Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar kürtajdan sonra İlk adeti zamanında oldum ikinci adet bir hafta gecikti yumurtlama ne zaman bilmiyorum geç yumurtlayan biride değilim ama neden gecikti anlamadım adetlerim düzenlidir dün testim negatifti şeffaf akıntı oluyor sadece bazende uzayan bir yapıda akıntı geliyor ne yapmalıyım korunmadigim için doktora gidip adet söktürücü hap icmeyede korkuyorum

Eklentiler

• 537A8A17-EC3D-48FE-AEC7-12BD19374FEC.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 45
Canım geçmiş olsun öncelikle söktürücü kullanmana gerek yok zaten şu süreçte bence sadece bekle bu anlattığın yumurtlamaya benziyor belki şuan geç olarak yumurtluyorsundur düzeninin değişmesi gayet normal kürtajdan sonra bünye değişebiliyor

Bı iki gün öyle akıntı olsa bende yumurtlama diye dusunecem ama bir süredir böyle gecikmeden öncede uzayan akıntı vardı yumurtlama bir haftadan uzun sürer mi bilmiyorum sağ kasik ağrısı var bide anlam veremedim belki de kürtaj sonrası düzenim bozuldu

Ayy oda farklı değil aşko ama yarın gidip sonucumu ona göstericem bakalım ne diycek
Aşko verdin mi kan çıkmıştır belki e nabıza bakıyor musun
Ay kuzum gebesin ozmaan sen uykudan uyandırıyorsa vardır bişeyler
Ayyy inşallah kuşum yaaaa
Aferin sen testleri evde unut belirti say aferin ne güzel öğrenecektik kalk git evine ne işin var Kv evinde canım yaaa aaaaaa hadi evin baskın seni bekliyor iş vardı evde de
Evde unutmadım aşko evde de hiç yok almam lazım biraz zorlayacağım bakalım belki akşam giderim

Aşko verdin mi kan çıkmıştır belki e nabıza bakıyor musun

Ayyy inşallah kuşum yaaaa

Evde unutmadım aşko evde de hiç yok almam lazım biraz zorlayacağım bakalım belki akşam giderim
Verdim kuzum yarın çıkar dedi ama daha e nabıza bakmadım işlerimi bitireyim oturup bakıcam aşkım❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…