- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #18.881
Aşkitom nasılsın? dün arada kaynadi cvp yazamadim ksuura bakmaİnshaAllah kuzum bakalım
Ben anlatmıyorm o da anlatmıyor ama eşim beni bu konuda hic anlamiyot yapmak istediğim seylere zorluyor annesini sevmiyorum sevemiyorim tek bir kez bile samimi davranmadi bana bende sürekli ziyarete gitmek istemiyorm ama hep gitmek zorunda kalıyormDaha yeni evlisiniz galiba kuzum
Mesela ben eşimin hangi şeyleri sevmediyini,kızdığını sinir olduğunu bilirim
O yüzden asla ve asla sinirden patlasam bile o konulari açmam
KV ile olan sorunlari senmi söylüyorsun eşine?yoksa annesi mi anlatiyor söyle hele bana
Aşko bugün değerlendir yarın yada öbür güne pike doğru gidiyor kuzumBak bakım cano 3 tane foto attım
En alttakı en son
Adamda lh hormonu yüksek heraldaysammmAşkitom nasılsın? dün arada kaynadi cvp yazamadim ksuura bakma
Ben ovulasyon testine hiç güvenmiyorum , burdakı kızlardan birinin eşi de yapmiştikoyu çizgi çıkmıştı yaani böyle olunca nasıl güvenelim
Olabilir aşkım belkideCanım maddi durum izin veriyorsa bence mutlaka rahim filmi çektir. Düşük,kimyasal sonrasi tüplerde rahim icinde yapişiklik ola biliyor.sen düzenli adet göruyorsun yumurtlama oluyor bu durumda bitek tüpler sorunlu ola bilir
Ayyy Allah yardımcısı olsun 4 taneyle çok zorEvet ya4 erkekle çatişiyor şimdi
Olucaz beybiii hem akıllanıcazz hem dogurucazzzz 3kilo alcazz 5kilo alcazzz dibçik gibi olacazz
Vallah onu bilemiycem canım bildiyin gibi ben Azerbaycanda yaşıyorum burda istediğin zaman istedigin özel klinikte yaptira bilirsinOlabilir aşkım belkidebakıcaz bakalım maddi olarak ne kadar bi fiyatı var tam olarak bilmiyorum ama olmadı araştırırım üniversite hastanelerinde de yapılıyo bildiğim kadarıyla dimi ?
Bence testlerde sorun ola biliyor canimAdamda lh hormonu yüksek heraldaysammmbence ya o test bozuktu veya adamın hormonları bozuk
Anladım kuzucum bakalım burda da araştırırım iyice ne kadarmiş nerelerde yapılıyoVallah onu bilemiycem canım bildiyin gibi ben Azerbaycanda yaşıyorum burda istediğin zaman istedigin özel klinikte yaptira bilirsin
Devlet hastanelerinde de yapiyorlar ama növbe çok ve pek güvenmiyorum ben
Bizde fiyat 1600-1800tl
Anesteziyle 2200-2500
Ayy tatlim bide şu vardı ,ben oğluma 2013 yıl ekim ayi hamile kaldimAyyy Allah yardımcısı olsun 4 taneyle çok zorayy inşallah aşko inşallah
Evet canim sen bir araştır, bizde adetin 7-8-9 günleri çekiliyor büyük ihtimal sizde de öyleAnladım kuzucum bakalım burda da araştırırım iyice ne kadarmiş nerelerde yapılıyo
Ayy harikasın bebeğimAyy tatlim bide şu vardı ,ben oğluma 2013 yıl ekim ayi hamile kaldim
Mfk eş paketlerini sipariş ederken hesapladim,3. Paket ekim ayina denk geldi,kendi kendime söyledim ki,ikinci bebeye de ekimde kalsam ne güzel olur
Evrene enerjiyi yolladım
Tamam kuzum yarın bi kaç yer arar sorarım bakalım ne diyeceklerEvet canim sen bir araştır, bizde adetin 7-8-9 günleri çekiliyor büyük ihtimal sizde de öyle
Bel mi çektireceksin aşkoTamam kuzum yarın bi kaç yer arar sorarım bakalım ne diyecekler
Ayy oturuyorum aşkım sen napıyosun ? Yok bebeğim ya rahim filmi için konuştuk ta belki tüplerimde sıkıntı vardır diyeBel mi çektireceksin aşkonapıyosunuz bakalım
Doğru aşko bende olmazsa iki ay sonra baktırcam bende Buhara oturuyorum sonra ekşın dıkşınAyy oturuyorum aşkım sen napıyosun ? Yok bebeğim ya rahim filmi için konuştuk ta belki tüplerimde sıkıntı vardır diye
Bende bi kaç ay daha bekliyim diyorum aşko sonrasında bakıcam bakalım olmazsa çektiririm tabiki ❤ ayy şifa olsun inşallah bebeğimDoğru aşko bende olmazsa iki ay sonra baktırcam bende Buhara oturuyorum sonra ekşın dıkşın
Buhara oturanlarda bugünDoğru aşko bende olmazsa iki ay sonra baktırcam bende Buhara oturuyorum sonra ekşın dıkşın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?