- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #18.641
Hee aşko işim yok bide gizliycem gözünüze bile sokarım çok hamileyim diye deseydinBenim gaz balonu geç bitiyor amakarni burnunda hamişler gibi dolaniyorum evde geçen ay eltim laf sokuyordu bana Lale hamile ama gizletiyor bizden
Ay nebiliyim yaa beyaz çok ferah görünüyor, ama ben parkeyi açık gri tonlarda duvarları beyaz seviyorum, bizim ev koyu tonlarda olduğu için içim sıkılıyor
Kız aşko ne regli yaa ağrıya kokuya kalsa dün gece ben doğurmalıydimAldım şimdi kuzum ama ayın 18 ine vardı işimi yine görmiycek ama nolur nolmaz aldım sanırım yeniden regli olucam
Aşko anla işte canın istiyo"muş" gibi yapmakMış gibi derkenanlamadim o konuyu açarmisin lütfen
Aşkım yok ya regli ağrısı gaz bide sıcak falan basmaya başladı yumurtalıklarım inanılmaz ağrıyo bende doğuruyo gibiyim yapamadan doğurduk cocuklarıKız aşko ne regli yaa ağrıya kokuya kalsa dün gece ben doğurmalıydimtıpkısının ağrısı doğum sancısı çektim
Yaptigimiz abidik gubidik şeylerden dolayi oluyor
Evet bende lafımı esirgemem çaxtım suratınaHee aşko işim yok bide gizliycem gözünüze bile sokarım çok hamileyim diye deseydinherkes bi garip ya gri güzel olur bebeğim bizimki aşırı beyaz bide güneş vuruyo ya öyle bi hal aliyoki yani anlatamam
Vaaay sizi gidilerAşko anla işte canın istiyo"muş" gibi yapmak
Aşko libidonu bizimle paylaşabilirsinBeni dövün aranızda yaaşko ben sabah test yapacaktım sözde ama çok sıkışmıştım hiç testle uğraşamam dedim yapmadım. Zaten peçeteye de pembe leke geldi dedim geldi heralde regl işte ped falan taktım sonra geri uyudum 12 de kalktım yine peçeteye az bi leke geldi daha da yok leke falan ay bu ne karmaşık bişey ya
Günaydın aşko 12 de uyandım ama yataktan yeni kalktım kızkız o bel çektirmek ne zor bişeymiş böyle olduğunu bilmiyordum
Ya bazı sağlık ocakları onlara bile bakmıyor çok sinir bozucu
Erkenci çıktın sen aşkoneyse daha ekimin başındayız sonuna inşallah hamiş olursun
Amin aşko Rabbim güzel günlerimizi de burda beraber yaşamayı nasip etsin inşallah
Kız bende şikayetçiyim libidomdanbunu nasıl düşürebilirim diye düşünüyorum
Canim LH yükselince de oluyor o belirtiler çatlama olduğu gün ateş aniden düşüyor ve sıcak basmasi falan hepsi bitiyoreAşkım yok ya regli ağrısı gaz bide sıcak falan basmaya başladı yumurtalıklarım inanılmaz ağrıyo bende doğuruyo gibiyim yapamadan doğurduk cocukları
Valla ya Oohh iyi yapmışsın aşkoEvet bende lafımı esirgemem çaxtım suratınasanki gizlenecek bişeyde değişik karı hamile oldugumu anladigim vakit KV müjdeleyip para koparıcam
Ayy anladimm , benim mutfagim çok güneş alıyor azacık toz veya leke olsun dolap kapılarında kafama taş düşüyor sanki sil sil bitmiyor
Aşkım ateşim hiç yükselmedi ki düşsünCanim LH yükselince de oluyor o belirtiler çatlama olduğu gün ateş aniden düşüyor ve sıcak basmasi falan hepsi bitiyore
Beni dövün aranızda yaaşko ben sabah test yapacaktım sözde ama çok sıkışmıştım hiç testle uğraşamam dedim yapmadım. Zaten peçeteye de pembe leke geldi dedim geldi heralde regl işte ped falan taktım sonra geri uyudum 12 de kalktım yine peçeteye az bi leke geldi daha da yok leke falan ay bu ne karmaşık bişey ya
Günaydın aşko 12 de uyandım ama yataktan yeni kalktım kızkız o bel çektirmek ne zor bişeymiş böyle olduğunu bilmiyordum
Ya bazı sağlık ocakları onlara bile bakmıyor çok sinir bozucu
Erkenci çıktın sen aşkoneyse daha ekimin başındayız sonuna inşallah hamiş olursun
Amin aşko Rabbim güzel günlerimizi de burda beraber yaşamayı nasip etsin inşallah
Kız bende şikayetçiyim libidomdanbunu nasıl düşürebilirim diye düşünüyorum
Kız benimki torun hasretinde sanki hiç torunu yok gibiValla ya Oohh iyi yapmışsın aşkoayy bende kv de yok kimden para koparcam bende kocamdan koparırım hdhdhdjjdjf aynen aşko tam olarak öyle kapılar da duvarlarda aynı sil sil sil bitmiyo
Canim sen onu gün içinde ölçtüğün için doğru sonuç vermiyorAşkım ateşim hiç yükselmedi ki düşsünçünkü hep 36.8 sabit
İşi bilicen işe gitmiycen aşkoVaaay sizi gidiler
Aşko anlamadım gitti ya günlerdir sürüyor saymadım ama 5 gün olmuştur ya. Aşko benim regl böyle başlıyor hep ya. Dün akşam kasıklatım ağrıyordu bu gün o da yok anamdan yeni doğmuş gibiyimAşko libidonu bizimle paylaşabilirsinyaa nasıl test yapmazsın bebeğim gelip zorla mı teste işeteyim seni he aşko yapsana yaaa ayy bence bu regli falan değil bildiğin yerleşme ❤❤
Belkide bebeğim ama aşkım normalde de gündüz ölçüyorum ama bilemedim daha önceki aylarda mesela ateşim yükseliyordu adet günü yada bi kaç gün öncesinde düşük çıkıyoduCanim sen onu gün içinde ölçtüğün için doğru sonuç vermiyor
Olsjn ya test de fark ederBence başla basla ben gün aşırı devam ettim ama benim cok aşırı koyulasmadi testten dolayi da olabilir eski aylardaki silik hali piki gosterdi benim bu ay
Aynen doğru , neyse baslıcaz ins bakalımBaşla tabi ara örtmeyeceksin ki 1haft çok uzun
Tamma yawrum baslıcam bugun 16 ci günBaşla başla kuzum aksatma hatta bir kaç gün önceden bile başlasan olurmuş
Anandan yeni doğmuş gibi olmanı sevdim aşkoAşko anlamadım gitti ya günlerdir sürüyor saymadım ama 5 gün olmuştur ya. Aşko benim regl böyle başlıyor hep ya. Dün akşam kasıklatım ağrıyordu bu gün o da yok anamdan yeni doğmuş gibiyim
Aşko çişim gelmiyor yaa gelse yapacam test en azından kafam rahatlar bune böyle ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?