Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nerdeyse menapoza girecez bebeğim yaa ama bi tek yumurtlama zamanları hormonlar tavan yapıyor heralde o zaman gerçekten istekli oluyorum bak, ben yürüyorum adama ama bu ayda sadece 3 gün ajahabajab
Dur yahu daha genciz napıyon. Annem 56 da rahmini aldırdı da kurtuldu. Yani 2. Yi bi yapalım sonrasına bakarız

Ben adamın üstüne atlayayım hahahaha aradığım cvp bunla alakalı

Yok atmadım aşko baktım da göremedim yaa.
Teşekkür ederim aşko regl bitince yaparım bende kaç gün yapılması gerekiyor.
Ay aşko bende bu sefer şey yapıcam letu ilacını kendim kullanıcam
Rica ederim bebeğim ne demek ❤❤ Aşkım 3 4 gün yapılıyo cok fazla yapılmıyo diye biliyorum _Umutlu_Pozitif_ bebeğim yanlışsam düzeltir misin?
Kuzum bende tiroid için verdim tahlil bakalım yazcak mı ilaç yazmazsa kendim alıcam

Ben adamın üstüne atlayayım hahahaha aradığım cvp bunla alakalı
Ay aşko ben atlıyorum adam kaçacak artık. Ama bunun için yaptığım bişey yok aşko ya yapısal sanırım. Bide yorgunluk stres falan etkiliyor yorgun olduğumda kafam dolu olduğunda istemiyorum sadece.

Fark ettim eşimde aynı şekilde çalıştığı zamanlarda kafası dolu yorgun oluyor aklına bile gelmiyor ama izinde olsun hafta sonu olsun oda istekli oluyor

Reçetesiz alınıyor mu ki aşkom.
Yüksek çıkarsa yazar zaten

Evet canım Adet bitimi 3-4 gün yapılabiliyor sonra bırakılıyor yumurtlama günleri başlayınca yapılmamalıymış yani Veziir

Bebeğim kanı tiroid için verdim aşkım yavaş çalışıyor tiroidlerim ona göre ilaç istiycem doktordan ❤ keşke olsa bebeğim bugün regli olucak gibiyim öyle ağrım var
Canımcım antitpo değerin kaç çıkıyor. Tsh 2.5 altına düştü benim ama antikorum yüksek hep. 8 haftalık kaybım var. Doktorum çok sorun yok dese de internette antikorların yüksek olmasıyla ilgili kötü şeyler okudum. Sen neler biliyorsun bu konuda

Anladım aşkom kızlar benim akıntının rengi artık beyaz oldu bune böyle be kafam döndü
Kuzum test çıkmasa bele yerleşme zamani ola biliyor böyle
Yerleşme kanamasi olduktan 4-5gün sonra çıkıyormud testde
Vücut ısıni ölçe bilirmisin sabah?

Kuzum test çıkmasa bele yerleşme zamani ola biliyor böyle
Yerleşme kanamasi olduktan 4-5gün sonra çıkıyormud testde
Vücut ısıni ölçe bilirmisin sabah?
Yok aşko ateş ölçerim yok ya
Allahım büyük bebek yoksa bari düzenli adet olayım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…