- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #18.841
Yaaa üzüldm kuzum yaaBen alıp başımı nereye gideyim en son 2017 şubatta kimyasal geçirdim aşko daha da hiç olmadı5 sene kızımdan sayarsak 11 sene ah ahh
Kuzum etikeyleseydn keşke arada kaçıyor şans eseri gördümKızlar keseyi göremedim kanda almak istedi doktor sonra pazartesi bakalım dedi eğer göremezsem kan alalım dedi ama gebesin dedi muayene onu gösteriyor dedi dış gebelik zannettim göremeyince ama dedi ki yok zannetmiyorum dedi muayene ettim dedi çok küçük dedi bizim olay pazartesi kaldı bakalım
Aşko rahim kalınlığı sadece adet döneminde olmuyor gebeliktede rahim kalınlığı oluyor bana doktor kan akışı görüyorum gelmek üzere bir iki güne olursun demişti sen kendini üzme ben sadece ihtimaller üzerinden konuşuyorumDedi canım dün gittim hastaneye. Rahim kalınlığın güzel regl olacaksın gibi dedi işte. Çok güzel bi tane folikülün de var dedi.
Ya beni doktor dün çok sinir etti ağlayarak çıktım hastaneden. Hatırlayınca yine kötü oldum
Doğru diyorsun canım ama rahat ol öncelikle sen kendine bunu yapma Allah’ın izniyle görürsün keseyideİnşallah ya Türkiye’nin gözünü seven şimdi varya orada olsam kafama takıldı ya çat diye başka doktora giderdim ha burda oda yok anam öööfff
17 daha iyi ama bekletemezsin sen şimdi madem biliyorum dedi pazartesi gel dediiyi bari pazartesine verdi Allahtan bir hafta filan bekletmedi
Yaklaşmışmı pike aşko durum neİns canı testi yaptkm kurumasını beklıyorum
Amacım o aşko dün gece uyku tutmadı adamı uyardımOlacaksin gibi demiş kesin dememiş aşkohadi o folikülüde patlatın ikiz olsun aşko
Anam senin de çokmuş. Rabbim kızına sağlık sıhhat versin aşko inşallah ikincide hemen gelirBen alıp başımı nereye gideyim en son 2017 şubatta kimyasal geçirdim aşko daha da hiç olmadı5 sene kızımdan sayarsak 11 sene ah ahh
İnşallah canım etiket yapmadığımı. Farkında bile değilim ki öyle dalgındımKuzum etikeyleseydn keşke arada kaçıyor şans eseri gördümdaha çok küçük üzülme kötü düşünme sakın birazck büyüsün gösterir kendini pazartesi güzel haberler alırsın inşallah
Nasip bakalım aşkom inşallah hayırlısı olurAşko rahim kalınlığı sadece adet döneminde olmuyor gebeliktede rahim kalınlığı oluyor bana doktor kan akışı görüyorum gelmek üzere bir iki güne olursun demişti sen kendini üzme ben sadece ihtimaller üzerinden konuşuyorum
İnşallah canım benim inşallah bekleyelim görelim bakalımDoğru diyorsun canım ama rahat ol öncelikle sen kendine bunu yapma Allah’ın izniyle görürsün keseyide
Adetime bir iki gün filan var yaniAyyy hamilelik mi acabaaane kadar kaldı?
Allah gecinden versinBizde erken menopoz genetik ama. Annem 43 te girdi. Teyzelerim annanem 38-40 arası
Aşkım baya yüksekmiş ya ama ona rağmen zayıfsın dimi ?Evet canim yüksek değilmiş
Benim tsh 24.6 antitpo 3500den yukarıydı
Ekledim canım hoşgeldin❤ etiket yapmayınca göremiyorum malesef mesajlarla kaynıyo aradaKızlar ben buraya daha öncede yazdım ama lışte olduğunu bilmiyordum benide ekler misiniz 15 ekim batMucizemmm16
Bak bakım cano 3 tane foto attımYaklaşmışmı pike aşko durum ne
İnanki bende çözemedimBu sağlık ocakları neden var hiç bi zaman gidip bi işimi çözemedim ben orda boşu boşuna duruyorlar ordanaptn peki kuzum
Aşkım ben kimyasaldan sonra korundum bi süre bide zaten uzun süre eşime çok yanaşmadım psikolojim bozulmuştuYaaa üzüldm kuzum yaarabbim nasip etsin bian önce
Kendi umutlarmda çöp oldu ama şuan hani kimyasaldan sonra çabuk oluyordu
Her gece olamaz deseydin aşkoAmacım o aşko dün gece uyku tutmadı adamı uyardımböyle uyanacaksam her gece uyandır diyor
2017den bu yana ilaç kullaniyom kuzumAşkım baya yüksekmiş ya ama ona rağmen zayıfsın dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?