Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hee aşko işim yok bide gizliycem gözünüze bile sokarım çok hamileyim diye deseydin herkes bi garip ya gri güzel olur bebeğim bizimki aşırı beyaz bide güneş vuruyo ya öyle bi hal aliyoki yani anlatamam

Aldım şimdi kuzum ama ayın 18 ine vardı işimi yine görmiycek ama nolur nolmaz aldım sanırım yeniden regli olucam
Kız aşko ne regli yaa ağrıya kokuya kalsa dün gece ben doğurmalıydimtıpkısının ağrısı doğum sancısı çektim
Yaptigimiz abidik gubidik şeylerden dolayi oluyor

Kız aşko ne regli yaa ağrıya kokuya kalsa dün gece ben doğurmalıydimtıpkısının ağrısı doğum sancısı çektim
Yaptigimiz abidik gubidik şeylerden dolayi oluyor
Aşkım yok ya regli ağrısı gaz bide sıcak falan basmaya başladı yumurtalıklarım inanılmaz ağrıyo bende doğuruyo gibiyim yapamadan doğurduk cocukları

Hee aşko işim yok bide gizliycem gözünüze bile sokarım çok hamileyim diye deseydin herkes bi garip ya gri güzel olur bebeğim bizimki aşırı beyaz bide güneş vuruyo ya öyle bi hal aliyoki yani anlatamam
Evet bende lafımı esirgemem çaxtım suratına sanki gizlenecek bişeyde değişik karıhamile oldugumu anladigim vakit KV müjdeleyip para koparıcam
Ayy anladimm , benim mutfagim çok güneş alıyor azacık toz veya leke olsun dolap kapılarında kafama taş düşüyor sanki sil sil bitmiyor

Aşko libidonu bizimle paylaşabilirsin yaa nasıl test yapmazsın bebeğim gelip zorla mı teste işeteyim seni he aşko yapsana yaaa ayy bence bu regli falan değil bildiğin yerleşme ❤❤

Aşkım yok ya regli ağrısı gaz bide sıcak falan basmaya başladı yumurtalıklarım inanılmaz ağrıyo bende doğuruyo gibiyim yapamadan doğurduk cocukları
Canim LH yükselince de oluyor o belirtiler çatlama olduğu gün ateş aniden düşüyor ve sıcak basmasi falan hepsi bitiyore

Valla ya Oohh iyi yapmışsın aşko ayy bende kv de yok kimden para koparcam bende kocamdan koparırım hdhdhdjjdjf aynen aşko tam olarak öyle kapılar da duvarlarda aynı sil sil sil bitmiyo

Sabrına hayranim ya test yapmamak nedir
Ben 1250kere yapardım herhalde

Valla ya Oohh iyi yapmışsın aşko ayy bende kv de yok kimden para koparcam bende kocamdan koparırım hdhdhdjjdjf aynen aşko tam olarak öyle kapılar da duvarlarda aynı sil sil sil bitmiyo
Kız benimki torun hasretinde sanki hiç torunu yok gibiayy ne zaman olucak torunuma kardeş diye diye dolanıyor
Mujdeyi versem parayı kopartıcemmmm
Kocama da bişey aldırırdim herhalde

Aşko libidonu bizimle paylaşabilirsin yaa nasıl test yapmazsın bebeğim gelip zorla mı teste işeteyim seni he aşko yapsana yaaa ayy bence bu regli falan değil bildiğin yerleşme ❤❤
Aşko anlamadım gitti ya günlerdir sürüyor saymadım ama 5 gün olmuştur ya. Aşko benim regl böyle başlıyor hep ya. Dün akşam kasıklatım ağrıyordu bu gün o da yok anamdan yeni doğmuş gibiyim
Aşko çişim gelmiyor yaa gelse yapacam test en azından kafam rahatlar bune böyle ya

Canim sen onu gün içinde ölçtüğün için doğru sonuç vermiyor
Belkide bebeğim ama aşkım normalde de gündüz ölçüyorum ama bilemedim daha önceki aylarda mesela ateşim yükseliyordu adet günü yada bi kaç gün öncesinde düşük çıkıyodu

Bence başla basla ben gün aşırı devam ettim ama benim cok aşırı koyulasmadi testten dolayi da olabilir eski aylardaki silik hali piki gosterdi benim bu ay
Olsjn ya test de fark eder
Elimde test bi tane kaldı
5 Li alcam gene cvalla

Anandan yeni doğmuş gibi olmanı sevdim aşko ayy Allahım o çiş lazımken gelmiyo zaten aşkım regli böyle başlıyo tamam ama anlarsın regli mı değil mi fark illaki vardır düşün bakalım var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…