- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #18.661
Evet o konuda çok haklısın, gün içinde koşturmaca çok yoruyor insani ama iş dıkşna gelince hep yeşil ışıkİşi bilicen işe gitmiycen aşkoAllah aşkına evin bitmeyen işleri çocukların ödevleri yemek bulaşık bilmem ne insanda libido mu kalıyo he bide benimkinin gereksiz hareketleri sinir ediyo yok iştee libido falan
Sabah çok sıkışmıştım kanka şimdi de tuvaletim gelmiyorSabrına hayranim ya test yapmamak nedir
Ben 1250kere yapardım herhalde
Cano ben bu hafta hiç yapmadım en son pazar yaptık ve gecen cuma yaptıkAşko sen bi yandan ilişki yapıyorsun dimi pik yok diyip yapmamazlık yapma 3-2 gibi bile yapsan iyi yani şuan daha pik değil ama dediğim gibi daha bi kaç günün var
Dur şimdi suyu açıp çişimi gelmesini bekliycemAnandan yeni doğmuş gibi olmanı sevdim aşkoayy Allahım o çiş lazımken gelmiyo zaten aşkım regli böyle başlıyo tamam ama anlarsın regli mı değil mi fark illaki vardır düşün bakalım var mı
Valla artık bayılıyorum aşko durduğum yerde enerji falan sıfıra düşüyo tam uyuycam ekşın dıkşın sonra uykumda kaçıyo oluncaEvet o konuda çok haklısın, gün içinde koşturmaca çok yoruyor insani ama iş dıkşna gelince hep yeşil ışık
Sinirlenince benim de boğasım geliyor,ama bir bakışa bakar benim sinir
Anandan yeni doğmuş gibi olmanı sevdim aşkoayy Allahım o çiş lazımken gelmiyo zaten aşkım regli böyle başlıyo tamam ama anlarsın regli mı değil mi fark illaki vardır düşün bakalım var mı
Üüff çok mantıklıDur şimdi suyu açıp çişimi gelmesini bekliycem
Anlarız fark var mı yokmu
Gözlerini kapat muslugu aç ve geliyor gelmekte olanSabah çok sıkışmıştım kanka şimdi de tuvaletim gelmiyor
Ayyy benimde hep dışarda gelir illa da tutmak zorunda kalırım
İşte işin sırrı orda canim libido yüksek olunca bakışa bile kanıyorsunValla artık bayılıyorum aşko durduğum yerde enerji falan sıfıra düşüyo tam uyuycam ekşın dıkşın sonra uykumda kaçıyo oluncahiçte bile bakışına kanamam
Valla bendeSabrına hayranim ya test yapmamak nedir
Ben 1250kere yapardım herhalde
O yok işteeeğğ sıfır sıfır sıfırİşte işin sırrı orda canim libido yüksek olunca bakışa bile kanıyorsunbir video var bulsam atıcam ablam atmışdi bana da ayni sen diye
O yok işteeeğğ sıfır sıfır sıfıraşko bekliyorum at çok merak ettim
Herkes bir garipKız benimki torun hasretinde sanki hiç torunu yok gibiayy ne zaman olucak torunuma kardeş diye diye dolanıyor
Mujdeyi versem parayı kopartıcemmmm
Kocama da bişey aldırırdim herhalde
Ayy çok iyiAtdım ama bilemedim şimdi ban yerim
Aşko regli nerden çıktı daha var ya düşünme bunuAldım şimdi kuzum ama ayın 18 ine vardı işimi yine görmiycek ama nolur nolmaz aldım sanırım yeniden regli olucam
Tek çocukla kalmak olmazmiş mutlaka kardeş gerekli falan filanHerkes bir garipolanı sevmeyi denese ötesine karışmasa keşke kopart aşko az olmasın ama hee
Başla aşko bırakma yaniCano ben bu hafta hiç yapmadım en son pazar yaptık ve gecen cuma yaptık
Baslıcaz bufun ama
Aşkım çok ağrım var benim karnım ağrıyo gaz var bide regli kokusu alıyorum sankiAşko regli nerden çıktı daha var ya düşünme bunu
Kurallari bilmediğim için herşeyden korkar oldumAyy çok iyibunda banlancak bişey yok ki aşko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?