- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #19.041
Evet erkek anasıyız evelallah
Ayy kuzum inşallah yaaaBu arada yeni bat 3 Kasım aşkoMucizemmm16 bizim evlilik yıldönümümüz Bize çok güzel hediye olur eğer olursa
Aman aşko aynennnn sinirlendiğine değmez eczacılara sor sen bebeğim onlar bilgi veriyor biliyorlar çoğu şeyiO kadar sinirliyim ki anlatamam aşko kendim alıcam ilacı zaten çokta pahalı bişey değil yazılmasıda şart değilmiş sordum eczaneye
Ay valla yaptıran bu işlerden anlayan varsa kızlar beni aydınlatabilir misinizBende hiç bişeycik olmaz aşko
Aşkolar adetin 4. Günü tahlil yapılsa bişey olur mu ?
bitliKedi @Mavimiresl @partalina_ @Fang bebeklerim
Kıza sordum aşkım ama abla doktor görsün dedi çok anlamıyorum ben dedi doktora kaldıysaaakkkAman aşko aynennnn sinirlendiğine değmez eczacılara sor sen bebeğim onlar bilgi veriyor biliyorlar çoğu şeyi
amannnnnKıza sordum aşkım ama abla doktor görsün dedi çok anlamıyorum ben dedi doktora kaldıysaaakkk
Evet aşkım yarın büyük ihtimal pik olur hatta gece bile olabilirSon durum bu çiçeklerimbugün pik gibi ama bence yarın daha da koyulaşacak. Umarım bugün değildir zaten çünkü biz yine küsüz daha doğrusu ben konuşmuyorum, hiç de gururumu ayaklar altına alamam valla
Evet gerçekten hiç bişey değişmiyor ama ona kızgınken de normal davranamıyorum. Ya niye hepimizin kavgaları hep bu ovülasyon haftasına denk geliyor yaaaEvet aşkım yarın büyük ihtimal pik olur hatta gece bile olabilirbebeğim üzme kendini aranızda ki konuyu bilmiyorum ama emin ol erkekler aynı ne kadar şimdi küssende konuşmasanda anlamıyorlar yine aynı oluyorlar biz kendimizi üzüyoruz onları takarak aslında
Ordan randevu alıp gideceksin ozaman kuzum dimiŞimdi çıktım kuzum ilaç yazmadı dahiliye diyo
İnşallah kuzum inanıyorumAynen aşkım inşallah hayırlısı ile güzel haberi en kısa zamanda alırız
Aynen aşko aslında bu hafta aklımda vardı aile hekimine bi genel kan verdirsem diye ama bi fırsatım olmadı pazartesi düşünüyorum açıkçasıBen özelede gittim aynı devlette aynı bebeğim vermediler ilaç inşallah benide dahiliyeye atmaz aşko dün baktım da yakına randevu yokdüzelmesine çok sevindim bebeğim yinede arada baktır nolur nolmaz
Aşko hormonlara adetin 3. Günümü bakıyorlardı öyle bişey vardı sanki ama şuan hatırlayamıyorum sen bi araştır yada hastaneyi ara bilgi verirler, aynen kuzum erken yumurtlama olunca erken adet olunuyor tıpkı geç yumurtlama olunca geç adet olunduğu gibi canım benimEvet aşko ya daha 1-2 gün vardı erken yumurtlama oldu ama erkenden geldi reglaynen kuzum doğru diyorsun kısmet bakalım nasibimizde ne zaman varsa aşko gideceğim kontrole değerlere bakılsın diye ama adetliyken yapılıyor mu yoksa önemi yok mu normal bir günde mi yapılıyor bilmiyorum hiç
Yok canım ben de gebe değilimDün yaptım negatifti canımcım . 4 gün kaldı bugün itibariyle. Zaten gebelik olomazdı sanırım bu ay kist falan oldu yumurtalar bende çünkü. Du bakalım inşallah olur senin
Neyin tahlili canım?Bende hiç bişeycik olmaz aşko
Aşkolar adetin 4. Günü tahlil yapılsa bişey olur mu ?
bitliKedi @Mavimiresl @partalina_ @Fang bebeklerim
Aşkım çok yüksek buu
Kuzum yalnız değilsin valla bende sinirimi kolay kolay atamıyorum ve o halde normal davranamıyorum aslında bizler de aynıyız ama onlar gibi kırıcı değilizEvet gerçekten hiç bişey değişmiyor ama ona kızgınken de normal davranamıyorum. Ya niye hepimizin kavgaları hep bu ovülasyon haftasına denk geliyor yaaa
Aile hekimi yazmaz zaten aşko banada yazmamıştı dahiliye doktorunun kontrolü altında olman gerekiyor pratisyen sonuçta buna tam yetkisi yok zatenŞimdi çıktım kuzum ilaç yazmadı dahiliye diyo
Bebeğim benim üçüncü günüm pazara geliyor Pazartesi gitsem birşey olur mu acaba yaAşko hormonlara adetin 3. Günümü bakıyorlardı öyle bişey vardı sanki ama şuan hatırlayamıyorum sen bi araştır yada hastaneyi ara bilgi verirler, aynen kuzum erken yumurtlama olunca erken adet olunuyor tıpkı geç yumurtlama olunca geç adet olunduğu gibi canım benim
Kuzum ben yaptırcam tahlilNeyin tahlili canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?