- 1 Haziran 2022
- 1.426
- 1.710
- 53
- 39
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #18.781
Ya evet cinselliği yüksek şeyleri izlemek bile etkiliyor bence debitliKedi eşi cok istekli kendi isteksiz bi kadin akrabam tanidigim var hatta terapiste falan gitmislerdi. Doktorun önerisi ayıplı videolar izle (p..rn.) demiş akrabama yani kadına. Bide ön sevişme uzun tutulmaliymis
Dur yahu daha genciz napıyon. Annem 56 da rahmini aldırdı da kurtuldu. Yani 2. Yi bi yapalım sonrasına bakarızNerdeyse menapoza girecez bebeğim yaaama bi tek yumurtlama zamanları hormonlar tavan yapıyor heralde o zaman gerçekten istekli oluyorum bak, ben yürüyorum adama ama bu ayda sadece 3 gün ajahabajab
Ben adamın üstüne atlayayım hahahaha aradığım cvp bunla alakalıAmin inşallah olur aşkım ya olmazsada canımız sağolsun napalım rabbim hayırlısını versin
Aşkom nasıl cevap istiyordun
Aşkım burda bakınca bende gördüm ama elime aldığımda göremiyorum
Aşko fotoğrafta gözüküyor da testte göremedim ben ya. Bide olsa daha net çıkardı heralde reglden 2 gün geçti
Kız millet elinde görür fotoğrafta çıkmaz bende de fotoğrafta var testte yok gözükmüyor
Kız bende yapayım regl bitiminde bunu ne kadar süte ne kadar Maydanoz atıyorsunuz.
Rica ederim bebeğim ne demek ❤❤ Aşkım 3 4 gün yapılıyo cok fazla yapılmıyo diye biliyorumYok atmadım aşko baktım da göremedim yaa.
Teşekkür ederim aşko regl bitince yaparım bende kaç gün yapılması gerekiyor.
Ay aşko bende bu sefer şey yapıcam letu ilacını kendim kullanıcam
Ay aşko ben atlıyorum adam kaçacak artık. Ama bunun için yaptığım bişey yok aşko ya yapısal sanırım. Bide yorgunluk stres falan etkiliyor yorgun olduğumda kafam dolu olduğunda istemiyorum sadece.Ben adamın üstüne atlayayım hahahaha aradığım cvp bunla alakalı
Reçetesiz alınıyor mu ki aşkom.Rica ederim bebeğim ne demek ❤❤ Aşkım 3 4 gün yapılıyo cok fazla yapılmıyo diye biliyorum_Umutlu_Pozitif_ bebeğim yanlışsam düzeltir misin?
Kuzum bende tiroid için verdim tahlil bakalım yazcak mı ilaçyazmazsa kendim alıcam
10 'nun üstü olmadan ilaç yazmıyolarmış aşko sürekli böyle bi yüksek bi normal cıkıyo hiç biride ilaç vermedi bebeğim ☹Reçetesiz alınıyor mu ki aşkom.
Yüksek çıkarsa yazar zaten
Bebek istediğini ve olmadığını belirt aşkom10 'nun üstü olmadan ilaç yazmıyolarmış aşko sürekli böyle bi yüksek bi normal cıkıyo hiç biride ilaç vermedi bebeğim ☹
Evet canım Adet bitimi 3-4 gün yapılabiliyor sonra bırakılıyor yumurtlama günleri başlayınca yapılmamalıymış yaniRica ederim bebeğim ne demek ❤❤ Aşkım 3 4 gün yapılıyo cok fazla yapılmıyo diye biliyorum_Umutlu_Pozitif_ bebeğim yanlışsam düzeltir misin?
Kuzum bende tiroid için verdim tahlil bakalım yazcak mı ilaçyazmazsa kendim alıcam
Canımcım antitpo değerin kaç çıkıyor. Tsh 2.5 altına düştü benim ama antikorum yüksek hep. 8 haftalık kaybım var. Doktorum çok sorun yok dese de internette antikorların yüksek olmasıyla ilgili kötü şeyler okudum. Sen neler biliyorsun bu konudaBebeğim kanı tiroid için verdim aşkım yavaş çalışıyor tiroidlerim ona göre ilaç istiycem doktordan ❤ keşke olsa bebeğim bugün regli olucak gibiyim öyle ağrım var
Olsun canım daha vakti değildir zaten inşallah görürüz hepberaberEvet canım ama keseyi göremedik pazartesi yeniden bakacak kısmet artık
Hadi bakalım hepimiz birşeyler deneye deneye olacak elbet inşallahben daha kür yapmadım aaa gi kez yaptım kız yaptım çörek otu ve bal yeminle
Kesinlikle aşko inşallah o doktorda deli raporu almamız için mücadele vermezVallaha bencede alalımdoktor sorarsa neyiniz var diye gebelik testlerinde çift çizgi görüyoruz bizden başkası görmüyo deriz aşko
Anladım aşkomEvet canım Adet bitimi 3-4 gün yapılabiliyor sonra bırakılıyor yumurtlama günleri başlayınca yapılmamalıymış yaniVeziir
Söylerim kuzum yarın inşallah verir yaBebek istediğini ve olmadığını belirt aşkom
Kuzum test çıkmasa bele yerleşme zamani ola biliyor böyleAnladım aşkomkızlar benim akıntının rengi artık beyaz oldu bune böyle be kafam döndü
Rapora ihtiyacımız var mı kiii illa tastikletmeleri mi gerekKesinlikle aşko inşallah o doktorda deli raporu almamız için mücadele vermez
De aşkom normali 2 3 arası olması gerekiyormuş bebek için deSöylerim kuzum yarın inşallah verir ya
Yok aşko ateş ölçerim yok yaKuzum test çıkmasa bele yerleşme zamani ola biliyor böyle
Yerleşme kanamasi olduktan 4-5gün sonra çıkıyormud testde
Vücut ısıni ölçe bilirmisin sabah?
Canim benim tsh ve antitpo baya yüksekdi yıllardır ilaç içiyorum her sabah aç karninaSöylerim kuzum yarın inşallah verir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?