Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet aşko aşko ben galiba yeniden regli olucam kendimden iğrenç berbat bir koku alıyorum regli olacakmışım gibi belim karnım falan ağrıyo
Kız dur ne regli
Maydanoz buharini etkisi bence
İçeride olan enfeksiyon falan birikmiş akintilari etkilemiş o yüzden öyle koku hiss ediyorsun

Kız dur ne regli
Maydanoz buharini etkisi bence
İçeride olan enfeksiyon falan birikmiş akintilari etkilemiş o yüzden öyle koku hiss ediyorsun
Bilmiyorum aşkım valla bugün hali yıkıycaktım mutfak dolaplarımı sileyim yarın da evi süpürür silerim dedim ama hiç enerjimde yok bence geldi gelcek gibi duruyo gaz da cabası☹

Bilmiyorum aşkım valla bugün hali yıkıycaktım mutfak dolaplarımı sileyim yarın da evi süpürür silerim dedim ama hiç enerjimde yok bence geldi gelcek gibi duruyo gaz da cabası☹
Ayy gaz bende de var ya bitirdi resmen beni iki aydır gözlemliyorum regl bitdikden sonra oluyor gaz yumurtlamaya kadar devam ediyor
Aşkım enerjin yoksa neden kendini zora sokuyorsun? iş zaten hep var, bitmiyor ki kafası batmış

Bu ay bende hiç bitmedi bu gaz aşko benide bitirdi valla
Oooff valla bitmiyo ya çok daraldım yapıyorum daha keyfini çıkarmadan afedersin yine götürüyo evi bide aşırı beyaz heryer

Bu ay bende hiç bitmedi bu gaz aşko benide bitirdi valla
Oooff valla bitmiyo ya çok daraldım yapıyorum daha keyfini çıkarmadan afedersin yine götürüyo evi bide aşırı beyaz heryer
Gazla yanaşı kabızlıkda oluyor bende benim metabolizmam çok iyidir ama adete az kala ve adet sonrası bitiyoring
Oyy ninem bizde de aynı durum belim ağrısı kesmeden,terim kurumadan ev dağılıyor sanki evde bol-bol 3harfli vararkami döner dönmez evi alt-üst ediyorlar
Ama beyazzi bende seviyorum ya
Kismet olurda yeni eve taşınsak bende beyaz yapicemm

Ayy eriyorumm nasil.biyere düştüm ben nasill tatlisiniz hepiniz cok uzun ama birgün anlatirim aile ici gördügm muamele alakaliydi eşimin tarafindan..
Aman muamele neyse ona göre davran kuzum ağırlığını koy kendini geri çek takıp takıp canını sıkma kim ne kadar değer veriyorsa o kadar değer ver geç kimse senden değerli değil

Kuzlar testim koyulaşıyor bakın
_Umutlu_Pozitif_ hele bak asko gece yaptım dünkünü 2 aaaat sıvısıZ
Aşko sen bi yandan ilişki yapıyorsun dimi pik yok diyip yapmamazlık yapma 3-2 gibi bile yapsan iyi yani şuan daha pik değil ama dediğim gibi daha bi kaç günün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…