- 17 Nisan 2021
- 4.408
- 4.213
- 83
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #18.681
Beni de bir yerden eve dönerken eve girene kadar anamı ağlatır. Hep koşa koşa son anda yetişirim
Yok yaa en az 500 çok 1000 kopartırım herhaldeHerkes bir garipolanı sevmeyi denese ötesine karışmasa keşke kopart aşko az olmasın ama hee
GelmiyoooooÜüff çok mantıklıbekliyoring
EvetBeni de bir yerden eve dönerken eve girene kadar anamı ağlatır. Hep koşa koşa son anda yetişirim
GelecekkkkkkGelmiyooooo
Ne çişmiş arkadaşGelmedi
Aşko yapıyorum testi bi negatif daha geliyoringEvetben pantolon dügmesini açarım biraz rahatlık gelir
Sanki hafif uyusukluk gecince basladi agri ama hassas şuan dişim tam agri gibi degil. Bunda zorlanmadim hic hatta ne kadar basitmis bile dedim. 45 dkka kadar sürdü ilk 10 dakikalik igne islemi falan gerildim sonrasi bitti. Hatta hazir uyusukken diş temizligide yapin dedim onuda hallettim. Ama bikac gun agrin olabilir dedi.Ayy ben korkarim kanal tedavisindenağrı oldumu hiç?
Benim iki tane dişim iltihapliydi, doktor kanal tedavisi yapti oy Allahim öldüm öldüm geberdim resmen ağrıdan aglayarak çikıyordum
Bak beni oraya getirtme mesafe de uzunAşko yapıyorum testi bi negatif daha geliyoring
Anladım canim şükür yine ağrın olmamişSanki hafif uyusukluk gecince basladi agri ama hassas şuan dişim tam agri gibi degil. Bunda zorlanmadim hic hatta ne kadar basitmis bile dedim. 45 dkka kadar sürdü ilk 10 dakikalik igne islemi falan gerildim sonrasi bitti. Hatta hazir uyusukken diş temizligide yapin dedim onuda hallettim. Ama bikac gun agrin olabilir dedi.
İyi yapıyosun aşko söyleme zatenTek çocukla kalmak olmazmiş mutlaka kardeş gerekli falan filanay sinir oluyorum ya bide mahallede komşulara malzeme oluyorum oturup konuşuyorlar iyice deliriyorum size ne benim 2. Çocugumdan
Ben de o yüzden doktora gitdiyimi bile söylemiyorum kv ve eltime
Kız valla gelip ağzını büzerim üşenmemAşko yapıyorum testi bi negatif daha geliyoring
Yok kız umrumda bile değilİyi yapıyosun aşko söyleme zatenbelkide onların bu baskısı yüzünden strese giriyosun da olmuyo
İşte bak aynisi bana olmustu dolgu yaptirirken baska bi doktorda birdahaki gittigimde özel doktora gittim ve ayni dolguyu söküp yenilemesi gerekliydi anlattım eger ayni şey olacaksa lutfen ya dişi çekin yada hic dokunmayin dedim. Yanlis yere igne yaptiklari icin uyusmuyomus anlatmisti doktor bisey duymuycaksin demisti gerckten tek bir igneyle saatlerce uyusuk kalmisti. Yani senin dedigini ben yasadim uyusmadan dolgu yapmaya kalkmislardi devletin diş hastanesinde. Zaten o acidan sonra senelerce disciye gitmedim. Çene kemigini uyusturmak gerekiyomus his tamamen kaybolmasi icin digerleri direk dişi uyusturuyolar ve derini hissediyoruzAnladım canim şükür yine ağrın olmamiş
Benim dişime 2-3 iğne vuruldu uyuşmadi o yüzden şiddetli ağrı yaşadım
İnşaallah hiç ağrın olmaz
Hamiş olsaydin yapamazdin şükür hall etdin kurtuldun
Ooo çok iyi aşko Allah bereket versinYok yaa en az 500 çok 1000 kopartırım herhalde
Aynen bebeğim öyle zaten ❤❤ olmuyosa da vardır bir bildiği Rabbimin ❤Yok kız umrumda bile değilben çocuk konusunda hiç stres yapamiyorum ki ayy neden olmadi ne zaman olacak diye
Rabbimin bir bildiyi vardır diye sabr ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?