- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #18.801
Bence geç döllenme mümkündür erken gebelik testi yapsan kafan karışmazdı aslında şuanAnladım aşkomkızlar benim akıntının rengi artık beyaz oldu bune böyle be kafam döndü
Oy nenem kız aldırsana bitane evde bulunsunYok aşko ateş ölçerim yok ya
Allahım büyük bebek yoksa bari düzenli adet olayım ya
İvit bende öyle düşünüyorumBence geç döllenme mümkündür erken gebelik testi yapsan kafan karışmazdı aslında şuan
Lütfen verin ilacı doğurmak istiyyyoooomm derim aşkoDe aşkom normali 2 3 arası olması gerekiyormuş bebek için de
Ayy aşko antitpoya falan bakmamış o doktorCanim benim tsh ve antitpo baya yüksekdi yıllardır ilaç içiyorum her sabah aç karnina
Doktorum gebelik için değerin 3ün altında olmasını söyledi o yüzden 3ayda bir kontrol etdiriyorum
Erken testim yok aşkom ya eczane yakın aslında ama çıkmak istemedim dışarı. Amaaan Allaha havale ettim kendimi. Dün doktor herşey normal dedi kist falan yok en azından onu biliyorum polikistik görüntü de görmedi bu ay regl olursam arkadan gelen güzel bir folikül de gördük. Regl 8lursam letu kullanıcam bu ay bakalım ovulasyon testi ile de takip edicem. Rabbim nasip eder inşallahBence geç döllenme mümkündür erken gebelik testi yapsan kafan karışmazdı aslında şuan
Kapısında yat almadan gelme ilacıLütfen verin ilacı doğurmak istiyyyoooomm derim aşko
Erken testim yok aşkom ya eczane yakın aslında ama çıkmak istemedim dışarı. Amaaan Allaha havale ettim kendimi. Dün doktor herşey normal dedi kist falan yok en azından onu biliyorum polikistik görüntü de görmedi bu ay regl olursam arkadan gelen güzel bir folikül de gördük. Regl 8lursam letu kullanıcam bu ay bakalım ovulasyon testi ile de takip edicem. Rabbim nasip eder inşallah
TamaaaammmKapısında yat almadan gelme ilacıbaktın mı sonuç çıkmış mı
Allahım inşallahOy nenem kız aldırsana bitane evde bulunsun
Meraklanma inşaallah ki gebeliktir
İnşallah vanım kokuyorum dış gebelikten doktor değil baktım dedi ama gel kalbime anlatOlsun canım daha vakti değildir zaten inşallah görürüz hepberaber
Anladım aşko inşallah yerinde çıkar da ilaç falan gerekmezTamaaaammmBaktım aşkım çıkmamış zaten çıksada e nabıza sabah düşüyo ya
kız varsa çıkar zaten diye 2 gün geçti adetten çok güldüm yaaa
İnşallah bebeğimAnladım aşko inşallah yerinde çıkar da ilaç falan gerekmez
Yok aşko ya ben laf anlatamıyorum galiba
Yok aşko rahat ol stres yapma tam haftası dolmamış demekki kuzum bu yüzden görünmemiştir kese henüzİnşallah vanım kokuyorum dış gebelikten doktor değil baktım dedi ama gel kalbime anlat
Yok aşko ya ben laf anlatamıyorum galibaVeziir aşkocum tamam herşeyi Allaha bıraktında öğrenmen gerekmiyor mu ne oluyor ne geliyor oralarda var mı yok mu yarın bence erken gebelik testi alıp yapmalısın ayrıca dün mü baktırdın doktora aşko dünse o görürdü adet olup olmayacağını ben bi kere geciktiğimde gitmiştim doktor ultrasonda gördü bir iki güne olursun görüyorum dedi sana öyle bişey demediyse görmemiştir bence sen kesin yapmalısın erken test
Hajahne sabırlısın bebeğim ben olsam 50 çeşit test alıp hepsini aynı anda yapmıştım hsjsjsjjsks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?