- 17 Nisan 2021
- 4.408
- 4.213
- 83
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #18.821
Dedi canım dün gittim hastaneye. Rahim kalınlığın güzel regl olacaksın gibi dedi işte. Çok güzel bi tane folikülün de var dedi.Yok aşko ya ben laf anlatamıyorum galibaVeziir aşkocum tamam herşeyi Allaha bıraktında öğrenmen gerekmiyor mu ne oluyor ne geliyor oralarda var mı yok mu yarın bence erken gebelik testi alıp yapmalısın ayrıca dün mü baktırdın doktora aşko dünse o görürdü adet olup olmayacağını ben bi kere geciktiğimde gitmiştim doktor ultrasonda gördü bir iki güne olursun görüyorum dedi sana öyle bişey demediyse görmemiştir bence sen kesin yapmalısın erken test
Sabah olsun bakarız aşkoosuu
İnşallah ya Türkiye’nin gözünü seven şimdi varya orada olsam kafama takıldı ya çat diye başka doktora giderdim ha burda oda yok anam öööfffYok aşko rahat ol stres yapma tam haftası dolmamış demekki kuzum bu yüzden görünmemiştir kese henüz
İns canı testi yaptkm kurumasını beklıyorumHadi bakalım hepimiz birşeyler deneye deneye olacak elbet inşallah
Olacaksin gibi demiş kesin dememiş aşkoDedi canım dün gittim hastaneye. Rahim kalınlığın güzel regl olacaksın gibi dedi işte. Çok güzel bi tane folikülün de var dedi.
Ya beni doktor dün çok sinir etti ağlayarak çıktım hastaneden. Hatırlayınca yine kötü oldum
Ben alıp başımı nereye gideyim en son 2017 şubatta kimyasal geçirdim aşko daha da hiç olmadıHajahaşkım sabırdan değil ya heves kalmadı bende 3 sene sonunda sonucun negatif çıkacağını biliyorum hissediyorum artık
kiz insan bir etiketler merak ettim eitek goremeyince korktum deluuuKızlar keseyi göremedim kanda almak istedi doktor sonra pazartesi bakalım dedi eğer göremezsem kan alalım dedi ama gebesin dedi muayene onu gösteriyor dedi dış gebelik zannettim göremeyince ama dedi ki yok zannetmiyorum dedi muayene ettim dedi çok küçük dedi bizim olay pazartesi kaldı bakalım
iyi efferim devamm etOoo tatlım nerelerdesin sen ya?İyiyiz yine ekşınlar peşindeyiz başka işimiz mi var sen nasılsın bakiyim napıyosun
Bak sağa baktı yok sola baktı yok orada bir kist var 3.7 olmuş yani yine arkadan yumurta gelmiş çatlamamış sanırım kist olmuş kalmış heralde sonra dediki eminmişsiniz gebelikten evet dedim en son test ne zaman dedi bu sabah dedim sonra düzenli test yaptım dedim o bakıyor bu arada şurada bir kabarttı var ama hiç birşey görünmüyor normalde burada olması lazım dedi ama tabi yok aonra 18inde çatladığını söyledim tamam ohalde daha küçük dedi anca gelişir dedi pazartesi ilk görülebilir erken buluşmuşuz dedikiz insan bir etiketler merak ettim eitek goremeyince korktum deluuu
ben sana dedim ya kuzumm merak etme gormeyebilir diye kucuk daha insallah kalp atisinida duyacaksin kucagina da alacaksin Allahin izniyle
amanin gizzzzz o nasil bir sey oyle suanda gozumde canlandida sanki cins bir iskence sekli gibi hahahahahMucizemmm16 R raainbow @Demgey3 @Mavimiresl @Cgh Veziir R Random3 @000umutlu @melek076 My_Moonlight06 @Safiye19 ve diğer kuzular
Günaydın canlarım nasilsıniz? Gece dıkşnlanip uyumuşumo yüzden giremedim
Bel çektirmek biraz riskli birşey,her kesin yapa bilecegi şey değil,3gün ard-arda çekmek gerekiyor,her gün daha da artiyor sıkma burma işlemini
Yere uzun bi şal salıyor yüzü üste üzerine uzaniyorsun,şalin bir ucunu bacak arasından çikarip belin üstüne getirip diger ucunu de sag omuzun üstünden çekip düğüm atıyor,belin ortasina denk gelecek şekilde
Sonra uzun tahta gibi birşeyi düğüm atdığı yere sokup 3defa sag tarafa dogru çekiyor,sanki kavanoz kapaği sıkar gibi
Sonra şalı açıp sol omuzumdan getirip aynı işlemi bu sefer de sola doğru yapiyor
Ve bu arada şiddetli bir ağrı giriyorhem bacak arası gidiyorr hem omuzunn
iyi bari pazartesine verdi Allahtan bir hafta filan bekletmediBak sağa baktı yok sola baktı yok orada bir kist var 3.7 olmuş yani yine arkadan yumurta gelmiş çatlamamış sanırım kist olmuş kalmış heralde sonra dediki eminmişsiniz gebelikten evet dedim en son test ne zaman dedi bu sabah dedim sonra düzenli test yaptım dedim o bakıyor bu arada şurada bir kabarttı var ama hiç birşey görünmüyor normalde burada olması lazım dedi ama tabi yok aonra 18inde çatladığını söyledim tamam ohalde daha küçük dedi anca gelişir dedi pazartesi ilk görülebilir erken buluşmuşuz dedi
Evet canim yüksek değilmişLale95 Aşkım anti tpo 13.30 muş mayısta tsh 3.62 doktora bana tag gebelik için engel değil dedi
Evet azacuk öyleamanin gizzzzz o nasil bir sey oyle suanda gozumde canlandida sanki cins bir iskence sekli gibi hahahahah
Bizde erken menopoz genetik ama. Annem 43 te girdi. Teyzelerim annanem 38-40 arasıDur yahu daha genciz napıyon. Annem 56 da rahmini aldırdı da kurtuldu. Yani 2. Yi bi yapalım sonrasına bakarız
Ayyy hamilelik mi acabaaaiyi efferim devamm etbende eksinler oldu deevamda ederim adet olana kadar da iste bir kac gune olmam lazimm testlerde yumos goremedim ama su son gunlerde testler koyulasmaya basladii
Gece kuşu ya uyumamş yine ben sızmışım tabi
Ay aşko korktm ben istemiyorum sıkmasınlar çekiştirmesnler beniMucizemmm16 R raainbow @Demgey3 @Mavimiresl @Cgh Veziir R Random3 @000umutlu @melek076 My_Moonlight06 @Safiye19 ve diğer kuzular
Günaydın canlarım nasilsıniz? Gece dıkşnlanip uyumuşumo yüzden giremedim
Bel çektirmek biraz riskli birşey,her kesin yapa bilecegi şey değil,3gün ard-arda çekmek gerekiyor,her gün daha da artiyor sıkma burma işlemini
Yere uzun bi şal salıyor yüzü üste üzerine uzaniyorsun,şalin bir ucunu bacak arasından çikarip belin üstüne getirip diger ucunu de sag omuzun üstünden çekip düğüm atıyor,belin ortasina denk gelecek şekilde
Sonra uzun tahta gibi birşeyi düğüm atdığı yere sokup 3defa sag tarafa dogru çekiyor,sanki kavanoz kapaği sıkar gibi
Sonra şalı açıp sol omuzumdan getirip aynı işlemi bu sefer de sola doğru yapiyor
Ve bu arada şiddetli bir ağrı giriyorhem bacak arası gidiyorr hem omuzunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?