- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #18.621
Öyle deme bebeğim, hayırlısını isteyelim Allah'tanAyy ben bilemiyorum yaaşko bak bir sürü hamile gördüm kendime püüü diye diye sıra bekledim bide üstüne beklemem bi işe yaramadı
Ahahah yok beee ne libidosu, yanımdan geçmezKızlar libidonuzu seveyim içinizde ne playboy davşanı yatıyor farkında mısınız? Az tüyo verin bu yaştan sonra libidom artar belkiM Mavimiresl Mucizemmm16 Lale95 R Random3 ve libido patlaması yaşayanlar
Haklisin canim ama konular hic kapanmiyor zamana biraktimAman muamele neyse ona göre davran kuzum ağırlığını koy kendini geri çek takıp takıp canını sıkma kim ne kadar değer veriyorsa o kadar değer ver geç kimse senden değerli değil
Ayyy yeni ismimi sevdim
Yarın gündüz yap aşko o zaman hemen ekşın dıkşın sonradaTamam tamambe zaman yapacam kız bugün adet bitiyor adet bitiminde başlanıyor ama galiba maydanoz sütten sonra ilişki olsun diyor ama koccam evde yok gececi netcez gariii
Aşkım diğerlerine bakıyolar diye biliyorum sadece beta ve tiroid dedi illaki normal kan sayımı yapılıyordurAaa neden gerçi hormona bakmaz diye biliyorum bende vitamin falanda diğerlerine bakmazlar kuzum
Bitmesi iyi bişey aşko yoksa Allah muhafazaGazla yanaşı kabızlıkda oluyor bendebenim metabolizmam çok iyidir ama adete az kala ve adet sonrası bitiyoring
Oyy ninem bizde de aynı durumbelim ağrısı kesmeden,terim kurumadan ev dağılıyor sanki evde bol-bol 3harfli var arkami döner dönmez evi alt-üst ediyorlar
Ama beyazzi bende seviyorum ya
Kismet olurda yeni eve taşınsak bende beyaz yapicemm
Tam olarak bu işte aşko "mış" gibi yapmak sen bensin kesinlikle yoksa bende idare edemiyomAhahah yok beee ne libidosu, yanımdan geçmezişin sırrı "mış" gibi yapmak aşkısı yoksa adamları idare edemiyoz. Şimdi o da sadece işi düştüğünde gelse bana, ben de yürü git çekerim yani
Nasip bebeğim❤Öyle deme bebeğim, hayırlısını isteyelim Allah'tanbizimkileri geciktiriyor çünkü güzelleştiriyor
Ayy ben korkarim kanal tedavisindenkanal tedavisini yaptirdim bende digeri cumartesi günü
Çok iyi anlıyorum kuzum ama tevekkül inan ki çok önemli vardır bi bildiğiNasip bebeğim❤bakma şaka yapıyorum görünce üzülüyorum artık işte böyle şeyliğe vuruyorum anladın sen
Evet iki güne pik görürsün ay ne güzelÇiçeklerim ben erken yumurtlayacağım galiba yadün baya uzaya uzaya sünen şeffaf akıntı, bugün de kasıklarım nasıl ağrıyor anlatamam. Daha 9.günde bu kadar koyulaştıysa en geç 2 güne biter bu iş
Evet canım Allah’ın adaleti şaşmıyor çok şükür sen rahat olHaklisin canim ama konular hic kapanmiyor zamana biraktimcanim cok yandi ama ben inaniyorum allah tepe taklak ediyor havaale etmek ne güzel biseymis onu fark ettim:)
Anladım kuzum bilemedim sen bi normal doktordan yine randevu al istersen canımAşkım diğerlerine bakıyolar diye biliyorum sadece beta ve tiroid dedi illaki normal kan sayımı yapılıyordur
Beni dövün aranızda yaSeninde ağzını büzücem aşko hatırlatya olmazsan güzel düşünelim
