- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #18.701
Gel sarılalımm o zaman ben adetliyken de libido yüksek olur bende
Bide mfk ilaçları etkisi ohoooodurdurana aşk olsun
Bak beni oraya getirtme mesafe de uzun
Negatif diye diye bir pozitif göremedik yahu
İyi düşün iyi olsun
Ne demek gelmiyo konuş gelsin ikna et aşko
Kız valla gelip ağzını büzerim üşenmem
Kız anam aradı atamadım testleri
İnan o kadar çok agladim ki, çok şiddetli ağrı yaİşte bak aynisi bana olmustu dolgu yaptirirken baska bi doktorda birdahaki gittigimde özel doktora gittim ve ayni dolguyu söküp yenilemesi gerekliydi anlattım eger ayni şey olacaksa lutfen ya dişi çekin yada hic dokunmayin dedim. Yanlis yere igne yaptiklari icin uyusmuyomus anlatmisti doktor bisey duymuycaksin demisti gerckten tek bir igneyle saatlerce uyusuk kalmisti. Yani senin dedigini ben yasadim uyusmadan dolgu yapmaya kalkmislardi devletin diş hastanesinde. Zaten o acidan sonra senelerce disciye gitmedim. Çene kemigini uyusturmak gerekiyomus his tamamen kaybolmasi icin digerleri direk dişi uyusturuyolar ve derini hissediyoruz
Erken yumurtlamak değil kaliteli yumurtlamak önemliEvet iki güne pik görürsün ay ne güzelbende etken yumurtlamak istiyorum
5. Dk aşko ama yani olsa baya kırmızı çıkması gerekirdi
Şuan olan yerleşmeyse hemen kırmızı olmaz bebeğim o bittikten bi kaç gün sonra tam olarak belli eder kendini5. Dk aşko ama yani olsa baya kırmızı çıkması gerekirdi
Nasip bakalım pek zannetmiyorum ama Allahtan umut kesilmezŞuan olan yerleşmeyse hemen kırmızı olmaz bebeğim o bittikten bi kaç gün sonra tam olarak belli eder kendini
Öyle tabikide kuzucum inşallah güzel haberler alıcaz senden inanıyorumNasip bakalım pek zannetmiyorum ama Allahtan umut kesilmez
Kız hiç bitmiyor inancınızÖyle tabikide kuzucum inşallah güzel haberler alıcaz senden inanıyorum❤❤
Bitmiyo tabikiKız hiç bitmiyor inancınızmaşallah
İstediğim cevaplar gelmedi canım tırt bunlarBeni dövün aranızda yaaşko ben sabah test yapacaktım sözde ama çok sıkışmıştım hiç testle uğraşamam dedim yapmadım. Zaten peçeteye de pembe leke geldi dedim geldi heralde regl işte ped falan taktım sonra geri uyudum 12 de kalktım yine peçeteye az bi leke geldi daha da yok leke falan ay bu ne karmaşık bişey ya
Günaydın aşko 12 de uyandım ama yataktan yeni kalktım kızkız o bel çektirmek ne zor bişeymiş böyle olduğunu bilmiyordum
Ya bazı sağlık ocakları onlara bile bakmıyor çok sinir bozucu
Erkenci çıktın sen aşkoneyse daha ekimin başındayız sonuna inşallah hamiş olursun
Amin aşko Rabbim güzel günlerimizi de burda beraber yaşamayı nasip etsin inşallah
Kız bende şikayetçiyim libidomdanbunu nasıl düşürebilirim diye düşünüyorum
Aşko sen adetini tam olamadın ya galiba sen Nisan olur bu diye düşünüyorum ama gaz gebişlerdede oluyormuş yaAşkım çok ağrım var benim karnım ağrıyo gaz var bide regli kokusu alıyorum sanki
İnşallah bu ay tutturursun aşko deme öyle yaErken yumurtlamak değil kaliteli yumurtlamak önemlibenimkiler de kof demek ki şimdiye kadar sağlam tutturamadkk
Evet canım Allah’ın adaleti şaşmıyor çok şükür sen rahat ol
Evet aşko çiş getiriyoBuhara oturmaktayım şuandaoturmadan idrara çıkmıştım şu buhar çiş getiriyor bence ahahaha daha beş dakika oldu geldi Mucizemmm16
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?