- 17 Nisan 2021
- 4.408
- 4.213
- 83
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #19.081
Hangi ilacı verdiler aşko kaç mlHallettim aşkım gerek kalmadı randevuya
Yoksa süt parası da boşa gidecek aşkooooAyy bende çok sinirliyim valla nedeni bilmiyorum ama çok gıcık oluyorum bu aralar tepem atıyoaffetmeye çalış aşkom yoksa bir ay daha mı bekliycez
Tüh bee yine mi?Dahiliye ye randevu al aşko ilaç kesin başlar. Benimde geldi reglim sonunda
Ayy evet aşko bide o varYoksa süt parası da boşa gidecek aşkoooo
Bu da gol değil aşkoTüh bee yine mi?
Vicdansız kırmızı ☹Dönmüştü sabah da beyazdı az önce geldi kırmızı
İnşallah bebeğimOh çok şükür hem ilacı kullan hemde hamile kalırsın inşallah aşkım
Ahahah süt hakkına barışayım bariAyy evet aşko bide o varsüt ve bebek hatrına affet aşko sonra yine küsersin
Ohh kız maşallah ne çabukBu da gol değil aşkoNeyseki çok gecikmedi ve büyümeye başlayan folikülüm var
Olsun aşko vardır bunda da bir hayırVicdansız kırmızı ☹
İyim kuzum çok şükür pazartesi gidicem hastaneye ilk defa bakalım kese görünecek miİnşallah bebeğimsen nasılsın
Euthyrox 75 mg bebeğim bu yazdı şimdi gittim aldım bende yeni eve girdimHangi ilacı verdiler aşko kaç ml
İnşallah bebeğim coookkk amiinnOlsun aşko vardır bunda da bir hayırİnşallah sonradan gelen folikül tutar
Aynen aşkoAhahah süt hakkına barışayım bari
Ohh kız maşallah ne çabuk
Aşko ben 4 ekimde regl olucam hesabı yapıp 5 ekime doktor randevusu almıştım doktor söyledi folikülün var diye. Ama boyutunu söylemedi. Şimdi ben bu reglin 3. Günü ketu kullanmaya başlayacaktım kendi kendime. Doktor kontrolü olmadan. Ama folikül boyutunu bilmiyorum ya çok büyürse kist olursa.Ahahah süt hakkına barışayım bari
Ohh kız maşallah ne çabuk
Bende bunu kullanıyorum aşko ama 25 mg benimEuthyrox 75 mg bebeğim bu yazdı şimdi gittim aldım bende yeni eve girdim
hep 2. ya da 3. gün diye duydum canım benBende hiç bişeycik olmaz aşko
Aşkolar adetin 4. Günü tahlil yapılsa bişey olur mu ?
@bitliKedi @Mavimiresl @partalina_ M MiuLego bebeklerim
Değerin kaçtı bebeğim benim baya yüksek çıktı bu kez çok sinirlendim ama geçti şükür ama hala sağlık ocaklarına aşırı sinirliyim o geçmediBende bunu kullanıyorum aşko ama 25 mg benim
amin inşallah canım hayırlısyla tez zamandaYok canım ben de gebe değilimzaten niyetler Kasım aralığa bakalım hayırlı zamanda sen de en kısa hayırlı zamanda inşallah
5.09 çıktı aşko benimde ya. Nasıl yükseliyor ben anlamadım gittiDeğerin kaçtı bebeğim benim baya yüksek çıktı bu kez çok sinirlendim ama geçti şükür ama hala sağlık ocaklarına aşırı sinirliyim o geçmedi
Ayy çok heyecanlı aşkımİyim kuzum çok şükür pazartesi gidicem hastaneye ilk defa bakalım kese görünecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?