- 15 Mayıs 2022
- 3.614
- 2.967
- 83
- 29
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #18.761
Valla aşko napalım bi umut işte yaptık bişeylerben kür mür buhar bu işlere bylaşmamıştım sonunda Buhara el attım Allah çaresiz bırakmasın işte neler yapılıyor neler
Evet canım ama keseyi göremedik pazartesi yeniden bakacak kısmet artıkGinnys canım ne yaptııın gittin mi randevuna merak ettim umarım herşey çokk güzel geçmiştir
Ay maşallah bak ne güzelKızlar keseyi göremedim kanda almak istedi doktor sonra pazartesi bakalım dedi eğer göremezsem kan alalım dedi ama gebesin dedi muayene onu gösteriyor dedi dış gebelik zannettim göremeyince ama dedi ki yok zannetmiyorum dedi muayene ettim dedi çok küçük dedi bizim olay pazartesi kaldı bakalım
Çok miniktir daha o yüzdendir ya içini ferah tut göreceksin inşallah pazartesiEvet canım ama keseyi göremedik pazartesi yeniden bakacak kısmet artık
İnşallah canımÇok miniktir daha o yüzdendir ya içini ferah tut göreceksin inşallah pazartesi
Aşkım hava artık soğuk yaKafa kalmadiki yabiraz kanepede uzandım üstü açık baya üşüdüm yaa midem karnim ağrıdı
Vallaha bencede alalımBencede ya aşko bırakalım herşeyi göz doktoru randevusu alalım biz kimse görmüyorum diyince kendi gözlerimden korkuyorum
Nerdeyse menapoza girecez bebeğim yaa
İnşallah bebeğim valla çok korktumHee anladım kuzum inşallah normal çıkar değerlerin oo regli değildir yumurtlamadır bence sen daha yeni bittin çünkü
Kuzum belki bu ay olur belli mi olur benimde hamile kaldığım ay yumurtlama ağrım olmuştuİnşallah bebeğim valla çok korktumyeniden geliyo diye şimdilik bişey yok ama bakalım ömrümde böyle yumurtlama ağrısı görmedim
Ayy inşallah kuzum yaKuzum belki bu ay olur belli mi olur benimde hamile kaldığım ay yumurtlama ağrım olmuştu
Bizde ögleden sonra soyudu havaAşkım hava artık soğuk yahemen kendini ısıt bebeğim sarım battaniye ye❤
Yok yok yumurtlamadır o inşallahAyy inşallah kuzum ya❤ karnım belim öyle bi ağrıyodu ki gaz da vardı aha dedim geliyo hayatın kaydı kızım
Ayy burası soğuk ya amaaannBizde ögleden sonra soyudu hava
Ama şimduye kadar sıcakti
Nane yağı çektim battaniye sarılıp yüzüste uzandim daha geçmedi ağrısı
Amin inşallah olur aşkım ya olmazsada canımız sağolsun napalım rabbim hayırlısını versinBitmiyo tabikisınırsız inançlyız olucak bu iş gelecek o bebeler
Aşkom nasıl cevap istiyordun
Aşkım burda bakınca bende gördüm ama elime aldığımda göremiyorumMucizemmm16 benim gördüğümü gördüğünüzü söyleyin bana şimdi yakınlaştırıp sakince t2 okunun tam hizasını kontrol edermisiniz
Aşko fotoğrafta gözüküyor da testte göremedim ben ya. Bide olsa daha net çıkardı heralde reglden 2 gün geçtiBen mavili fotoda silik görüyorum
Kız millet elinde görür fotoğrafta çıkmaz bende de fotoğrafta var testte yok gözükmüyorBende görüyorum bebeğim❤
Kız bende yapayım regl bitiminde bunu ne kadar süte ne kadar Maydanoz atıyorsunuz.Ahahahaaşko bilmiyorum hayatımda ilk defa bişey yapıyorum kendime inanasım gelmiyor süt ve maydonozu kaynatıp ilk sıcağı geçince buharına tutuyoruz adet bitimi yapılıyor bu rahme iyi geliyormuş iltihap falan varsa söküyormuş adetim bitti bu gün yaptım işte bakalım
Emin misin aşkım göremediğine ya hayır ben şaşı olana kadar bakarım da testimeAşkım burda bakınca bende gördüm ama elime aldığımda göremiyorum
Aşko fotoğrafta gözüküyor da testte göremedim ben ya. Bide olsa daha net çıkardı heralde reglden 2 gün geçti
Kız millet elinde görür fotoğrafta çıkmaz bende de fotoğrafta var testte yok gözükmüyor
Kız bende yapayım regl bitiminde bunu ne kadar süte ne kadar Maydanoz atıyorsunuz.
Yok atmadım aşko baktım da göremedim yaa.Emin misin aşkım göremediğine ya hayır ben şaşı olana kadar bakarım da testimeattın mı peki testi bebeğim?
Kuzum 1 litre süte yarım demet maydanoz atıp kaynatıyosun tabi önce mayanızlar iyice yıkancak. Sonra iyice kaynatıyosun maydanozlar kendin geçince kapat bırak ılısın arada karıştırırsan daha çabuk ılır. Dikkat et çok sıcak olmasın aşkım. Allah korusun kendini yakma❤ Sonra onu bi kova yada leğene alıp buharına oturuyosun. Otururken belini bacaklarını falan iyice sarman lazım 20 dk oturmak yeterli ❤ günde 2 kez yapabilirsin sabah akşam olarak adettin bittiği gün başlıyosun. Ve de kendini sıcak tutman gerek bunu yaptıktan sonra sakın üşütme bebeğim belini ayaklarını sıkı tut❤ Ben bi gün arayla toplam 2 kez yapabildim sadece bakalım olmazsa bi daha ki ay daha düzenli yapıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?