Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Son durum bu çiçeklerim bugün pik gibi ama bence yarın daha da koyulaşacak. Umarım bugün değildir zaten çünkü biz yine küsüz daha doğrusu ben konuşmuyorum, hiç de gururumu ayaklar altına alamam valla

Eklentiler

• IMG_20221007_150951.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 31
Evet aşkım yarın büyük ihtimal pik olur hatta gece bile olabilir bebeğim üzme kendini aranızda ki konuyu bilmiyorum ama emin ol erkekler aynı ne kadar şimdi küssende konuşmasanda anlamıyorlar yine aynı oluyorlar biz kendimizi üzüyoruz onları takarak aslında

Evet gerçekten hiç bişey değişmiyor ama ona kızgınken de normal davranamıyorum. Ya niye hepimizin kavgaları hep bu ovülasyon haftasına denk geliyor yaaa

Ben özelede gittim aynı devlette aynı bebeğim vermediler ilaç inşallah benide dahiliyeye atmaz aşko dün baktım da yakına randevu yok düzelmesine çok sevindim bebeğim yinede arada baktır nolur nolmaz
Aynen aşko aslında bu hafta aklımda vardı aile hekimine bi genel kan verdirsem diye ama bi fırsatım olmadı pazartesi düşünüyorum açıkçası

Aşko hormonlara adetin 3. Günümü bakıyorlardı öyle bişey vardı sanki ama şuan hatırlayamıyorum sen bi araştır yada hastaneyi ara bilgi verirler, aynen kuzum erken yumurtlama olunca erken adet olunuyor tıpkı geç yumurtlama olunca geç adet olunduğu gibi canım benim

Dün yaptım negatifti canımcım . 4 gün kaldı bugün itibariyle. Zaten gebelik olomazdı sanırım bu ay kist falan oldu yumurtalar bende çünkü. Du bakalım inşallah olur senin
Yok canım ben de gebe değilim zaten niyetler Kasım aralığa bakalım hayırlı zamanda sen de en kısa hayırlı zamanda inşallah

Evet gerçekten hiç bişey değişmiyor ama ona kızgınken de normal davranamıyorum. Ya niye hepimizin kavgaları hep bu ovülasyon haftasına denk geliyor yaaa
Kuzum yalnız değilsin valla bende sinirimi kolay kolay atamıyorum ve o halde normal davranamıyorum aslında bizler de aynıyız ama onlar gibi kırıcı değiliz kuzum işte o hafta çekiyor sanki üstümüzde az yük varmış gibi birde o zamanlarda kavgayı çekiyoruz kadın olmak zor iş vesselam

Bebeğim benim üçüncü günüm pazara geliyor Pazartesi gitsem birşey olur mu acaba ya ben bi bakayım aşkım teşekkür ederim inşallah bu aydan kontrolleri yaptırıp kurtulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…