Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy ben korkarim kanal tedavisinden ağrı oldumu hiç?
Benim iki tane dişim iltihapliydi, doktor kanal tedavisi yapti oy Allahim öldüm öldüm geberdim resmen ağrıdan aglayarak çikıyordum
Sanki hafif uyusukluk gecince basladi agri ama hassas şuan dişim tam agri gibi degil. Bunda zorlanmadim hic hatta ne kadar basitmis bile dedim. 45 dkka kadar sürdü ilk 10 dakikalik igne islemi falan gerildim sonrasi bitti. Hatta hazir uyusukken diş temizligide yapin dedim onuda hallettim. Ama bikac gun agrin olabilir dedi.

Anladım canim şükür yine ağrın olmamiş
Benim dişime 2-3 iğne vuruldu uyuşmadi o yüzden şiddetli ağrı yaşadım
İnşaallah hiç ağrın olmaz
Hamiş olsaydin yapamazdin şükür hall etdin kurtuldun

İyi yapıyosun aşko söyleme zaten belkide onların bu baskısı yüzünden strese giriyosun da olmuyo

İşte bak aynisi bana olmustu dolgu yaptirirken baska bi doktorda birdahaki gittigimde özel doktora gittim ve ayni dolguyu söküp yenilemesi gerekliydi anlattım eger ayni şey olacaksa lutfen ya dişi çekin yada hic dokunmayin dedim. Yanlis yere igne yaptiklari icin uyusmuyomus anlatmisti doktor bisey duymuycaksin demisti gerckten tek bir igneyle saatlerce uyusuk kalmisti. Yani senin dedigini ben yasadim uyusmadan dolgu yapmaya kalkmislardi devletin diş hastanesinde. Zaten o acidan sonra senelerce disciye gitmedim. Çene kemigini uyusturmak gerekiyomus his tamamen kaybolmasi icin digerleri direk dişi uyusturuyolar ve derini hissediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…