafindan..
Aaa neden gerçi hormona bakmaz diye biliyorum bende vitamin falanda diğerlerine bakmazlar kuzum@raainbow @Demgey3_Umutlu_Pozitif_ @Veziir Lale95 ve diğer aşkolarım sağlık ocağındayım doktor sadece tiroid ve beta bakıyoruz dedi ve ben acayip sinir oldum
Tamam tamamAşkım hayır olmuyo sakın öyle yapma tamam mıııziyan oluyo diye için gidiyo dimi benimde gitmişti
Aşko sen bi yandan ilişki yapıyorsun dimi pik yok diyip yapmamazlık yapma 3-2 gibi bile yapsan iyi yani şuan daha pik değil ama dediğim gibi daha bi kaç günün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?