Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hııı sen bi adet bitimi bi de yumurtlama zamanı mı yapacaksın? Ben yumurtlamaya kadar 5 gün üst üste yapıyorum. Ay hadi şifa olsun, vesile olsun tatlım

Eklentiler

• E35CBFEF-7299-4E26-B0A7-00C1D9E01452.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 44
Ben de yeni başladım ateş ölçme olayına döngünün 19. Günü itibarı ile. Ne diyorsun iş var mı tabloda
Canım adet döngün kaç gün? keşke adetin ilk gününden yapsaydin ölçümü,yumurtlama hangi gün oldu anlardik,adetin 24. günü 37.1 çıkması iyi yumurtlama sonrasi vucut ısısı artıyor gebelik olursa bata kadar hep yüksek çıkar
Yok hamilelik olmasa bata 2-3gün kala ısı düşer

17. Gün yumurtlama oldu eminim. Döngü 30 gün. Yani bir haftam kaldı bata. Ben sonradan öğrendim ateş ölçümünü o yüzden geç başladım

Kızlar koşun gelin hamileyim hahahahah test yaptıktan 5 gün sonra çizgi çıkmış yeni algılamış heralde hemen aşağıya ekliyim hamilelik takvimini. Bak baştan anlaşalım 5 gün sonra çıkan çizgiler kesindir ona göre

Eklentiler

• 72EF0866-8508-417C-8976-A213F64EC60B.webp
    14 KB · Görüntüleme: 53
  • B6404C37-CD3F-4F15-84B8-EC58368B58DB.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 47
Bencede tatlı aşko
Oldu kuzum sanırım bilemiyorum dün çok ağrım vardı ben regli oluyorum sandım karnım belim aşırı ağrıyodu sökülücek gibiydi sanki aşko belkide çatlamaydı bilmiyorum ki zamana yetişmek mümkün değil bebeğim

5 gün sonra mı kesin gebesin aşko o zaman regli gelmedi dimi kuzum belkide vardı kuzum çok silik diye sen görememiş olabilir misin hayır normalde testleri incelerken kör oluyoruz ya belki bu kez o kadar incelememişsindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…