- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #19.061
Olmaz bence sen bu gün geç olmadan gideceğin hastanende yada doktoruna asistana birine ulaş bilgi al bence ona göre randevuda alırsın geç olmadan aynen kuzum en iyisi bu kafamızda soru işaretleriyle olmuyor böyleBebeğim benim üçüncü günüm pazara geliyor Pazartesi gitsem birşey olur mu acaba yaben bi bakayım aşkım teşekkür ederim inşallah bu aydan kontrolleri yaptırıp kurtulurum
Evet aşkım mecburenOrdan randevu alıp gideceksin ozaman kuzum dimi
Evet aşkım daha önce 7 de çıkmıştı ama bu kez ondanda yüksek çok sinirim bozuldu ya☹Aşkım çok yüksek buu
Bizim hormonlardan dolayı mı sıkıntı oluyor acaba?Kuzum yalnız değilsin valla bende sinirimi kolay kolay atamıyorum ve o halde normal davranamıyorum aslında bizler de aynıyız ama onlar gibi kırıcı değilizkuzum işte o hafta çekiyor sanki üstümüzde az yük varmış gibi birde o zamanlarda kavgayı çekiyoruz kadın olmak zor iş vesselam
Aşkım randevusuz da baksalar bu kez çocuk evde işime yaramıyo ki eşim 10.30 da işe gidiyo hastane uzak o saate kadar gelmem imkansız gibi bişey çocuğu da yanıma götüremem hastanelerde perişan oluyo hasta zaten hala öksürüyo sonrasında da okula gidicek bu kez çok yorulucakamannnnnaşko randevusuz gitsen olmaz mı kiii bazen randevusuzda bakıyorlar
Ayy bende çok sinirliyim valla nedeni bilmiyorum ama çok gıcık oluyorum bu aralar tepem atıyoSon durum bu çiçeklerimbugün pik gibi ama bence yarın daha da koyulaşacak. Umarım bugün değildir zaten çünkü biz yine küsüz daha doğrusu ben konuşmuyorum, hiç de gururumu ayaklar altına alamam valla
Tamam kuzum benim çok teşekkür ederiiiimmOlmaz bence sen bu gün geç olmadan gideceğin hastanende yada doktoruna asistana birine ulaş bilgi al bence ona göre randevuda alırsın geç olmadan aynen kuzum en iyisi bu kafamızda soru işaretleriyle olmuyor böyle
Valla aşko kadınız işte zarif hassasız ama onlar ne anlarBizim hormonlardan dolayı mı sıkıntı oluyor acaba?Amaaan akşama geçer belki, bebeğimiz için affetmeye çalışıcam
Ay doğru diyorsun aşko hiç öyle düşünmedim vallaAşkım randevusuz da baksalar bu kez çocuk evde işime yaramıyo ki eşim 10.30 da işe gidiyo hastane uzak o saate kadar gelmem imkansız gibi bişey çocuğu da yanıma götüremem hastanelerde perişan oluyo hasta zaten hala öksürüyo sonrasında da okula gidicek bu kez çok yorulucak
Aşkım şimdi bi doktor vardı annemin doktoruydu dahiliye uzmanı numarası vardı yazdım şimdi ilacın ismini ve nasıl kullanmam gerektiğini yazmış çok rahatladım çok şükür yaTamam kuzum benim çok teşekkür ederiiiimminşallah kuzum bakalım biz elimizden geleni yapalım sonrası takdiri ilahi
Valla aşko kadınız işte zarif hassasız ama onlar ne anlaramannnn aynen aşko yumurtlama dönemi geçtikten sonra küs şimdi yelkenleri suya indirme zamanı herşey bebişlerimiz için
Ay doğru diyorsun aşko hiç öyle düşünmedim vallabak bakalım aşko en erken ne zamana varmış randevu geçte olsa bence randevuyu al bebeğim ilacını Alman gerekiyor
Rabbim kolaylık ve şifa versin kuzumEvet aşkım mecburen
Evet kuzum tabiki biz elimizden gelene yapıp gerisi Allah’a bırakıyoruz o herşeyi en doğru zamanda verir vaktini o bilirTamam kuzum benim çok teşekkür ederiiiimminşallah kuzum bakalım biz elimizden geleni yapalım sonrası takdiri ilahi
Valla aşko kadınız işte zarif hassasız ama onlar ne anlaramannnn aynen aşko yumurtlama dönemi geçtikten sonra küs şimdi yelkenleri suya indirme zamanı herşey bebişlerimiz için
Ay doğru diyorsun aşko hiç öyle düşünmedim vallabak bakalım aşko en erken ne zamana varmış randevu geçte olsa bence randevuyu al bebeğim ilacını Alman gerekiyor
Dahiliye ye randevu al aşko ilaç kesin başlar. Benimde geldi reglim sonundaEvet aşkım daha önce 7 de çıkmıştı ama bu kez ondanda yüksek çok sinirim bozuldu ya☹
Amin bebeğim hallettim şimdi bi doktor vardı ona yazdım ilacın adını nasıl kullanmam gerektiğini yazmış sağolsunRabbim kolaylık ve şifa versin kuzum
Yaa geldi miDahiliye ye randevu al aşko ilaç kesin başlar. Benimde geldi reglim sonunda
Hallettim aşkım gerek kalmadı randevuyaDahiliye ye randevu al aşko ilaç kesin başlar. Benimde geldi reglim sonunda
Oh süper kuzum bu ay kullan ama gebelikte düşüncen dimi ara ver falan demedilerAmin bebeğim hallettim şimdi bi doktor vardı ona yazdım ilacın adını nasıl kullanmam gerektiğini yazmış sağolsun
Yok aşkım öyle bişey demedi sağlık ocağında da bişey demedi doktora yazdım gebelik düşünüyorum diye oda demedi hemen yazdı ilacı sağolsun ayy şimdi aldım çok şükür yaOh süper kuzum bu ay kullan ama gebelikte düşüncen dimi ara ver falan demediler
Çok erken değil mi regli içim günün gelmişmişsin kiCanlar bu ay yine fos çıktı regl oldum an itibari ile_Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 sevdaluk1911 @Safiye19 @raainbow @Lale95 @melek076 Ginnys @mucizeyimben
Oh çok şükür hem ilacı kullan hemde hamile kalırsın inşallah aşkımYok aşkım öyle bişey demedi sağlık ocağında da bişey demedi doktora yazdım gebelik düşünüyorum diye oda demedi hemen yazdı ilacı sağolsun ayy şimdi aldım çok şükür ya
Adette git 2.yada3. Gün kan var hormonlara baktır istersen iyi olacaktırEvet aşko ya daha 1-2 gün vardı erken yumurtlama oldu ama erkenden geldi reglaynen kuzum doğru diyorsun kısmet bakalım nasibimizde ne zaman varsa aşko gideceğim kontrole değerlere bakılsın diye ama adetliyken yapılıyor mu yoksa önemi yok mu normal bir günde mi yapılıyor bilmiyorum hiç
Dönmüştü sabah da beyazdı az önce geldi kırmızıYaa geldi mibeyaza dönmemiş miydi bebeğim ne ara geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?