- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #18.921
Oy üzülme sen bebeğiiiiimm hepimiz gülelimAsma şu yüzünü kız üzülüyorum ☹ inşallah bebeğim❤❤❤ aşkom iyiyim gibiyim ay bilmiyorum nasılım belirti bulamamaya çalışıyorum ay valla bebeğim bende girmeyince özlüyorum sizi aklım sizde kalıyoring❤❤
Bende üşüme yok aşko ya normalde üşüyen biriyimKız bende çok üşüyorum ya ayaklarım buziçim titriyor sanki hastalanacam inşallah sen positifi görürsün
Ooooo harikasın bebeğiiiiimmmKızlarrrr zırhlarımı aldım da geldimbu da ispatı Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ @Cgh Demgey3 miraclebeyb iyilikperisi92 ve diğer canım kızlar Bu arada hepinizin kandili mübarek olsun ve dualarınız kabul Olsun
Ooo maşallah maşallah aşko inşallah iyi gelir ya senden güzel haberi alalım inşallahAynen başladım aşko bu sabah yaptım bide bu gece yaptım yarında yapıcam bu şekilde bakalım nasipaynen aşko kaptırma ama bu olan değişik şeyler güzele işaret inşallahhh evet bizde seni özledik artık hem evine hem bize kavuş kuzum
Amin canım hepimizin bebişleri tutunsun bu ay bu gece yüzü hürmetineBende üşüme yok aşko ya normalde üşüyen biriyimYok yok hastalanmazsın inşallah ikimizde pozitif görürüz bebeğim
Ooooo harikasın bebeğiiiiimmmŞifa olsun inşallah bunlarla bebiş haberi gelsin inşallah Rabbim Kandil gecesi hepimizin gönlündekini bizlere nasip etsin inşallah
Oooo aşko cephanelik gibisin maşallahhadi bakalım bu ay güzel olacak
Ay sanki yavrusunu almaya çalışıyor gibi vallaAşklarımmm_Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 miraclebeyb R raainbow Lale95 M melek076 Ginnys M mucizeOldu M Mavimiresl Veziir iyilikperisi92 sevdaluk1911 R Random3 ve diğer aşklar ayyy bugün akşam kahve içtim normalde hiç kapatmam fala karşı olanlardanım ama bi kapatasım geldi sonra açtım bir baktım çok güzel bir güvercin gözüküyor ama gerçekten çok belli şekilde yem yiyor fala inanmıyorum ama falsızda kalmıyorum
Eki Görüntüle 3141614
Maşallah hadi güzel haberler ver bize bu ayyyKızlarrrr zırhlarımı aldım da geldimbu da ispatı Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ @Cgh Demgey3 miraclebeyb iyilikperisi92 ve diğer canım kızlar Bu arada hepinizin kandili mübarek olsun ve dualarınız kabul Olsun
Ben anlamam hiç faldan aşkımAşklarımmm_Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 miraclebeyb R raainbow Lale95 M melek076 Ginnys M mucizeOldu M Mavimiresl Veziir iyilikperisi92 sevdaluk1911 R Random3 ve diğer aşklar ayyy bugün akşam kahve içtim normalde hiç kapatmam fala karşı olanlardanım ama bi kapatasım geldi sonra açtım bir baktım çok güzel bir güvercin gözüküyor ama gerçekten çok belli şekilde yem yiyor fala inanmıyorum ama falsızda kalmıyorum
Eki Görüntüle 3141614
Hepimiz de bebiş haberleri olsunMaşallah hadi güzel haberler ver bize bu ayyy
Ayy çok net kuzummmAşklarımmm_Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 miraclebeyb R raainbow Lale95 M melek076 Ginnys M mucizeOldu M Mavimiresl Veziir iyilikperisi92 sevdaluk1911 R Random3 ve diğer aşklar ayyy bugün akşam kahve içtim normalde hiç kapatmam fala karşı olanlardanım ama bi kapatasım geldi sonra açtım bir baktım çok güzel bir güvercin gözüküyor ama gerçekten çok belli şekilde yem yiyor fala inanmıyorum ama falsızda kalmıyorum
