- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #18.721
Ben 20 30 alıyorumOlsjn ya test de fark eder
Elimde test bi tane kaldı
5 Li alcam gene cvalla
İnşallah aşko ama ben bişey hissetmedim öyle kalktım şimdi ayaklarım uyuştu ahahaEvet aşko çiş getiriyohadi bakalım şifa olsun inşallah bebeğim ❤❤
Nasip bakalım pek zannetmiyorum ama Allahtan umut kesilmez
Canım geçmiş olsun öncelikle söktürücü kullanmana gerek yok zaten şu süreçte bence sadece bekle bu anlattığın yumurtlamaya benziyor belki şuan geç olarak yumurtluyorsundur düzeninin değişmesi gayet normal kürtajdan sonra bünye değişebiliyorKızlar kürtajdan sonra İlk adeti zamanında oldum ikinci adet bir hafta gecikti yumurtlama ne zaman bilmiyorum geç yumurtlayan biride değilim ama neden gecikti anlamadım adetlerim düzenlidir dün testim negatifti şeffaf akıntı oluyor sadece bazende uzayan bir yapıda akıntı geliyor ne yapmalıyım korunmadigim için doktora gidip adet söktürücü hap icmeyede korkuyorum
Bende öyle yaptkm bi kere de elimde bitti bu AY boyle oldj instgram dan almıstımBen 20 30 alıyorum
Ben mavili fotoda silik görüyorumKızlar negatif yine
Siz bi dk bi dk bu buhar muhabbeti me ya siz neler karıştırıyorsunuzBuhara oturmaktayım şuandaoturmadan idrara çıkmıştım şu buhar çiş getiriyor bence ahahaha daha beş dakika oldu geldi Mucizemmm16
Kızlar negatif yine
Bı iki gün öyle akıntı olsa bende yumurtlama diye dusunecem ama bir süredir böyle gecikmeden öncede uzayan akıntı vardı yumurtlama bir haftadan uzun sürer mi bilmiyorum sağ kasik ağrısı var bide anlam veremedim belki de kürtaj sonrası düzenim bozulduCanım geçmiş olsun öncelikle söktürücü kullanmana gerek yok zaten şu süreçte bence sadece bekle bu anlattığın yumurtlamaya benziyor belki şuan geç olarak yumurtluyorsundur düzeninin değişmesi gayet normal kürtajdan sonra bünye değişebiliyor
Kovaya mı döktün leyene mi?bacaklarin agridi mi?Buhara oturmaktayım şuandaoturmadan idrara çıkmıştım şu buhar çiş getiriyor bence ahahaha daha beş dakika oldu geldi Mucizemmm16
Kız aşko link atdım bakÖyle tabikide kuzucum inşallah güzel haberler alıcaz senden inanıyorum❤❤
Aşko verdin mi kan çıkmıştır belki e nabıza bakıyor musunAyy oda farklı değil aşko ama yarın gidip sonucumu ona göstericem bakalım ne diycek
Ayyy inşallah kuşum yaaaaAy kuzum gebesin ozmaan sen uykudan uyandırıyorsa vardır bişeyler
Evde unutmadım aşko evde de hiç yok almam lazımAferin sen testleri evde unut belirti say aferin ne güzel öğrenecektik kalk git evine ne işin var Kv evinde canım yaaa aaaaaa hadi evin baskın seni bekliyor iş vardı evde de
Bende görüyorum bebeğimMucizemmm16 benim gördüğümü gördüğünüzü söyleyin bana şimdi yakınlaştırıp sakince t2 okunun tam hizasını kontrol edermisiniz
Aynen aşko benim adete son 7-8 gün kala bitiyor onun dışında hep libidom yüksekKiz benim adet sonrasi oluyo genelde adete yaklasirken kocayi goresim gelmiyo
Verdim kuzum yarın çıkar dedi ama daha e nabıza bakmadım işlerimi bitireyim oturup bakıcam aşkım❤Aşko verdin mi kan çıkmıştır belki e nabıza bakıyor musun
Ayyy inşallah kuşum yaaaa
Evde unutmadım aşko evde de hiç yok almam lazımbiraz zorlayacağım bakalım belki akşam giderim
Çıkmıştır belki aşko bakınca haber ver inşallah güzel değerler çıkar yaVerdim kuzum yarın çıkar dedi ama daha e nabıza bakmadım işlerimi bitireyim oturup bakıcam aşkım❤
Ay şimdi gördüm aşkım beni Nie etiketlemedin yeni gördüm kan verdiğini ay inşallah vardırVerdim kuzum yarın çıkar dedi ama daha e nabıza bakmadım işlerimi bitireyim oturup bakıcam aşkım❤
Bebeğim kanı tiroid için verdim aşkım yavaş çalışıyor tiroidlerim ona göre ilaç istiycem doktordan ❤ keşke olsa bebeğim bugün regli olucak gibiyim öyle ağrım varAy şimdi gördüm aşkım beni Nie etiketlemedin yeni gördüm kan verdiğini ay inşallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?