Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bebeğim benim üçüncü günüm pazara geliyor Pazartesi gitsem birşey olur mu acaba ya ben bi bakayım aşkım teşekkür ederim inşallah bu aydan kontrolleri yaptırıp kurtulurum
Olmaz bence sen bu gün geç olmadan gideceğin hastanende yada doktoruna asistana birine ulaş bilgi al bence ona göre randevuda alırsın geç olmadan aynen kuzum en iyisi bu kafamızda soru işaretleriyle olmuyor böyle

Bizim hormonlardan dolayı mı sıkıntı oluyor acaba? Amaaan akşama geçer belki, bebeğimiz için affetmeye çalışıcam

amannnnn aşko randevusuz gitsen olmaz mı kiii bazen randevusuzda bakıyorlar
Aşkım randevusuz da baksalar bu kez çocuk evde işime yaramıyo ki eşim 10.30 da işe gidiyo hastane uzak o saate kadar gelmem imkansız gibi bişey çocuğu da yanıma götüremem hastanelerde perişan oluyo hasta zaten hala öksürüyo sonrasında da okula gidicek bu kez çok yorulucak

Ayy bende çok sinirliyim valla nedeni bilmiyorum ama çok gıcık oluyorum bu aralar tepem atıyo affetmeye çalış aşkom yoksa bir ay daha mı bekliycez

Olmaz bence sen bu gün geç olmadan gideceğin hastanende yada doktoruna asistana birine ulaş bilgi al bence ona göre randevuda alırsın geç olmadan aynen kuzum en iyisi bu kafamızda soru işaretleriyle olmuyor böyle
Tamam kuzum benim çok teşekkür ederiiiimm inşallah kuzum bakalım biz elimizden geleni yapalım sonrası takdiri ilahi
Bizim hormonlardan dolayı mı sıkıntı oluyor acaba? Amaaan akşama geçer belki, bebeğimiz için affetmeye çalışıcam
Valla aşko kadınız işte zarif hassasız ama onlar ne anlar amannnn aynen aşko yumurtlama dönemi geçtikten sonra küs şimdi yelkenleri suya indirme zamanı herşey bebişlerimiz için
Ay doğru diyorsun aşko hiç öyle düşünmedim valla bak bakalım aşko en erken ne zamana varmış randevu geçte olsa bence randevuyu al bebeğim ilacını Alman gerekiyor

Aşkım şimdi bi doktor vardı annemin doktoruydu dahiliye uzmanı numarası vardı yazdım şimdi ilacın ismini ve nasıl kullanmam gerektiğini yazmış çok rahatladım çok şükür ya

Evet kuzum tabiki biz elimizden gelene yapıp gerisi Allah’a bırakıyoruz o herşeyi en doğru zamanda verir vaktini o bilir

Adette git 2.yada3. Gün kan var hormonlara baktır istersen iyi olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…