- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 36
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #18.981
Ay ciddi ciddi cikmis suphelendirdi beni simdiKızlar koşun gelin hamileyim hahahahah test yaptıktan 5 gün sonra çizgi çıkmış yeni algılamış heralde hemen aşağıya ekliyim hamilelik takvimini. Bak baştan anlaşalım 5 gün sonra çıkan çizgiler kesindir ona göre
Benide aşkoAy ciddi ciddi cikmis suphelendirdi beni simdi
Biri predictor galiba benim aylar sonra bile böyle çizgisi çıkmadı dümdüz bembeyaz duruyordu şüphelendim bak şimdiKızlar koşun gelin hamileyim hahahahah test yaptıktan 5 gün sonra çizgi çıkmış yeni algılamış heralde hemen aşağıya ekliyim hamilelik takvimini. Bak baştan anlaşalım 5 gün sonra çıkan çizgiler kesindir ona göre
Yaa hep mutlu ol bebeğim inşallah bizde seni çok seviyoruzKizlar bikac aydir kendime vakit ayirmadigimi farkettim. Dip boyam geldi saclarimin cilasi akti. Kaşlarımın rötuşu geldi. En sevdigim aylardir ipek kirpik yaptirmadim. Bugun attim kendimi ilk kuaför dip acma boyama, burdan cikinca kaş icin gidicem insallah ordanda kirpik icin vaktim kalirsa. Ruhsal olarak bazen dipte oluyorum. Anladimki ben kendime vakit ayirmadigim zaman mutlu olacagim seyleri yapmadigim zaman ruhsal çöküşe ugruyorum. Dün gidip dişlerime yaptirdigim tedavi bile bende mutluluk oluşturuyor kendime yaptigim bisey oldugu icin. Bugunde mutluyum insallah bozulmaz mutlulugumsizleride cok seviyorum M MiuLego Mucizemmm16 fnd_50 Childdevelopment bitliKedi Lale95 Ginnys ve diger guzel arkadaslarim
Yok bebiş bu bildiğin enkaz görüntüsü ne bebesi5 gün sonra mı kesin gebesin aşko o zamanregli gelmedi dimi kuzum belkide vardı kuzum çok silik diye sen görememiş olabilir misin hayır normalde testleri incelerken kör oluyoruz ya belki bu kez o kadar incelememişsindir
Sanmam ya değilim ben biliyorum kendimiBiri predictor galiba benim aylar sonra bile böyle çizgisi çıkmadı dümdüz bembeyaz duruyordu şüphelendim bak şimdi
Geyik yapalım diye attım kuzucum hamiş olsam hissederdim zatenAy ciddi ciddi cikmis suphelendirdi beni simdi
Bilmiyorum ki kuzum faldan hiç anlamamNe anlama geliyor acaba güvercin
Ahahah aşko bak sana yeni bir iş kolu buldumAy yok artık aşkoben cinsiyet işini çözüyorum şuan bunu bide çözmeye kalksam nooo birdahaki öğüteceğim iş belli oldu
Bakalım kuzum kısmetKuzum evet çokta kaptırmaki süpriz olsun daha iyi olurbenimde çok şükür iyi kuzum bakalım doktora gidicem inşallah pazartesi
O zaman olmuştur bebeğim adet ağrısı gibi kasıklarda ağrı oluyor bende büyük ihtimal yumurtlama olmuştur ağrı hafifleyince de çatlama oluyor bendeBencede tatlı aşko
Oldu kuzum sanırım bilemiyorum dün çok ağrım vardı ben regli oluyorum sandım karnım belim aşırı ağrıyodu sökülücek gibiydi sanki aşko belkide çatlamaydı bilmiyorum kizamana yetişmek mümkün değil bebeğim
Ayy ben sonucuna bakmayı unuttum aşkoO zaman olmuştur bebeğim adet ağrısı gibi kasıklarda ağrı oluyor bende büyük ihtimal yumurtlama olmuştur ağrı hafifleyince de çatlama oluyor bendesonuçlar çıktı mı acaba bebeğim ne yaptın doktora gittin mi sormaya
Canım çok sevindim kendine zaman ayırıp mutlu olduğuna hep mutlu olursun inşallahKizlar bikac aydir kendime vakit ayirmadigimi farkettim. Dip boyam geldi saclarimin cilasi akti. Kaşlarımın rötuşu geldi. En sevdigim aylardir ipek kirpik yaptirmadim. Bugun attim kendimi ilk kuaför dip acma boyama, burdan cikinca kaş icin gidicem insallah ordanda kirpik icin vaktim kalirsa. Ruhsal olarak bazen dipte oluyorum. Anladimki ben kendime vakit ayirmadigim zaman mutlu olacagim seyleri yapmadigim zaman ruhsal çöküşe ugruyorum. Dün gidip dişlerime yaptirdigim tedavi bile bende mutluluk oluşturuyor kendime yaptigim bisey oldugu icin. Bugunde mutluyum insallah bozulmaz mutlulugumsizleride cok seviyorum M MiuLego Mucizemmm16 fnd_50 Childdevelopment bitliKedi Lale95 Ginnys ve diger guzel arkadaslarim
Bünye alıştı tabi gebelik testine diğerleri Faso fiso geliyorAyy ben sonucuna bakmayı unuttum aşkogebelik testi olmayınca tabi unutuyorum en son dün gece baktım çıkmamıştı şimdi bakayım çıkmış mı ayy ben ne zaman Çatlıyo ne zaman patlıyo anlayamıyorum artık aşko
Vericem allahın izniyle kuzum ama sende bi test patlat artık yaaBakalım kuzum kısmetAyyy hadi bakalım güzel güzel haberlerle bekliyoruz seni mutlaka haber ver bize de
Oha sonucuna bakın aşkoBünye alıştı tabi gebelik testine diğerleri Faso fiso geliyorbak aşko çıkmıştır çoktan aslında anlıyorsundur da insan ovu testi yapınca daha emin oluyor yumurtlama ve çatlamadan
Kuzum bu akşam eve giderim büyük ihtimal sabahta test alır yaparım ama yine bembeyaz çıkacak gibi hissediyorumVericem allahın izniyle kuzum ama sende bi test patlat artık yaa
Yavaş yavaş yapın aşko birşey olmazBugün biraz ekşınlı oldu aşkım oyüzden korku girdi içime
Ay aşko ne olmuş öyle ya kesinlikle ilaç başlatması lazım artık
Bilmiyorum aşkım işte böyle dengesiz bi yüksek bi normal beni çıldırtıyoAy aşko ne olmuş öyle ya kesinlikle ilaç başlatması lazım artıkniye bu kadar yükseldi ki acaba ay bende gidip yaptırsam ya öyle kaynadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?