- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #18.741
Yatıyosun haa
Kafa kalmadiki yaYatıyosun haayaa çok iyiydi aşko heryerde saç var
Aşko bende hiç bişey hissetmedimİnşallah aşko ama ben bişey hissetmedim öyle kalktım şimdi ayaklarım uyuştu ahahaakşamda yaparım bide yarın yaparım yeter heralde
AhahahaSiz bi dk bi dk bu buhar muhabbeti me ya siz neler karıştırıyorsunuz
Bencede ya aşko bırakalım herşeyi göz doktoru randevusu alalım biz kimse görmüyorum diyince kendi gözlerimden korkuyorumBende görüyorum bebeğim❤
Bekle bakalım bir kaç gün daha olmazsan kontrole gidersin veya kan verirsin canımBı iki gün öyle akıntı olsa bende yumurtlama diye dusunecem ama bir süredir böyle gecikmeden öncede uzayan akıntı vardı yumurtlama bir haftadan uzun sürer mi bilmiyorum sağ kasik ağrısı var bide anlam veremedim belki de kürtaj sonrası düzenim bozuldu
Aşko kullanmadığım küçük leğen vardı ona koydum ilk önce çömeldim ayaklar uyuşunca dizlerimi yere koyup diz üstü durdum daha rahat olduKovaya mı döktün leyene mi?bacaklarin agridi mi?
Ayy keşke bende yapsaydim yaa
Kız ceketi atmadın mi peki?Aşko kullanmadığım küçük leğen vardı ona koydum ilk önce çömeldim ayaklar uyuşunca dizlerimi yere koyup diz üstü durdum daha rahat oldu
Havlu sardım belime üstüne ceketi bağladım aşko unutulur mu oKız ceketi atmadın mi peki?
Yani son 3-4 gün adete libidom ölmüşte aglayani yok gibi oluyoAynen aşko benim adete son 7-8 gün kala bitiyor onun dışında hep libidom yüksek
Kız misafirlerim gelecek hazırlık yapiyodum.
Hee anladım kuzum inşallah normal çıkar değerlerin oo regli değildir yumurtlamadır bence sen daha yeni bittin çünküBebeğim kanı tiroid için verdim aşkım yavaş çalışıyor tiroidlerim ona göre ilaç istiycem doktordan ❤ keşke olsa bebeğim bugün regli olucak gibiyim öyle ağrım var
Ahahah valla aynııııYani son 3-4 gün adete libidom ölmüşte aglayani yok gibi oluyo
Yemin ederim bende duydumAhahahaaşko bilmiyorum hayatımda ilk defa bişey yapıyorum kendime inanasım gelmiyor süt ve maydonozu kaynatıp ilk sıcağı geçince buharına tutuyoruz adet bitimi yapılıyor bu rahme iyi geliyormuş iltihap falan varsa söküyormuş adetim bitti bu gün yaptım işte bakalım
Pazartesi kendi doktoruma gidecem canım teşekkür ederim yorumun içinBekle bakalım bir kaç gün daha olmazsan kontrole gidersin veya kan verirsin canım
Valla aşko napalım bi umut işte yaptık bişeylerYemin ederim bende duydumAllah sizi ua var ua alemsınız lan seviyorum He bu geubu
Rica ederim canım güzel haberler al inşallah herşey yolundadırPazartesi kendi doktoruma gidecem canım teşekkür ederim yorumun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?