Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben anlatmıyorm o da anlatmıyor ama eşim beni bu konuda hic anlamiyot yapmak istediğim seylere zorluyor annesini sevmiyorum sevemiyorim tek bir kez bile samimi davranmadi bana bende sürekli ziyarete gitmek istemiyorm ama hep gitmek zorunda kalıyorm

Adamda lh hormonu yüksek heraldaysammm bence ya o test bozuktu veya adamın hormonları bozuk

Olabilir aşkım belkide bakıcaz bakalım maddi olarak ne kadar bi fiyatı var tam olarak bilmiyorum ama olmadı araştırırım üniversite hastanelerinde de yapılıyo bildiğim kadarıyla dimi ?

Olabilir aşkım belkide bakıcaz bakalım maddi olarak ne kadar bi fiyatı var tam olarak bilmiyorum ama olmadı araştırırım üniversite hastanelerinde de yapılıyo bildiğim kadarıyla dimi ?
Vallah onu bilemiycem canım bildiyin gibi ben Azerbaycanda yaşıyorum burda istediğin zaman istedigin özel klinikte yaptira bilirsin
Devlet hastanelerinde de yapiyorlar ama növbe çok ve pek güvenmiyorum ben
Bizde fiyat 1600-1800tl
Anesteziyle 2200-2500

Anladım kuzucum bakalım burda da araştırırım iyice ne kadarmiş nerelerde yapılıyo

Ayyy Allah yardımcısı olsun 4 taneyle çok zor ayy inşallah aşko inşallah
Ayy tatlim bide şu vardı ,ben oğluma 2013 yıl ekim ayi hamile kaldim
Mfk eş paketlerini sipariş ederken hesapladim,3. Paket ekim ayina denk geldi,kendi kendime söyledim ki,ikinci bebeye de ekimde kalsam ne güzel olur
Evrene enerjiyi yolladım

Ayy harikasın bebeğim hiç bişey tesadüf değil işte bebeğim inşallah bu ay olcak aşkom inşallah ❤❤❤

Belimde karnımda ağrılar sancılar var yine neden bitmiyor acaba bu ağrılarım şuan şiddetli değil ama bazen böyle başlayın duramayacağım kadar çok ağrıypr inşallah hepsi normaldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…