Eki Görüntüle 3141614
İlk 3 ay riskli olur bebeğim ama yavaş yapın dikkatli çok bastırmadanKızçeler bişey sorucam hamileyken ekşin yapmak zararlı olmaz dimi
Bence ağzından haber bırakıyor sana müjdeAşklarımmm_Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 miraclebeyb R raainbow Lale95 M melek076 Ginnys M mucizeOldu M Mavimiresl Veziir iyilikperisi92 sevdaluk1911 R Random3 ve diğer aşklar ayyy bugün akşam kahve içtim normalde hiç kapatmam fala karşı olanlardanım ama bi kapatasım geldi sonra açtım bir baktım çok güzel bir güvercin gözüküyor ama gerçekten çok belli şekilde yem yiyor fala inanmıyorum ama falsızda kalmıyorum
Eki Görüntüle 3141614
Neyse en azndan bi tsh baktırmış olsun şimdide 18ine kadarmı beklicez mecburenİnanki bende çözemedimaşkım sadece tiroid için kan verdim geldim ayın 18 inede randevu aldım bakalım
Ahh yaa bu süreçler biz kadınları daha çok etkiliyor demi erkekler daha çabuk toparlıyor biz dağılıyoruzAşkım ben kimyasaldan sonra korundum bi süre bide zaten uzun süre eşime çok yanaşmadım psikolojim bozulmuştu
Daha iki gün önce arkadaşım için gittiğimde Gebelik başlarında ilişki sonrası lekelenme tarzı şeyler olabileceği için yapmamayı öneriyor doktorlar fakat belli riskler aşılmış belli bir aya gelinmişse ve doktor ilişki konusunda risk yok demişse zararı yokKızçeler bişey sorucam hamileyken ekşin yapmak zararlı olmaz dimi
Bugün biraz ekşınlı oldu aşkım oyüzden korku girdi içimeİlk 3 ay riskli olur bebeğim ama yavaş yapın dikkatli çok bastırmadan
Pazartesi gidicem doktora inşallah benim durumuma görede sorarım artık aşkımDaha iki gün önce arkadaşım için gittiğimde Gebelik başlarında ilişki sonrası lekelenme tarzı şeyler olabileceği için yapmamayı öneriyor doktorlar fakat belli riskler aşılmış belli bir aya gelinmişse ve doktor ilişki konusunda risk yok demişse zararı yok
Türkiyedeydin demi kuzum sen yanlş hatırlamıyorum araştırma hastanelerinde yapılıyor kuzum ben öyle biliyorumAnladım kuzucum bakalım burda da araştırırım iyice ne kadarmiş nerelerde yapılıyo
Ayy kuzum bu belirtiler bebiş belirtileri gibi hadi inşallah yaaAyyy aşko bende sizi çok özledim gelemiyorum ama büyük ihtimal yarın akşam sizin olurum artıkİyiyim aşko ya kasık ağrım çok var sağ kasık ağrım sağ bacağıma vuruyor göğüslerim aşırı hassaslaştı anlamıyorum ne oluyor Sen nasılsın bebeğim ya yazılanları hiç okuyamıyorum aklımda burda kalıyor
Hayırlı kandiller kuzum ne güzel mesaj teşekkür ederizHayırlısıyla başladık bakalım inşallah aşko inşallahyarın kandil bu arada kandiliniz mübarek olsun canlar Rabbim gönlümüzden geçeni ömrümüze yazsın tez vakitte hayırlısıyla Demgey3 R Random3 M Mavimiresl Ginnys M mucizeOldu miraclebeyb M melek076 Veziir iyilikperisi92 @Cgh
Bu cephanelik nedir böyle maşallahh maşallaaahhKızlarrrr zırhlarımı aldım da geldimbu da ispatı Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ @Cgh Demgey3 miraclebeyb iyilikperisi92 ve diğer canım kızlar Bu arada hepinizin kandili mübarek olsun ve dualarınız kabul Olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?