Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Siz bi dk bi dk bu buhar muhabbeti me ya siz neler karıştırıyorsunuz
Ahahaha aşko bilmiyorum hayatımda ilk defa bişey yapıyorum kendime inanasım gelmiyor süt ve maydonozu kaynatıp ilk sıcağı geçince buharına tutuyoruz adet bitimi yapılıyor bu rahme iyi geliyormuş iltihap falan varsa söküyormuş adetim bitti bu gün yaptım işte bakalım

Bekle bakalım bir kaç gün daha olmazsan kontrole gidersin veya kan verirsin canım

İstediğim cevaplar gelmedi canım tırt bunlar @Random3 M Mavimiresl Mucizemmm16
Kız misafirlerim gelecek hazırlık yapiyodum.
Aslinda istekli bi kadinim ama surekli oldugu zaman iliski cok zevkli gelmediginden yani isteksiz olabiliyorum. Ama 3/4 gün birliktelik olmasin daha cok artiyor isteğim. Bide bu klomen letu sanirim biraz libidoyu etkiliyor. Yani cok istekli olamiyorum Bide bu tür seyler biraz kafada bitiyor yani kafan bos olacak rahat olacaksin vs stres cok etkiliyor

Bebeğim kanı tiroid için verdim aşkım yavaş çalışıyor tiroidlerim ona göre ilaç istiycem doktordan ❤ keşke olsa bebeğim bugün regli olucak gibiyim öyle ağrım var
Hee anladım kuzum inşallah normal çıkar değerlerin oo regli değildir yumurtlamadır bence sen daha yeni bittin çünkü

bitliKedi eşi cok istekli kendi isteksiz bi kadin akrabam tanidigim var hatta terapiste falan gitmislerdi. Doktorun önerisi ayıplı videolar izle (p..rn.) demiş akrabama yani kadına. Bide ön sevişme uzun tutulmaliymis

Yemin ederim bende duydum Allah sizi ua var ua alemsınız lan seviyorum He bu geubu

Yemin ederim bende duydum Allah sizi ua var ua alemsınız lan seviyorum He bu geubu
Valla aşko napalım bi umut işte yaptık bişeyler ben kür mür buhar bu işlere bylaşmamıştım sonunda Buhara el attım Allah çaresiz bırakmasın işte neler yapılıyor neler

Kızlar keseyi göremedim kanda almak istedi doktor sonra pazartesi bakalım dedi eğer göremezsem kan alalım dedi ama gebesin dedi muayene onu gösteriyor dedi dış gebelik zannettim göremeyince ama dedi ki yok zannetmiyorum dedi muayene ettim dedi çok küçük dedi bizim olay pazartesi kaldı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…