- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #18.941
Ben fincana bakıp bitane şekle bile benzetemem hiç bişeyi ama bu çok netAşklarımmm @000umutlu000Mucizemmm16 @Safiye19 R raainbow @Lale95 M melek076 @Ginnys @mucizeyimben @Mavimiresl Veziir iyilikperisi92 sevdaluk1911 R Random3 ve diğer aşklar ayyy bugün akşam kahve içtim normalde hiç kapatmam fala karşı olanlardanım ama bi kapatasım geldi sonra açtım bir baktım çok güzel bir güvercin gözüküyor ama gerçekten çok belli şekilde yem yiyor fala inanmıyorum ama falsızda kalmıyorum
Eki Görüntüle 3141614
Şifa olsun bebeğimKızlarrrr zırhlarımı aldım da geldimbu da ispatı Mucizemmm16 @000umutlu000 @Cgh Demgey3 @Safiye19 iyilikperisi92 ve diğer canım kızlar Bu arada hepinizin kandili mübarek olsun ve dualarınız kabul Olsun
Bende inanmam aşko baktırmam da töbe ettim hshshshshAşklarımmm @000umutlu000Mucizemmm16 @Safiye19 R raainbow @Lale95 M melek076 @Ginnys @mucizeyimben @Mavimiresl Veziir iyilikperisi92 sevdaluk1911 R Random3 ve diğer aşklar ayyy bugün akşam kahve içtim normalde hiç kapatmam fala karşı olanlardanım ama bi kapatasım geldi sonra açtım bir baktım çok güzel bir güvercin gözüküyor ama gerçekten çok belli şekilde yem yiyor fala inanmıyorum ama falsızda kalmıyorum
Eki Görüntüle 3141614
İnşallah bebeğim ❤Oy üzülme sen bebeğiiiiimm hepimiz gülelimay aşko ekşınlar bitti miiiii bulmayalım aşko psikolojik oluyor ya kendimizi kandırıyoruz ay demi yaaa sürekli iletişim halinde olmak güzel oluyor
Evet aşkım istanbuldayım ❤ bakalım aşkım araştırıcam oralarıda ararım bi teşekkür ederim kuzum ❤Türkiyedeydin demi kuzum sen yanlş hatırlamıyorum araştırma hastanelerinde yapılıyor kuzum ben öyle biliyorum
Aynen aşkım 18 ine kadar bekliycez el mahkum☹Neyse en azndan bi tsh baktırmış olsun şimdide 18ine kadarmı beklicez mecburen
Ahh yaa bu süreçler biz kadınları daha çok etkiliyor demi erkekler daha çabuk toparlıyor biz dağılıyoruz
Ay demiii çok tatlışşş gagası bile varAy sanki yavrusunu almaya çalışıyor gibi valla
Bende hiç anlamam aşko ama tek bunu gördüm zaten yorumlatmadım öyle baktım sadeceBen anlamam hiç faldan aşkım
Demi yaaaAyy çok net kuzummmmüjdeli haberin var tam anlamam ama
Ahahah demi gagası bile belli olmuşBence ağzından haber bırakıyor sana müjdeay tövbe ya kandil akşamı kız rahat dur ahahaha
Ayyy inşallah bebeğiimmmmAyy kuzum bu belirtiler bebiş belirtileri gibi hadi inşallah yaa
Hayırlı kandiller kuzum ne güzel mesaj teşekkür ederizkandil mübarek yüzümüz gülse dualarımda yarın hepiniz olcaksınız inşallah yakın zamanda kavuşacaz bebişlerimiza Allahın izniyle
Aynen aşko bende hiç anlamam yapmam da korkarım çok net olduğu için sadece bunu çektim çok tatlıydı çok hoşuma gittiBen fincana bakıp bitane şekle bile benzetemem hiç bişeyi ama bu çok net
Ay aşkooo bende baktırmam yorumlatmadım zaten korkarım Allah korusun sadece kuşumun resmini çektim çok tatlı duruyorduBende inanmam aşko baktırmam da töbe ettim hshshshshyaa evet gördüm bebeğim bu güzel haber demek benim bildiğim kadarıyla ❤❤
