Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahah yok beee ne libidosu, yanımdan geçmez işin sırrı "mış" gibi yapmak aşkısı yoksa adamları idare edemiyoz. Şimdi o da sadece işi düştüğünde gelse bana, ben de yürü git çekerim yani

Aman muamele neyse ona göre davran kuzum ağırlığını koy kendini geri çek takıp takıp canını sıkma kim ne kadar değer veriyorsa o kadar değer ver geç kimse senden değerli değil
Haklisin canim ama konular hic kapanmiyor zamana biraktim canim cok yandi ama ben inaniyorum allah tepe taklak ediyor havaale etmek ne güzel biseymis onu fark ettim:)

Çiçeklerim ben erken yumurtlayacağım galiba ya dün baya uzaya uzaya sünen şeffaf akıntı, bugün de kasıklarım nasıl ağrıyor anlatamam. Daha 9.günde bu kadar koyulaştıysa en geç 2 güne biter bu iş

Eklentiler

• IMG_20221006_133651.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 31
Bitmesi iyi bişey aşko yoksa Allah muhafaza benimde adetten bi süre önce başlar sonra adetle birlikte biter
Ayy bak bu benim aklıma gelmemişti aşko belki bizim evde de vardır 3 harfli aynı durumdayız aşko
Yapma bebeğim canına mı susadın sen bizim parkeler beyaz Allahım diyorum hergün süpürmesen asla temiz durmuyo ev asla beyazı bende seviyorum ama yerlerde sevmemem lazımmış öğrendim

Ahahah yok beee ne libidosu, yanımdan geçmez işin sırrı "mış" gibi yapmak aşkısı yoksa adamları idare edemiyoz. Şimdi o da sadece işi düştüğünde gelse bana, ben de yürü git çekerim yani
Tam olarak bu işte aşko "mış" gibi yapmak sen bensin kesinlikle yoksa bende idare edemiyom

Evet iki güne pik görürsün ay ne güzel bende etken yumurtlamak istiyorum

Seninde ağzını büzücem aşko hatırlat ya olmazsan güzel düşünelim
Beni dövün aranızda ya aşko ben sabah test yapacaktım sözde ama çok sıkışmıştım hiç testle uğraşamam dedim yapmadım. Zaten peçeteye de pembe leke geldi dedim geldi heralde regl işte ped falan taktım sonra geri uyudum 12 de kalktım yine peçeteye az bi leke geldi daha da yok leke falan ay bu ne karmaşık bişey ya
Günaydın aşko 12 de uyandım ama yataktan yeni kalktım kız kız o bel çektirmek ne zor bişeymiş böyle olduğunu bilmiyordum
@raainbow @Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ Veziir Lale95 ve diğer aşkolarım sağlık ocağındayım doktor sadece tiroid ve beta bakıyoruz dedi ve ben acayip sinir oldum
Ya bazı sağlık ocakları onlara bile bakmıyor çok sinir bozucu
Erkenci çıktın sen aşko neyse daha ekimin başındayız sonuna inşallah hamiş olursun
Alıştık fazlaca birbirimize her birimizin gönül muradı ortak sağlıkla ermek nasip etsin Allahım güzel günler çok yakın. Vardır rabbimin bize da sakladığı günü
Amin aşko Rabbim güzel günlerimizi de burda beraber yaşamayı nasip etsin inşallah
Kız bende şikayetçiyim libidomdan bunu nasıl düşürebilirim diye düşünüyorum

Benim gaz balonu geç bitiyor amakarni burnunda hamişler gibi dolaniyorum evde geçen ay eltim laf sokuyordu bana Lale hamile ama gizletiyor bizden
Ay nebiliyim yaa beyaz çok ferah görünüyor, ama ben parkeyi açık gri tonlarda duvarları beyaz seviyorum, bizim ev koyu tonlarda olduğu için içim sıkılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…