Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya zayıf olmak çok iyi değil ya normalde kilolu olmamız gerekmez miydi yani herkes yavaşsa kilolu olman gerekir diyo çıldırıyorum sonra aşko kilo olabiliyo olman çok iyi çünkü ben hiç kilo alamıyorum ☹ 1.62 boyum 36 37 kilo arası gidip geliyorum bugün aynada kendime baktım da yani aşırı malzeme eksikliğim var bee

Ben alıp başımı nereye gideyim en son 2017 şubatta kimyasal geçirdim aşko daha da hiç olmadı 5 sene kızımdan sayarsak 11 sene ah ahh
Gel beraber gidelim canım benimde 6 yıl tamamlandi 7ye geçtik
Benim kan grubum AB -RH
Doğum sonrası oğlumda kan uyuşmazligi oldu yoğun bakıma aldilar falan
Pahalı iğne vurdular bana ve doktor en az 3 yıl korunmami söyledi
Dogumdan 3ay sonra spiral koydurdum daha da zayıfladım adet döngüm uzadi
Ve nihayet o kötü gün 2016agustosu evin merdivenlerinden düştüm kanamam oldu,nekadar mudahele etseler de kanama durmadi spiralı çıkardilar
Ve o gün bu gündür hiç ama hiç hamile kalmadim
Tüm muayeneler yapildi spiral hasar bıraktımi diye ama herşey 4-4lük
Ben böyle düşünüyorum ki,ben o zaman kafamda neyi nasıl belirlediysem öyle de oluyor
Spiral çıktığında kötü olmuştum korkuyordum daha oğlum küçüktü istemiyordum
Eee niyetin neyse menzilinde o olurmuş

Anam senin de çokmuş. Rabbim kızına sağlık sıhhat versin aşko inşallah ikincide hemen gelir
Amin bebeğim inşallah ❤❤ olmasada şükür bir kızım var diyorum rabbim ona sağlık versin bütün evlatlarımıza sağlık versin.. inşallah seninde bebeğin seni bekletmez bi kaç güne güzel haber alırız inşallah bebeğim ❤❤

Yok aşkım şimdiki halim bence çok iyi kendimi zayıf bulmuyorum,etrafimdakilar zayıf olduğumu söylüyor ama takmiyorum
Oğluma 51kg ile hamile kaldim doğumda 75kg idim yüzüm tombik olmuştu aşırı mutluydum doğum sonrası kilolar da uçtu gitdi
Ve hiç kilo alamadim kendimden utaniyordum çok zayıf olduğum için
Ama çok şükür ilaçları düzenli kullandıktan sonra düzeldi
Sizde ne denir bilemem ama bizde kurt derler bağırsaklarda oluyor en çok çocuklarda görülür,kurt olduğunda da kilo alamiyorsun, aşırı sinirli, iştahsız,uykuda ağızdan su akmasi,diş gıcırdatmasi falan oluyor belirtileri bunlar yani

Geldim gidelim aşko☹☹ benimde bir düşüğüm var bebeğim sonrasında muayene oldum bişeyim yok ama psikolojik olarak aşırı yıpranmıştım hem içim gidiyordu olsun diye hem olmasın istemiyorum diyodum korundum sonra 2017 de işte kimyasal geçirdim ondan sonra tamamen bozuldu dengem ne eşime yanaştım nede iyi geçinebildim o zaman aman Allah olmayan versin ben istemiyorum dedim ve burdayım Allah belamı veriyo işte

Bizde de aynı bebeğim öyle diyolar. Bende 39 'la hamile kalmıştım kızıma 48 le doğuma girdim çıktım heryerin şiş nasıl mutlu olmuştum ama 3 gün sonra herşey gitti be

Canim düşükten ,kimyasaldan sonra hsg ya rahim filmi çektirdin mi hiç?
Aslına bakarsan 6 yıl uzun bir süre,ama ben 2021 aralıktan başladım 2. çocuk istemeye
Eşim çok istiyordu ama ben içten istemiyordum,doktora falan gitsemde hiç bir işe yaramadi
Oğlum çok asabi,nörolojik sorunlari olan bir çocuktu o kadar eziyet çekiyordum ki,ruh halim berbat durumdaydi o yüzden istemiyordum
Rabbim gerçekten neyin ne zaman olacağını çok iyi biliyor
Oğlum tam düzeldikden sonra ben 2.bebeyi istedim
Ve canı gönülden elimden geleni yaptim olması için
Ama o zamana kadar yaptigim herşey eşim istediği içindi

Bizde de aynı bebeğim öyle diyolar. Bende 39 'la hamile kalmıştım kızıma 48 le doğuma girdim çıktım heryerin şiş nasıl mutlu olmuştum ama 3 gün sonra herşey gitti be
Yok canim öyle düşünme
Vallahi billahi bir hayır var bizim çocuğumuzun olmamasında
Hikmeti nedir bilemem ama Rabbim ol derse olur hiç ummadıgimiz anda
Bizim komşunun kızı bizden 3sene önce evlenmişti, çocuğu olmuyordu eşinde ciddi sorunlar vardı,2016da tüp bebekle ikiz oglanlari oldu
Aradan 1yıl geçti kız hamile kaldiyine oğlu oldu
Demem o ki,ciddi sorunun,fazla kilolarin bile olsa eğer kısmetimizde varsa olucak

Yok aşkım bişey çektirmedim ya bende işte 2020 den beri istiyorum ama hiç bu kadar uğraşmamıştım tabi uzun süre ilkinde uğraşmayınca ikinciyide istiyorum ama uğraşmamıştım bi zaman sonra baktım ki olmuyo jeton düştü çalışmak lazım diye bakalım bu sene bi bitsin 3 ay bi geçsin eğer olmazsa o zamana kadar gidicem rahim filmi için falan

Sizin de eşleriniz böyle mi her zaman her seyde körü körüne annesini savunuyor mu
Canım ben annesiyle sorunlu bile olsam asla eşime yansıtmam,ay annen öyle dedi böyle dedi falan filan
9 yıllık evliyiz hiç öyle birşey yaşamadık
Ağzıma kadar geldi söylemek istesem bile mantigimi kullanip sustum

Sen o kadar uğraş tüp bebek yap ikincisi normal olsun sağlıkla büyüsünler inşallah yani illaki var kuzum ama biz akıllanmaz iflah olmazlarız olmadıkça aklıma o söyleşilerin geliyo valla heh diyorum nursel sürün kızım az bile sana diye

Oğlun iyi mi kuzum şimdi?

Canım maddi durum izin veriyorsa bence mutlaka rahim filmi çektir. Düşük,kimyasal sonrasi tüplerde rahim icinde yapişiklik ola biliyor.sen düzenli adet göruyorsun yumurtlama oluyor bu durumda bitek tüpler sorunlu ola bilir

Evet ya4 erkekle çatişiyor şimdi
Olucaz beybiii hem akıllanıcazz hem dogurucazzzz 3kilo alcazz 5kilo alcazzz dibçik gibi olacazz

Ya ben tutamiyorum artik her defasında her seyde annesini haklı görüyor ya yemin ederim biktin artık

Ya ben tutamiyorum artik her defasında her seyde annesini haklı görüyor ya yemin ederim biktin artık
Daha yeni evlisiniz galiba kuzum
Mesela ben eşimin hangi şeyleri sevmediyini,kızdığını sinir olduğunu bilirim
O yüzden asla ve asla sinirden patlasam bile o konulari açmam
KV ile olan sorunlari senmi söylüyorsun eşine?yoksa annesi mi anlatiyor söyle hele bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…