Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet o konuda çok haklısın, gün içinde koşturmaca çok yoruyor insani ama iş dıkşna gelince hep yeşil ışık
Sinirlenince benim de boğasım geliyor,ama bir bakışa bakar benim sinir

Aşko sen bi yandan ilişki yapıyorsun dimi pik yok diyip yapmamazlık yapma 3-2 gibi bile yapsan iyi yani şuan daha pik değil ama dediğim gibi daha bi kaç günün var
Cano ben bu hafta hiç yapmadım en son pazar yaptık ve gecen cuma yaptık
Baslıcaz bufun ama

Dur şimdi suyu açıp çişimi gelmesini bekliycem
Anlarız fark var mı yokmu

Evet o konuda çok haklısın, gün içinde koşturmaca çok yoruyor insani ama iş dıkşna gelince hep yeşil ışık
Sinirlenince benim de boğasım geliyor,ama bir bakışa bakar benim sinir
Valla artık bayılıyorum aşko durduğum yerde enerji falan sıfıra düşüyo tam uyuycam ekşın dıkşın sonra uykumda kaçıyo olunca hiçte bile bakışına kanamam

Ayy bide bana sor o kahrolası çiş hep otobüste tutar benibence aşkım sen bi otobüs turu at Veziir

Valla artık bayılıyorum aşko durduğum yerde enerji falan sıfıra düşüyo tam uyuycam ekşın dıkşın sonra uykumda kaçıyo olunca hiçte bile bakışına kanamam
İşte işin sırrı orda canim libido yüksek olunca bakışa bile kanıyorsunbir video var bulsam atıcam ablam atmışdi bana da ayni sen diye

Kız benimki torun hasretinde sanki hiç torunu yok gibiayy ne zaman olucak torunuma kardeş diye diye dolanıyor
Mujdeyi versem parayı kopartıcemmmm
Kocama da bişey aldırırdim herhalde
Herkes bir garip olanı sevmeyi denese ötesine karışmasa keşke kopart aşko az olmasın ama hee

Herkes bir garip olanı sevmeyi denese ötesine karışmasa keşke kopart aşko az olmasın ama hee
Tek çocukla kalmak olmazmiş mutlaka kardeş gerekli falan filanay sinir oluyorum ya bide mahallede komşulara malzeme oluyorum oturup konuşuyorlar iyice deliriyorum size ne benim 2. Çocugumdan
Ben de o yüzden doktora gitdiyimi bile söylemiyorum kv ve eltime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…