Günaydın aşko 12 de uyandım ama yataktan yeni kalktım kızMucizemmm16 @raainbow @Demgey3 M Mavimiresl @Cgh Veziir R Random3 @000umutlu @melek076 @My_Moonlight06 @Safiye19 ve diğer kuzular
Günaydın canlarım nasilsıniz? Gece dıkşnlanip uyumuşumo yüzden giremedim
Bel çektirmek biraz riskli birşey,her kesin yapa bilecegi şey değil,3gün ard-arda çekmek gerekiyor,her gün daha da artiyor sıkma burma işlemini
Yere uzun bi şal salıyor yüzü üste üzerine uzaniyorsun,şalin bir ucunu bacak arasından çikarip belin üstüne getirip diger ucunu de sag omuzun üstünden çekip düğüm atıyor,belin ortasina denk gelecek şekilde
Sonra uzun tahta gibi birşeyi düğüm atdığı yere sokup 3defa sag tarafa dogru çekiyor,sanki kavanoz kapaği sıkar gibi
Sonra şalı açıp sol omuzumdan getirip aynı işlemi bu sefer de sola doğru yapiyor
Ve bu arada şiddetli bir ağrı giriyorhem bacak arası gidiyorr hem omuzunn
Ya bazı sağlık ocakları onlara bile bakmıyor çok sinir bozucu@raainbow @Demgey3_Umutlu_Pozitif_ Veziir Lale95 ve diğer aşkolarım sağlık ocağındayım doktor sadece tiroid ve beta bakıyoruz dedi ve ben acayip sinir oldum
Erkenci çıktın sen aşkoBenim bat 1 di 3 ünde adet oldum ben
hoşgeldin canım uğur getirsin bu ay
kararsız kaldım valla bende
canım bende bu ay bundan kullandım sonradan gölgeler gördük akşam belirmişti hattaçok ümitlendim ama sonuç zıfır zıfır zıfır bide o kaaa para verdim onaaaa aslında bence doğruyu da gösterdi biliyor musun bu testten 2 gün snra doktora gittim gebelik mukusun çok yüksek dedi(o zaman test gölge gösterdiği için doğruydu ) ama kan testi verdim sonrasında çıkmadı Bence tutunamadı yavrum olsun yolaaa devamkeee uzun oldu K.bakma bata kaç var canım
Amin aşko Rabbim güzel günlerimizi de burda beraber yaşamayı nasip etsin inşallahAlıştık fazlaca birbirimize her birimizin gönül muradı ortak sağlıkla ermek nasip etsin Allahım güzel günler çok yakın. Vardır rabbimin bize da sakladığı günü
Kız bende şikayetçiyim libidomdanKızlar libidonuzu seveyim içinizde ne playboy davşanı yatıyor farkında mısınız? Az tüyo verin bu yaştan sonra libidom artar belkiM Mavimiresl Mucizemmm16 Lale95 R Random3 ve libido patlaması yaşayanlar
Benim gaz balonu geç bitiyor amaBitmesi iyi bişey aşko yoksa Allah muhafazabenimde adetten bi süre önce başlar sonra adetle birlikte biter
Ayy bak bu benim aklıma gelmemişti aşko belki bizim evde de vardır 3 harfliaynı durumdayız aşko
Yapma bebeğim canına mı susadın senbizim parkeler beyaz Allahım diyorum hergün süpürmesen asla temiz durmuyo ev asla beyazı bende seviyorum ama yerlerde sevmemem lazımmış öğrendim
Biliyorum kuzum tabikide vardır❤ ama insaniz işte arada oluyo böyleÇok iyi anlıyorum kuzum ama tevekkül inan ki çok önemli vardır bi bildiği
Mış gibi derkenTam olarak bu işte aşko "mış" gibi yapmak sen bensin kesinlikle yoksa bende idare edemiyom
Aldım şimdi kuzum ama ayın 18 ine vardı işimi yine görmiycek ama nolur nolmaz aldım sanırım yeniden regli olucamAnladım kuzum bilemedim sen bi normal doktordan yine randevu al istersen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?