Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dedi canım dün gittim hastaneye. Rahim kalınlığın güzel regl olacaksın gibi dedi işte. Çok güzel bi tane folikülün de var dedi.
Ya beni doktor dün çok sinir etti ağlayarak çıktım hastaneden. Hatırlayınca yine kötü oldum

Yok aşko rahat ol stres yapma tam haftası dolmamış demekki kuzum bu yüzden görünmemiştir kese henüz
İnşallah ya Türkiye’nin gözünü seven şimdi varya orada olsam kafama takıldı ya çat diye başka doktora giderdim ha burda oda yok anam öööfff

Olacaksin gibi demiş kesin dememiş aşko hadi o folikülüde patlatın ikiz olsun aşko

kiz insan bir etiketler merak ettim eitek goremeyince korktum deluuu

ben sana dedim ya kuzumm merak etme gormeyebilir diye kucuk daha insallah kalp atisinida duyacaksin kucagina da alacaksin Allahin izniyle

Ooo tatlım nerelerdesin sen ya? İyiyiz yine ekşınlar peşindeyiz başka işimiz mi var sen nasılsın bakiyim napıyosun
iyi efferim devamm et bende eksinler oldu deevamda ederim adet olana kadar da iste bir kac gune olmam lazimm testlerde yumos goremedim ama su son gunlerde testler koyulasmaya basladii

kiz insan bir etiketler merak ettim eitek goremeyince korktum deluuu

ben sana dedim ya kuzumm merak etme gormeyebilir diye kucuk daha insallah kalp atisinida duyacaksin kucagina da alacaksin Allahin izniyle
Bak sağa baktı yok sola baktı yok orada bir kist var 3.7 olmuş yani yine arkadan yumurta gelmiş çatlamamış sanırım kist olmuş kalmış heralde sonra dediki eminmişsiniz gebelikten evet dedim en son test ne zaman dedi bu sabah dedim sonra düzenli test yaptım dedim o bakıyor bu arada şurada bir kabarttı var ama hiç birşey görünmüyor normalde burada olması lazım dedi ama tabi yok aonra 18inde çatladığını söyledim tamam ohalde daha küçük dedi anca gelişir dedi pazartesi ilk görülebilir erken buluşmuşuz dedi

amanin gizzzzz o nasil bir sey oyle suanda gozumde canlandida sanki cins bir iskence sekli gibi hahahahah

iyi bari pazartesine verdi Allahtan bir hafta filan bekletmedi

Ay aşko korktm ben istemiyorum sıkmasınlar çekiştirmesnler beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…