Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim benim tsh ve antitpo baya yüksekdi yıllardır ilaç içiyorum her sabah aç karnina
Doktorum gebelik için değerin 3ün altında olmasını söyledi o yüzden 3ayda bir kontrol etdiriyorum
Ayy aşko antitpoya falan bakmamış o doktor bi bakayım kaçmış 3 küsü diye hatırlıyorum yanlış değilsem en son ki öyleydi bakalım bu kaç cıkıcak tsh serbest t4 istemiş tahlilde

Bence geç döllenme mümkündür erken gebelik testi yapsan kafan karışmazdı aslında şuan
Erken testim yok aşkom ya eczane yakın aslında ama çıkmak istemedim dışarı. Amaaan Allaha havale ettim kendimi. Dün doktor herşey normal dedi kist falan yok en azından onu biliyorum polikistik görüntü de görmedi bu ay regl olursam arkadan gelen güzel bir folikül de gördük. Regl 8lursam letu kullanıcam bu ay bakalım ovulasyon testi ile de takip edicem. Rabbim nasip eder inşallah

_Umutlu_Pozitif_ aşko ne diyo kız baksanaağğ eczane yakın ama gitmek istemedim diyo

Aşkolar size de sorayım burda deneyimli çok ben yapışkan akıntı baş ağrısı karın ağrısı belirtilerini yumurtkamada yaşıyorum ve 12. Döngü günümde gördüm ama ff uygulaması bana 17. Döngü gününü gösteriyor. Sizce ne zaman kan vermeliyim?ya da kaset test ne zaman yapmalıyım? 27 de bire gore beklersek cumartesi batim. Ateş tablom da aşağıda , yorumlara açığım

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-06-12-08-22-457_com.tamtris.fertilityfriend.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 27
_Umutlu_Pozitif_ aşko ne diyo kız baksanaağğ eczane yakın ama gitmek istemedim diyo
Yok aşko ya ben laf anlatamıyorum galiba Veziir aşkocum tamam herşeyi Allaha bıraktında öğrenmen gerekmiyor mu ne oluyor ne geliyor oralarda var mı yok mu yarın bence erken gebelik testi alıp yapmalısın ayrıca dün mü baktırdın doktora aşko dünse o görürdü adet olup olmayacağını ben bi kere geciktiğimde gitmiştim doktor ultrasonda gördü bir iki güne olursun görüyorum dedi sana öyle bişey demediyse görmemiştir bence sen kesin yapmalısın erken test

Veziir kuşum bencede yapmalısın aşkom haklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…