Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oy üzülme sen bebeğiiiiimm hepimiz gülelim ay aşko ekşınlar bitti miiiii bulmayalım aşko psikolojik oluyor ya kendimizi kandırıyoruz ay demi yaaa sürekli iletişim halinde olmak güzel oluyor

Kız bende çok üşüyorum ya ayaklarım buz içim titriyor sanki hastalanacam inşallah sen positifi görürsün
Bende üşüme yok aşko ya normalde üşüyen biriyim Yok yok hastalanmazsın inşallah ikimizde pozitif görürüz bebeğim
Ooooo harikasın bebeğiiiiimmm Şifa olsun inşallah bunlarla bebiş haberi gelsin inşallah Rabbim Kandil gecesi hepimizin gönlündekini bizlere nasip etsin inşallah

Ooo maşallah maşallah aşko inşallah iyi gelir ya senden güzel haberi alalım inşallah ay inşallah bebeğim bakalım bir kaç güne belli olur zaten valla aşko evimi sizi ve kocişimi özledim umarım çok şey kaçırmadım ya bildirimler dışında okuyamadım

Amin canım hepimizin bebişleri tutunsun bu ay bu gece yüzü hürmetine
Oooo aşko cephanelik gibisin maşallah hadi bakalım bu ay güzel olacak

Ay sanki yavrusunu almaya çalışıyor gibi valla

Ben anlamam hiç faldan aşkım

Ayy çok net kuzummm müjdeli haberin var tam anlamam ama

Bence ağzından haber bırakıyor sana müjde ay tövbe ya kandil akşamı kız rahat dur ahahaha

İnanki bende çözemedim aşkım sadece tiroid için kan verdim geldim ayın 18 inede randevu aldım bakalım
Neyse en azndan bi tsh baktırmış olsun şimdide 18ine kadarmı beklicez mecburen
Aşkım ben kimyasaldan sonra korundum bi süre bide zaten uzun süre eşime çok yanaşmadım psikolojim bozulmuştu
Ahh yaa bu süreçler biz kadınları daha çok etkiliyor demi erkekler daha çabuk toparlıyor biz dağılıyoruz

Kızçeler bişey sorucam hamileyken ekşin yapmak zararlı olmaz dimi
Daha iki gün önce arkadaşım için gittiğimde Gebelik başlarında ilişki sonrası lekelenme tarzı şeyler olabileceği için yapmamayı öneriyor doktorlar fakat belli riskler aşılmış belli bir aya gelinmişse ve doktor ilişki konusunda risk yok demişse zararı yok

Pazartesi gidicem doktora inşallah benim durumuma görede sorarım artık aşkım

Ayy kuzum bu belirtiler bebiş belirtileri gibi hadi inşallah yaa
Hayırlı kandiller kuzum ne güzel mesaj teşekkür ederiz kandil mübarek yüzümüz gülse dualarımda yarın hepiniz olcaksınız inşallah yakın zamanda kavuşacaz bebişlerimiza Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…