Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum etikeyleseydn keşke arada kaçıyor şans eseri gördüm daha çok küçük üzülme kötü düşünme sakın birazck büyüsün gösterir kendini pazartesi güzel haberler alırsın inşallah

Aşko rahim kalınlığı sadece adet döneminde olmuyor gebeliktede rahim kalınlığı oluyor bana doktor kan akışı görüyorum gelmek üzere bir iki güne olursun demişti sen kendini üzme ben sadece ihtimaller üzerinden konuşuyorum

İnşallah ya Türkiye’nin gözünü seven şimdi varya orada olsam kafama takıldı ya çat diye başka doktora giderdim ha burda oda yok anam öööfff
Doğru diyorsun canım ama rahat ol öncelikle sen kendine bunu yapma Allah’ın izniyle görürsün keseyide

İnşallah canım etiket yapmadığımı. Farkında bile değilim ki öyle dalgındım

Nasip bakalım aşkom inşallah hayırlısı olur

Ayyy hamilelik mi acabaaa ne kadar kaldı?
Adetime bir iki gün filan var yani

Bilmiyorum ki hani hiç te yumurtlama görmedim yani biraz düzensiz yaptım testleride açıkçası ama bu ay baya degerlendiridm ..

Bugünkü testim bu ovulasyon

Eklentiler

• 9A275D00-72E7-4C1C-8C25-EA7097E84131.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 35
  • D669DCB1-2FD5-47B7-8236-3AA1D1C60843.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 30
  • E9913600-8B8D-46CF-939C-91E90878294E.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 31
Aşkım baya yüksekmiş ya ama ona rağmen zayıfsın dimi ?
2017den bu yana ilaç kullaniyom kuzum
Çok zayıftım çok hiç kilo alamiyordum1.71 boya 52-53kg
Ama 2018den sonra azar azar kilo almaya başladım çok şükür tsh ve antitpo normala döndükçe bende kilo aldım
Şimdi 69kiloyum,ama hiç kimse inanmiyorhala zayıfsın diyorlar
Birara 72 olmuştum karantin zamani göbüşüm falan çıkmişti o da insulin direncim yükseldiyi içindi, mfk Advictor kullandıktan sonra o fazla kilom gitdi
Eskiden nekadar yesemde kilo almıyordum
Ama şimdi dikkat etmesem kilo alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…