- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #18.901
Aşko neden gün gündür dıkşınlan gitsinBuhara oturanlarda bugünama bizim ekşınımız yok bugün. Yumurtlamaya saklicam enerjimi
Dedim aşko dedimHer gece olamaz deseydin aşko
Çok amin bebişimAmin bebeğim inşallah❤❤ olmasada şükür bir kızım var diyorum rabbim ona sağlık versin bütün evlatlarımıza sağlık versin.. inşallah seninde bebeğin seni bekletmez bi kaç güne güzel haber alırız inşallah bebeğim ❤❤
Ayyy aşko bende sizi çok özledim gelemiyorum ama büyük ihtimal yarın akşam sizin olurum artık
Yani bencede aşkoDedim aşko dedim
Sürekli olunca zevki kalmıyor
Aşko bende adet bitimi diye yaptım sonrası 3 gün sonra zatenBuhara oturanlarda bugünama bizim ekşınımız yok bugün. Yumurtlamaya saklicam enerjimi
Ayyy aşko ben bu ağrıları çok iyi tanıyorum inşallah düşündüğümdürAyyy aşko bende sizi çok özledim gelemiyorum ama büyük ihtimal yarın akşam sizin olurum artıkİyiyim aşko ya kasık ağrım çok var sağ kasık ağrım sağ bacağıma vuruyor göğüslerim aşırı hassaslaştı anlamıyorum ne oluyor Sen nasılsın bebeğim ya yazılanları hiç okuyamıyorum aklımda burda kalıyor
Ayy evine dön arrttııığğğhhh aşkom❤❤❤ aşko güzel şeyler oluyo benceeeğğğAyyy aşko bende sizi çok özledim gelemiyorum ama büyük ihtimal yarın akşam sizin olurum artıkİyiyim aşko ya kasık ağrım çok var sağ kasık ağrım sağ bacağıma vuruyor göğüslerim aşırı hassaslaştı anlamıyorum ne oluyor Sen nasılsın bebeğim ya yazılanları hiç okuyamıyorum aklımda burda kalıyor
Hayırlısıyla başladık bakalım inşallah aşko inşallahBende bi kaç ay daha bekliyim diyorum aşko sonrasında bakıcam bakalım olmazsa çektiririm tabiki ❤ ayy şifa olsun inşallah bebeğim❤❤ haydi gol gol gol
Hayırlı kandiller bebeklerHayırlısıyla başladık bakalım inşallah aşko inşallahyarın kandil bu arada kandiliniz mübarek olsun canlar Rabbim gönlümüzden geçeni ömrümüze yazsın tez vakitte hayırlısıyla Demgey3 R Random3 M Mavimiresl Ginnys M mucizeOldu miraclebeyb M melek076 Veziir iyilikperisi92 Childdevelopment
Seninde kandilin mübarek olsun bebeğim ❤❤ amin çok çok amin aşkım inşallahHayırlısıyla başladık bakalım inşallah aşko inşallahyarın kandil bu arada kandiliniz mübarek olsun canlar Rabbim gönlümüzden geçeni ömrümüze yazsın tez vakitte hayırlısıyla Demgey3 R Random3 M Mavimiresl Ginnys M mucizeOldu miraclebeyb M melek076 Veziir iyilikperisi92 Childdevelopment
Amin canım benim seninde kandilin mübarek olsunHayırlısıyla başladık bakalım inşallah aşko inşallahyarın kandil bu arada kandiliniz mübarek olsun canlar Rabbim gönlümüzden geçeni ömrümüze yazsın tez vakitte hayırlısıyla Demgey3 R Random3 M Mavimiresl Ginnys M mucizeOldu miraclebeyb M melek076 Veziir iyilikperisi92 Childdevelopment
Valla bu ay bi değişik vücudum yani ama yine de kendimi çok kaptırmıyorum aşkoAyyy aşko ben bu ağrıları çok iyi tanıyorum inşallah düşündüğümdürbiz iyiyiz şükür canım buhar ekşın şimdi beklemecedeyim evet gel artık yeter yahu
Evim evim güzel evim çok özledim evimi aşkoAyy evine dön arrttııığğğhhh aşkom❤❤❤ aşko güzel şeyler oluyo benceeeğğğ
Ayyyy ne güzel bir mesaj buuuu amin bebeğim amiiinnnHayırlısıyla başladık bakalım inşallah aşko inşallahyarın kandil bu arada kandiliniz mübarek olsun canlar Rabbim gönlümüzden geçeni ömrümüze yazsın tez vakitte hayırlısıyla Demgey3 R Random3 M Mavimiresl Ginnys M mucizeOldu miraclebeyb M melek076 Veziir iyilikperisi92 Childdevelopment
Asma şu yüzünü kız üzülüyorum ☹ inşallah bebeğimValla bu ay bi değişik vücudum yani ama yine de kendimi çok kaptırmıyorum aşkoyaaaa Buhara başladın mı sende aşkoooo nasıl gidiyor ay ekşınlar da başlamışşşşş gol olsun inşallah bebeğiiiimmm Valla ya bebeklerimi özlediiiimm bendeee hepinizi ayrı ayrı çok özledim geri dönüşüm muhteşem olacak
Evim evim güzel evim çok özledim evimi aşkoayyy inşallah aşkom yaaa çok isteriiiimmm Aşko sen ne yaptın nasılsın sizleri çok özledim sizden haber alamamak konuşmamak zormuş ya
Kız bende çok üşüyorum ya ayaklarım buzAyyy aşko bende sizi çok özledim gelemiyorum ama büyük ihtimal yarın akşam sizin olurum artıkİyiyim aşko ya kasık ağrım çok var sağ kasık ağrım sağ bacağıma vuruyor göğüslerim aşırı hassaslaştı anlamıyorum ne oluyor Sen nasılsın bebeğim ya yazılanları hiç okuyamıyorum aklımda burda kalıyor
Amin canım Hayırlı KandillerHayırlısıyla başladık bakalım inşallah aşko inşallahyarın kandil bu arada kandiliniz mübarek olsun canlar Rabbim gönlümüzden geçeni ömrümüze yazsın tez vakitte hayırlısıyla Demgey3 R Random3 M Mavimiresl Ginnys M mucizeOldu miraclebeyb M melek076 Veziir iyilikperisi92 Childdevelopment
Aynen başladım aşko bu sabah yaptım bide bu gece yaptım yarında yapıcam bu şekilde bakalım nasipValla bu ay bi değişik vücudum yani ama yine de kendimi çok kaptırmıyorum aşkoyaaaa Buhara başladın mı sende aşkoooo nasıl gidiyor ay ekşınlar da başlamışşşşş gol olsun inşallah bebeğiiiimmm Valla ya bebeklerimi özlediiiimm bendeee hepinizi ayrı ayrı çok özledim geri dönüşüm muhteşem olacak
Evim evim güzel evim çok özledim evimi aşkoayyy inşallah aşkom yaaa çok isteriiiimmm Aşko sen ne yaptın nasılsın sizleri çok özledim sizden haber alamamak konuşmamak zormuş ya
Oooo aşko cephanelik gibisin maşallahKızlarrrr zırhlarımı aldım da geldimbu da ispatı Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Childdevelopment Demgey3 miraclebeyb iyilikperisi92 ve diğer canım kızlar Bu arada hepinizin kandili mübarek olsun ve dualarınız kabul Olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?