Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben fincana bakıp bitane şekle bile benzetemem hiç bişeyi ama bu çok net

Bende inanmam aşko baktırmam da töbe ettim hshshshsh yaa evet gördüm bebeğim bu güzel haber demek benim bildiğim kadarıyla ❤❤

Oy üzülme sen bebeğiiiiimm hepimiz gülelim ay aşko ekşınlar bitti miiiii bulmayalım aşko psikolojik oluyor ya kendimizi kandırıyoruz ay demi yaaa sürekli iletişim halinde olmak güzel oluyor
İnşallah bebeğim ❤ Adetim biteli 1 hafta olcak aşko 3 ekşın oldu bitti mi bitmedi mi takip edemiyoring bebeğim yumurtlama ne zaman tahmin edemiyorum ki yaa

Neyse en azndan bi tsh baktırmış olsun şimdide 18ine kadarmı beklicez mecburen

Ahh yaa bu süreçler biz kadınları daha çok etkiliyor demi erkekler daha çabuk toparlıyor biz dağılıyoruz
Aynen aşkım 18 ine kadar bekliycez el mahkum☹
Tabi aşko onlar anlamıyolar ne hissettiğimizi o yüzden daha kolay onlar için

Bence ağzından haber bırakıyor sana müjde ay tövbe ya kandil akşamı kız rahat dur ahahaha
Ahahah demi gagası bile belli olmuş ay aynen aşko ya sadece bunu gördüm yoksa falıma felan baktırmadım yorumlatmadım Allah korusun korkarım
Ayyy inşallah bebeğiimmmm
Ben fincana bakıp bitane şekle bile benzetemem hiç bişeyi ama bu çok net
Aynen aşko bende hiç anlamam yapmam da korkarım çok net olduğu için sadece bunu çektim çok tatlıydı çok hoşuma gitti
Bende inanmam aşko baktırmam da töbe ettim hshshshsh yaa evet gördüm bebeğim bu güzel haber demek benim bildiğim kadarıyla ❤❤
Ay aşkooo bende baktırmam yorumlatmadım zaten korkarım Allah korusun sadece kuşumun resmini çektim çok tatlı duruyordu
İnşallah bebeğim ❤ Adetim biteli 1 hafta olcak aşko 3 ekşın oldu bitti mi bitmedi mi takip edemiyoring bebeğim yumurtlama ne zaman tahmin edemiyorum ki yaa
Ooo baya olmuş aşko zaman hızlı mı geçti neee Aşko sen gün aşırı yapmaya devam et yada mfk yöntemi o şekilde yumurtlama döneminin kaçacağını düşünmüyorum yakalarsın bence bir iki güne yumurtlama ağrın başlar anlarsın o zaman

Ne anlama geliyor acaba güvercin

Ana ne kadar belirgin kız :) hayır olsun inşallah

Ay yok artık aşko ben cinsiyet işini çözüyorum şuan bunu bide çözmeye kalksam nooo birdahaki öğüteceğim iş belli oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…