Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla aşko napalım bi umut işte yaptık bişeyler ben kür mür buhar bu işlere bylaşmamıştım sonunda Buhara el attım Allah çaresiz bırakmasın işte neler yapılıyor neler
ben daha kür yapmadım aaa gi kez yaptım kız yaptım çörek otu ve bal yeminle

Ay maşallah bak ne güzel

Bitmiyo tabiki sınırsız inançlyız olucak bu iş gelecek o bebeler
Amin inşallah olur aşkım ya olmazsada canımız sağolsun napalım rabbim hayırlısını versin
İstediğim cevaplar gelmedi canım tırt bunlar R Random3 @Mavimiresl Mucizemmm16
Aşkom nasıl cevap istiyordun
Mucizemmm16 benim gördüğümü gördüğünüzü söyleyin bana şimdi yakınlaştırıp sakince t2 okunun tam hizasını kontrol edermisiniz
Aşkım burda bakınca bende gördüm ama elime aldığımda göremiyorum
Ben mavili fotoda silik görüyorum
Aşko fotoğrafta gözüküyor da testte göremedim ben ya. Bide olsa daha net çıkardı heralde reglden 2 gün geçti
Bende görüyorum bebeğim
Kız millet elinde görür fotoğrafta çıkmaz bende de fotoğrafta var testte yok gözükmüyor
Kız bende yapayım regl bitiminde bunu ne kadar süte ne kadar Maydanoz atıyorsunuz.

Emin misin aşkım göremediğine ya hayır ben şaşı olana kadar bakarım da testime attın mı peki testi bebeğim?

Kuzum 1 litre süte yarım demet maydanoz atıp kaynatıyosun tabi önce maydanozlar iyice yıkancak. Sonra iyice kaynatıyosun maydanozlar kendin geçince kapat bırak ılısın arada karıştırırsan daha çabuk ılır. Dikkat et çok sıcak olmasın aşkım. Allah korusun kendini yakma❤ Sonra onu bi kova yada leğene alıp buharına oturuyosun. Otururken belini bacaklarını falan iyice sarman lazım 20 dk oturmak yeterli ❤ günde 2 kez yapabilirsin sabah akşam olarak adettin bittiği gün başlıyosun. Ve de kendini sıcak tutman gerek bunu yaptıktan sonra sakın üşütme bebeğim belini ayaklarını sıkı tut❤ Ben bi gün arayla toplam 2 kez yapabildim sadece bakalım olmazsa bi daha ki ay daha düzenli yapıcam.

Yok atmadım aşko baktım da göremedim yaa.
Teşekkür ederim aşko regl bitince yaparım bende kaç gün yapılması gerekiyor.
Ay aşko bende bu sefer şey yapıcam letu ilacını kendim kullanıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…