Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkım şimdiye kadar hiç böyle yüksek çıkmamıştı ya canım sıkıldı çıkıcam şimdi gidip göstereyim hayır bana neden ilaç vermediklerini anlayamıyorum kaç kez istedim bu zamana kadar
O konuda haklısın kuzum maalesef ilaçsız kendi düşen bişey değil bende vitaminleri ölçtürmek için kan aldırmıştım aile hekiminden tsh 6 olunca beni hastaneye dahiliyeye yönlendirdi hemen aynı gün gittim sonuçlar elimde hemen ilacı yazdı başladı bir sene kullan 3 ayda bir kontrol gebe kalırsanda kullanacaksın demişti çok şükür bir sene içinde düzeldi en son 2,9 da kaldı işte çocuk düşününce yine baktırdım 10 ay önce baktırmıştım işte oda 2,9 çok şükür düzeldi mi daha oynama pek olmuyor endişelenme aşko

Ben özelede gittim aynı devlette aynı bebeğim vermediler ilaç inşallah benide dahiliyeye atmaz aşko dün baktım da yakına randevu yok düzelmesine çok sevindim bebeğim yinede arada baktır nolur nolmaz

Senle aynı batlarımız canım sen test tekrarladın mı? Ya Allah biliyor doğum izninden dolayı niyetim Kasım aralıktı ama olsaydı tabi ki çok mutlu olurdum nasip kısmet
Dün yaptım negatifti canımcım . 4 gün kaldı bugün itibariyle. Zaten gebelik olomazdı sanırım bu ay kist falan oldu yumurtalar bende çünkü. Du bakalım inşallah olur senin

valla aynen öyle kuzum ben de öyleyim. Dün ben de protez tırnak+kalıcı oje yaptırdım misss gibi hissettim kendimi

Söküldün mü yani aşkom kesin mi regli olduğu? Haklısın bebeğim seni çok iyi anlıyorum ama elimizden bişey gelmiyo ki al aşkım yaptıralım testleri bakalım noluyomuş
Valla aşko sökülmeye başladım işte Kesin kırmızı kırmızı kan geliyor yaniiii maalesef aşkım burda hepimiz bunları yaşıyoruz biliyorum aşko randevu almadan gitcem ya öyle de bakıyorlarmış çünkü randevu aynı zamanda bulamıyorum birde adetliyken mi gidilmesi gerekiyor yada belirli bir günü felan hiç bilmiyorum ki

Evet aşko ya daha 1-2 gün vardı erken yumurtlama oldu ama erkenden geldi regl aynen kuzum doğru diyorsun kısmet bakalım nasibimizde ne zaman varsa aşko gideceğim kontrole değerlere bakılsın diye ama adetliyken yapılıyor mu yoksa önemi yok mu normal bir günde mi yapılıyor bilmiyorum hiç

Aşkım adetin 3. Günüydü yanlış hatırlamıyosam ben 4. Gün yaptırmıştım tahlilleri 3. Günüm demiştim zaten adetim gece başlamıştı bana göre 3. Gündü yani bi ay daha bekleyemezdim napiyim hshdhjsjsj

Bende arkandan geliyorum çok ağrım var olucagimi hissediyorum olsun be kuzu nasip
Gelme aşko ya aynen bebeğim nasip ne zamansa artık bekleyeceğiz sabırla
Şimdi çıktım kuzum ilaç yazmadı dahiliye diyo
Yazarsa ölür zaten
Merak etme arkandan bende olacağım üzülme canim bu mübarek günde dualarımdasın
Yaaa aşko gelme arkamdan yaaa Allah razı olsun bebeğim benimde dualarımdasınız hepiniz

Aşko pazar gününe denk geliyor benim üçüncü günüm ya nasıl olacak bir ay daha mı bekliycem Pazartesi gitsem ne olur ki

Gelme aşko ya aynen bebeğim nasip ne zamansa artık bekleyeceğiz sabırla

Yazarsa ölür zaten

Yaaa aşko gelme arkamdan yaaa Allah razı olsun bebeğim benimde dualarımdasınız hepiniz
O kadar sinirliyim ki anlatamam aşko kendim alıcam ilacı zaten çokta pahalı bişey değil yazılmasıda şart değilmiş sordum eczaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…