Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biri predictor galiba benim aylar sonra bile böyle çizgisi çıkmadı dümdüz bembeyaz duruyordu şüphelendim bak şimdi

Kizlar bikac aydir kendime vakit ayirmadigimi farkettim. Dip boyam geldi saclarimin cilasi akti. Kaşlarımın rötuşu geldi. En sevdigim aylardir ipek kirpik yaptirmadim. Bugun attim kendimi ilk kuaför dip acma boyama, burdan cikinca kaş icin gidicem insallah ordanda kirpik icin vaktim kalirsa. Ruhsal olarak bazen dipte oluyorum. Anladimki ben kendime vakit ayirmadigim zaman mutlu olacagim seyleri yapmadigim zaman ruhsal çöküşe ugruyorum. Dün gidip dişlerime yaptirdigim tedavi bile bende mutluluk oluşturuyor kendime yaptigim bisey oldugu icin. Bugunde mutluyum insallah bozulmaz mutlulugum sizleride cok seviyorum M MiuLego Mucizemmm16 fnd_50 Childdevelopment bitliKedi Lale95 Ginnys ve diger guzel arkadaslarim

Yaa hep mutlu ol bebeğim inşallah bizde seni çok seviyoruz insan hep bi koşturma içinde olunca farketmiyo kendi içinde bişeyler yapması gerektiğini bebeğim dibe vurunca anlıyo bende varım kendim içinde bişeyler yapmalıyım diye güzel düşün güzel olsun kuzum bozulmaz inşallah bebeğim niye bozulsun

Yok bebiş bu bildiğin enkaz görüntüsü ne bebesi

O zaman olmuştur bebeğim adet ağrısı gibi kasıklarda ağrı oluyor bende büyük ihtimal yumurtlama olmuştur ağrı hafifleyince de çatlama oluyor bende sonuçlar çıktı mı acaba bebeğim ne yaptın doktora gittin mi sormaya

Ayy ben sonucuna bakmayı unuttum aşko gebelik testi olmayınca tabi unutuyorum en son dün gece baktım çıkmamıştı şimdi bakayım çıkmış mı ayy ben ne zaman Çatlıyo ne zaman patlıyo anlayamıyorum artık aşko

Canım çok sevindim kendine zaman ayırıp mutlu olduğuna hep mutlu olursun inşallah Evet aslında şu hayatta en değerlimiz kendimiz ama bazen vakit ayıramıyoruz kendimizi unutuyoruz hayat telaşesinde Ama çok güzel yapmışsın canım kendine zaman ayırmak kendine yapacağın en güzel hediye bozulmasın bozulmasın hep mutlu olalım inşallah

Bünye alıştı tabi gebelik testine diğerleri Faso fiso geliyor bak aşko çıkmıştır çoktan aslında anlıyorsundur da insan ovu testi yapınca daha emin oluyor yumurtlama ve çatlamadan

Eklentiler

• Screenshot_20221007-123339_Chrome.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…