Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Demgey3 özledik aşko gel artık nasılsın
Ayyy aşko bende sizi çok özledim gelemiyorum ama büyük ihtimal yarın akşam sizin olurum artık İyiyim aşko ya kasık ağrım çok var sağ kasık ağrım sağ bacağıma vuruyor göğüslerim aşırı hassaslaştı anlamıyorum ne oluyor Sen nasılsın bebeğim ya yazılanları hiç okuyamıyorum aklımda burda kalıyor

Buhara oturanlarda bugün ama bizim ekşınımız yok bugün. Yumurtlamaya saklicam enerjimi
Aşko bende adet bitimi diye yaptım sonrası 3 gün sonra zaten hadi hayırlısı şu mübarek günde Rabbim bemişlerimizin haberini almayı tez vakitte hayırlısıyla sağlıklısıyla nasip etsin inşallah

Ayyy aşko ben bu ağrıları çok iyi tanıyorum inşallah düşündüğümdür biz iyiyiz şükür canım buhar ekşın şimdi beklemecedeyim evet gel artık yeter yahu

Ayy evine dön arrttııığğğhhh aşkom❤❤❤ aşko güzel şeyler oluyo benceeeğğğ

Bende bi kaç ay daha bekliyim diyorum aşko sonrasında bakıcam bakalım olmazsa çektiririm tabiki ❤ ayy şifa olsun inşallah bebeğim ❤❤ haydi gol gol gol
Hayırlısıyla başladık bakalım inşallah aşko inşallah yarın kandil bu arada kandiliniz mübarek olsun canlar Rabbim gönlümüzden geçeni ömrümüze yazsın tez vakitte hayırlısıyla Demgey3 R Random3 M Mavimiresl Ginnys M mucizeOldu miraclebeyb M melek076 Veziir iyilikperisi92 Childdevelopment

Seninde kandilin mübarek olsun bebeğim ❤❤ amin çok çok amin aşkım inşallah ❤❤❤ canlarım hepinizin kandili mübarek olsun❤❤

Ayyy aşko ben bu ağrıları çok iyi tanıyorum inşallah düşündüğümdür biz iyiyiz şükür canım buhar ekşın şimdi beklemecedeyim evet gel artık yeter yahu
Valla bu ay bi değişik vücudum yani ama yine de kendimi çok kaptırmıyorum aşko yaaaa Buhara başladın mı sende aşkoooo nasıl gidiyor ay ekşınlar da başlamışşşşş gol olsun inşallah bebeğiiiimmm Valla ya bebeklerimi özlediiiimm bendeee hepinizi ayrı ayrı çok özledim geri dönüşüm muhteşem olacak
Ayy evine dön arrttııığğğhhh aşkom❤❤❤ aşko güzel şeyler oluyo benceeeğğğ
Evim evim güzel evim çok özledim evimi aşko ayyy inşallah aşkom yaaa çok isteriiiimmm Aşko sen ne yaptın nasılsın sizleri çok özledim sizden haber alamamak konuşmamak zormuş ya

Ayyyy ne güzel bir mesaj buuuu amin bebeğim amiiinnn Hepimizin göbişlerini bebişlerle dolsun inşallah Kandilimiz mübarek olsun aşklarım

Asma şu yüzünü kız üzülüyorum ☹ inşallah bebeğim ❤❤❤ aşkom iyiyim gibiyim ay bilmiyorum nasılım belirti bulamamaya çalışıyorum ay valla bebeğim bende girmeyince özlüyorum sizi aklım sizde kalıyoring❤❤

Kız bende çok üşüyorum ya ayaklarım buz içim titriyor sanki hastalanacam inşallah sen positifi görürsün

Eklentiler

• 082BE74C-D148-4AFA-884B-748ADFBD9F9D.webp
    121 KB · Görüntüleme: 35
Aynen başladım aşko bu sabah yaptım bide bu gece yaptım yarında yapıcam bu şekilde bakalım nasip aynen aşko kaptırma ama bu olan değişik şeyler güzele işaret inşallahhh evet bizde seni özledik artık hem evine hem bize kavuş kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…