- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #18.961
Hııı sen bi adet bitimi bi de yumurtlama zamanı mı yapacaksın? Ben yumurtlamaya kadar 5 gün üst üste yapıyorum. Ay hadi şifa olsun, vesile olsun tatlımAşko bende adet bitimi diye yaptım sonrası 3 gün sonra zatenhadi hayırlısı şu mübarek günde Rabbim bemişlerimizin haberini almayı tez vakitte hayırlısıyla sağlıklısıyla nasip etsin inşallah
Sesli güldüm sabah sabahBebeğim 5 gün üst üste mi yapıcaz? Bu da mahalle çeşmesi değil yani
HahahahSesli güldüm sabah sabah
Hayırlı kandiller balım Rabbim gönlündekini versinHayırlısıyla başladık bakalım inşallah aşko inşallahyarın kandil bu arada kandiliniz mübarek olsun canlar Rabbim gönlümüzden geçeni ömrümüze yazsın tez vakitte hayırlısıyla @Demgey3 R Random3 M Mavimiresl Ginnys @mucizeyimben @Safiye19 M melek076 @Veziir @iyilikperisi92 Childdevelopment
Kuzum evet çokta kaptırmaki süpriz olsun daha iyi olurSenin nasıl gidiyor kuzum artık bebişin varlığına alıştınız mı
Hayırlı kandiller canimHayırlı kandiller fıstıklar, her ne kadar ateş grafiğime yorum yapan çıkmasa da size küsmücem
Amin inşallah canim. Allah şu mübarek günde herkesin dualarini kabul etsin burdaki herkesin bebisleri olsun inşallahHayırlısıyla başladık bakalım inşallah aşko inşallahyarın kandil bu arada kandiliniz mübarek olsun canlar Rabbim gönlümüzden geçeni ömrümüze yazsın tez vakitte hayırlısıyla @Demgey3 R Random3 M Mavimiresl Ginnys @mucizeyimben @Safiye19 M melek076 @Veziir @iyilikperisi92 Childdevelopment
Yuuh ne almissin bu kadarKızlarrrr zırhlarımı aldım da geldimbu da ispatı Mucizemmm16 @000umutlu000 Childdevelopment @Demgey3 @Safiye19 @iyilikperisi92 ve diğer canım kızlar Bu arada hepinizin kandili mübarek olsun ve dualarınız kabul Olsun
Benim ateşim cok oynak ya bende ölçümleri değerlendiremiyorumHayırlı kandiller canim
Bu topikte bir tek ateşölçer benim yılların uzmanisen bana sor
Hayırlı kandiller canim
Hayırlı kandiller canim
Ben de yeni başladım ateş ölçme olayına döngünün 19. Günü itibarı ile. Ne diyorsun iş var mı tablodaHayırlı kandiller canim
Canım adet döngün kaç gün? keşke adetin ilk gününden yapsaydin ölçümü,yumurtlama hangi gün oldu anlardik,adetin 24. günü 37.1 çıkması iyi yumurtlama sonrasi vucut ısısı artıyor gebelik olursa bata kadar hep yüksek çıkarBen de yeni başladım ateş ölçme olayına döngünün 19. Günü itibarı ile. Ne diyorsun iş var mı tabloda
Tamam canimBebeğim hallettim de kafama takılan bişey olursa artık seni etiketlerim
17. Gün yumurtlama oldu eminim. Döngü 30 gün. Yani bir haftam kaldı bata. Ben sonradan öğrendim ateş ölçümünü o yüzden geç başladımCanım adet döngün kaç gün? keşke adetin ilk gününden yapsaydin ölçümü,yumurtlama hangi gün oldu anlardik,adetin 24. günü 37.1 çıkması iyi yumurtlama sonrasi vucut ısısı artıyor gebelik olursa bata kadar hep yüksek çıkar
Yok hamilelik olmasa bata 2-3gün kala ısı düşer
Bencede tatlı aşkoAhahah demi gagası bile belli olmuşay aynen aşko ya sadece bunu gördüm yoksa falıma felan baktırmadım yorumlatmadım Allah korusun korkarım
Ayyy inşallah bebeğiimmmm
Aynen aşko bende hiç anlamam yapmam da korkarım çok net olduğu için sadece bunu çektim çok tatlıydı çok hoşuma gitti
Ay aşkooo bende baktırmam yorumlatmadım zaten korkarım Allah korusun sadece kuşumun resmini çektim çok tatlı duruyordu
Ooo baya olmuş aşko zaman hızlı mı geçti neeeAşko sen gün aşırı yapmaya devam et yada mfk yöntemi o şekilde yumurtlama döneminin kaçacağını düşünmüyorum yakalarsın bence bir iki güne yumurtlama ağrın başlar anlarsın o zaman
5 gün sonra mı kesin gebesin aşko o zamanKızlar koşun gelin hamileyim hahahahah test yaptıktan 5 gün sonra çizgi çıkmış yeni algılamış heralde hemen aşağıya ekliyim hamilelik takvimini. Bak baştan anlaşalım 5 gün sonra çıkan çizgiler kesindir ona göre
Bebeğim 5 gün üst üste mi yapıcaz? Bu da mahalle çeşmesi değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?