Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oohh ne iyi gelmiştir sana hayat koşuşturmasnda farketmiyoruz çoğu zaman ama bi durup bakmamız lazm kendimize haklısın bozulmasın mutluluğun kuzum

Ayy yüksek çıkmış kuzum ama bozma moralini sonuçta ilacı var kullanırsın iyiki baktırmışsın bak anlamıyoruz bile
Evet aşkım ilaç yazmadı doktor ama başka bi doktor vardı ona yazdım ilaç ismi söyledi gidip aldım az önce belkide o yüzden adetim böyle saçma sapan oldu bide zaten sinirliyim aşırı son zamanlarda bunun yüzünden oluyo işte

Gördüm gördüm sağlık ocagınada sinirlenmşsn geçende beni sinir ettiler biliyorsun bi işe yaramıyor ya töbe yarabbm ilaç almana sevindim, olabilir biliyormusun adetindeli farklılıklar bu yüzden

Ben zır cahil canım bu konularda kk da neyi bilmiyorum dediysem başıma geldi inşallah bu mevzu da gelmez

Gördüm gördüm sağlık ocagınada sinirlenmşsn geçende beni sinir ettiler biliyorsun bi işe yaramıyor ya töbe yarabbm ilaç almana sevindim, olabilir biliyormusun adetindeli farklılıklar bu yüzden
Hayır anlamıyorum madem bunlar için ilaç yazmıyosunuz gebelik için takip yapmıyosunuz ultrason yok bişey yok ne diye tahlil yapiyosunuz ki yani yapmayın hemogram bakıyoruz diyo bugün hangisini sormuştunuz diyo bide kan tahlili diyince kadının aklına ne olduğu gelmiyo herhalde acayip sinirliyim hala

Çok iyi yaptın canım iyi gelmiştir tabi kendinize vakit ayırmalıyız zaten ihmal etmemeliyiz

Kuzum gelişen yumurta varmış zaten, bence kendi kendine müdahele etme. Ovülasyonla takip et daha iyi olur bence

Bu gidişle öyle olcak gibi aşko ben şimdi bu ilacı içsem nolur aşko sabah aç karnına yazdı doktor çoookk acım şuanda yemeden önce içsem bişey olmaz herhalde
Bugünlük içebilirsin ama yarından itibaren düzenli her sabah aç karnına iç aşko endişelenme bir aya toparlıyor vücut etkisinide anlarsın yavaş yavaş inşallah şifa olsun kuzum

Arkadaşlar uzundur yoktum, ne var ne yok topukta?
Hamişler kim?:)

Geç yumurtlama taşlayanlar nerdeler?

Ay evet çok haklısın bende beta baktırcam kimyasal geçirdim sadece negatfi görmek istiyorm dedim biz karışamayız diyo ya sadece kan al beta bak diyorm olmaz diyo cidden bak yine sinirlendm üstüne senin olayda geldi iyice sinirlendim ne yazıyorki onlar grip ilacı falan mı anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…