Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oh mis harika yapıyorsun canım . Bunun farkına varmak bile çok önemli silekelenip gel bşr güzel kendine. Güzel şeylerin başlangıcı olsun

Kuzum anladığım kadarıyla yüksek çıkmış heralde ama sakın moralini bozma ilaç kullanınca zaten düzelir değerlerin sadece 1 ay müddet ver kendine
Ya yüksek olmasına değilde aşko bi normal bi yüksek çıkmasına canım sıkılıyo bakalım inşallah ilaç verir bi saate çıkıp sonucumu göstericem

Yaa gerçekten mi aşko☹ üzülme bebeğim bu ay hem tahlillerimize baktırıcaz ya randevu al senden gidelim bu işler böyle olmaz ne oluyo ne bitiyo öğrenelim sonra gelicek bebişler
Evet bebeğim maalesef hiç beklemiyordum ağrım sızım yok hiç Üzülmek değilde kuzum her ay aynı şeyi yaşamak yordu sinirliyim sadece biraz evet bebeğim randevularımı alacağım bende

Evet bebeğim maalesef hiç beklemiyordum ağrım sızım yok hiç Üzülmek değilde kuzum her ay aynı şeyi yaşamak yordu sinirliyim sadece biraz evet bebeğim randevularımı alacağım bende
Söküldün mü yani aşkom kesin mi regli olduğu? Haklısın bebeğim seni çok iyi anlıyorum ama elimizden bişey gelmiyo ki al aşkım yaptıralım testleri bakalım noluyomuş

Oha sonucuna bakın aşko @Veziir _Umutlu_Pozitif_ Lale95 R raainbow diğer canımlar tsh sonucum
Aşko korkma ilaçla düzene girecek inşallah benimde 2019 da 6 idi 3 ay içinde çok güzel düşüş oldu sonra ben ilacı pek düzenli kullanmamıştım düştü diye sonra tekrar ölçtürdüm yükselmişti hemen düzenli kullandım düşürdüm sonra kesti doktor ilacı artık düzenli seyirinde gidiyor ilacı hiç unutma düzenli kullan hemen düşüyor

Eklentiler

• B756C27D-1982-46F9-9307-BC6C7C3ABEE8.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 26
Aşkım şimdiye kadar hiç böyle yüksek çıkmamıştı ya canım sıkıldı çıkıcam şimdi gidip göstereyim hayır bana neden ilaç vermediklerini anlayamıyorum kaç kez istedim bu zamana kadar

Ay İşte kuzum bunun yüksekliğinde etkiliyor İşte senin gebeliği ya , herşeyi söyle gebe kalmak istiyorum de tiroid etkiliyor falan inşallah bi çözüm bulurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…