Ooo baya olmuş aşko zaman hızlı mı geçti neeeİnşallah bebeğim ❤Adetim biteli 1 hafta olcak aşko 3 ekşın oldu bitti mi bitmedi mi takip edemiyoring bebeğim yumurtlama ne zaman tahmin edemiyorum ki yaa
Hadi inşallah var bu ay sende bişilerAy demiii çok tatlışşş gagası bile var
Bende hiç anlamam aşko ama tek bunu gördüm zaten yorumlatmadım öyle baktım sadece
Demi yaaaay inşallah müjdeli haber olur
İnşallah vardır kuzum kendimi çok kaptırmıyorum yoksa çok yıkıcı oluyorHadi inşallah var bu ay sende bişiler
Senin nasıl gidiyor kuzum artık bebişin varlığına alıştınız mıHadi inşallah var bu ay sende bişiler
Ne anlama geliyor acaba güvercinAşklarımmm @000umutlu000Mucizemmm16 @Safiye19 R raainbow @Lale95 M melek076 @Ginnys @mucizeyimben @Mavimiresl Veziir iyilikperisi92 sevdaluk1911 R Random3 ve diğer aşklar ayyy bugün akşam kahve içtim normalde hiç kapatmam fala karşı olanlardanım ama bi kapatasım geldi sonra açtım bir baktım çok güzel bir güvercin gözüküyor ama gerçekten çok belli şekilde yem yiyor fala inanmıyorum ama falsızda kalmıyorum
Eki Görüntüle 3141614
Yapmadık mac izlemeyi tercih ettiAşko bugün değerlendir yarın yada öbür güne pike doğru gidiyor kuzum
Amin ins canlarım kandılınız mübarek olsunHayırlısıyla başladık bakalım inşallah aşko inşallahyarın kandil bu arada kandiliniz mübarek olsun canlar Rabbim gönlümüzden geçeni ömrümüze yazsın tez vakitte hayırlısıyla Demgey3 R Random3 @Mavimiresl @Ginnys @mucizeyimben @Safiye19 M melek076 Veziir iyilikperisi92 @Cgh
Allah senıKızlarrrr zırhlarımı aldım da geldimbu da ispatı Mucizemmm16 @000umutlu000 @Cgh Demgey3 @Safiye19 iyilikperisi92 ve diğer canım kızlar Bu arada hepinizin kandili mübarek olsun ve dualarınız kabul Olsun
Ana ne kadar belirgin kız :) hayır olsun inşallahAşklarımmm @000umutlu000Mucizemmm16 @Safiye19 R raainbow @Lale95 M melek076 @Ginnys @mucizeyimben @Mavimiresl Veziir iyilikperisi92 sevdaluk1911 R Random3 ve diğer aşklar ayyy bugün akşam kahve içtim normalde hiç kapatmam fala karşı olanlardanım ama bi kapatasım geldi sonra açtım bir baktım çok güzel bir güvercin gözüküyor ama gerçekten çok belli şekilde yem yiyor fala inanmıyorum ama falsızda kalmıyorum
Eki Görüntüle 3141614
Ya sende çokSeviliyorsun
Seninde canım benimHayırlısıyla başladık bakalım inşallah aşko inşallahyarın kandil bu arada kandiliniz mübarek olsun canlar Rabbim gönlümüzden geçeni ömrümüze yazsın tez vakitte hayırlısıyla Demgey3 R Random3 @Mavimiresl @Ginnys @mucizeyimben @Safiye19 M melek076 Veziir iyilikperisi92 @Cgh
Ay yok artık aşkoAşklarımmm @000umutlu000Mucizemmm16 @Safiye19 R raainbow @Lale95 M melek076 @Ginnys @mucizeyimben @Mavimiresl Veziir iyilikperisi92 sevdaluk1911 R Random3 ve diğer aşklar ayyy bugün akşam kahve içtim normalde hiç kapatmam fala karşı olanlardanım ama bi kapatasım geldi sonra açtım bir baktım çok güzel bir güvercin gözüküyor ama gerçekten çok belli şekilde yem yiyor fala inanmıyorum ama falsızda kalmıyorum
Eki Görüntüle 3141614
Bebeğim 5 gün üst üste mi yapıcaz? Bu da mahalle çeşmesi değil yaniAşko neden gün gündür dıkşınlan gitsinşifa olsun inşallah bebeğim ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?