- 21 Ocak 2022
- 1.182
- 1.086
- 83
- 27
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #19.101
Öyle yapıcam aşkım mutlaka etiketi basıcamAyy çok heyecanlı aşkımgidince haber ver muhakkak bebeğim ben unutursam falan sen etiketi bas bana
Yemin ederim bende anlamıyorum yani bundan önce normaldi bi öncekinde yine yüksekti noluyoda yükseliyo bu kadar anlamadım gitti5.09 çıktı aşko benimde ya. Nasıl yükseliyor ben anlamadım gitti
Tamam bebeğim bekliyorum heyecanlaÖyle yapıcam aşkım mutlaka etiketi basıcam
Of yaaa bebek sahibi olucaz diye doktor olup çıkıcaz heYemin ederim bende anlamıyorum yani bundan önce normaldi bi öncekinde yine yüksekti noluyoda yükseliyo bu kadar anlamadım gitti
Bu gidişle öyle olcak gibi aşkoOf yaaa bebek sahibi olucaz diye doktor olup çıkıcaz he
Hayırlı kandillerHayırlı kandiller fıstıklar, her ne kadar ateş grafiğime yorum yapan çıkmasa da size küsmücem
Oohh ne iyi gelmiştir sanaKizlar bikac aydir kendime vakit ayirmadigimi farkettim. Dip boyam geldi saclarimin cilasi akti. Kaşlarımın rötuşu geldi. En sevdigim aylardir ipek kirpik yaptirmadim. Bugun attim kendimi ilk kuaför dip acma boyama, burdan cikinca kaş icin gidicem insallah ordanda kirpik icin vaktim kalirsa. Ruhsal olarak bazen dipte oluyorum. Anladimki ben kendime vakit ayirmadigim zaman mutlu olacagim seyleri yapmadigim zaman ruhsal çöküşe ugruyorum. Dün gidip dişlerime yaptirdigim tedavi bile bende mutluluk oluşturuyor kendime yaptigim bisey oldugu icin. Bugunde mutluyum insallah bozulmaz mutlulugumsizleride cok seviyorum @Fang Mucizemmm16 @fnd_50 @Cgh bitliKedi @Lale95 @Ginnys ve diger guzel arkadaslarim
Ayy yüksek çıkmış kuzum ama bozma moralini sonuçta ilacı var kullanırsın iyiki baktırmışsın bak anlamıyoruz bile
Yaa ciddimisin nasp değilmiş demekki daha. Üzülme dicemde insan üzülmekten çok sinirleniyor yıpranıyor bian önce gelse bebişler şu yıprandığınız zamanlar son bulsa inşallah önümüzdeki ay güler yüzümüz kuzumCanlar bu ay yine fos çıktı regl oldum an itibari ile_Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 sevdaluk1911 @Safiye19 R raainbow @Lale95 @melek076 @Ginnys @mucizeyimben
Evet aşkım ilaç yazmadı doktor ama başka bi doktor vardı ona yazdım ilaç ismi söyledi gidip aldım az önceAyy yüksek çıkmış kuzum ama bozma moralini sonuçta ilacı var kullanırsın iyiki baktırmışsın bak anlamıyoruz bile
Onlardamı irkekkkk
Gördüm gördüm sağlık ocagınada sinirlenmşsn geçende beni sinir ettiler biliyorsun bi işe yaramıyor ya töbe yarabbmEvet aşkım ilaç yazmadı doktor ama başka bi doktor vardı ona yazdım ilaç ismi söyledi gidip aldım az öncebelkide o yüzden adetim böyle saçma sapan oldu bide zaten sinirliyim aşırı son zamanlarda bunun yüzünden oluyo işte
Ben zır cahil canım bu konulardaKuzum ben yaptırcam tahlildahiliyeye gidip değerlerime baktırayım diyorum birde gitmişken kadın doğuma da gözükeyim diyorum ama adetliyken mi gitmek gerekiyor yada fark etmiyor mu orasını tam bilemiyorum Mucizemmm16 aşkomda sizlere sordu bebeğim
Hayır anlamıyorum madem bunlar için ilaç yazmıyosunuz gebelik için takip yapmıyosunuz ultrason yok bişey yok ne diye tahlil yapiyosunuz ki yani yapmayın hemogram bakıyoruz diyo bugün hangisini sormuştunuz diyo bide kan tahlili diyince kadının aklına ne olduğu gelmiyo herhalde acayip sinirliyim halaGördüm gördüm sağlık ocagınada sinirlenmşsn geçende beni sinir ettiler biliyorsun bi işe yaramıyor ya töbe yarabbmilaç almana sevindim, olabilir biliyormusun adetindeli farklılıklar bu yüzden
Ayy inşallah aşkoBen zır cahil canım bu konulardakk da neyi bilmiyorum dediysem başıma geldi inşallah bu mevzu da gelmez
Çok iyi yaptın canım iyi gelmiştir tabiKizlar bikac aydir kendime vakit ayirmadigimi farkettim. Dip boyam geldi saclarimin cilasi akti. Kaşlarımın rötuşu geldi. En sevdigim aylardir ipek kirpik yaptirmadim. Bugun attim kendimi ilk kuaför dip acma boyama, burdan cikinca kaş icin gidicem insallah ordanda kirpik icin vaktim kalirsa. Ruhsal olarak bazen dipte oluyorum. Anladimki ben kendime vakit ayirmadigim zaman mutlu olacagim seyleri yapmadigim zaman ruhsal çöküşe ugruyorum. Dün gidip dişlerime yaptirdigim tedavi bile bende mutluluk oluşturuyor kendime yaptigim bisey oldugu icin. Bugunde mutluyum insallah bozulmaz mutlulugumsizleride cok seviyorum @Fang Mucizemmm16 @fnd_50 @Cgh bitliKedi @Lale95 @Ginnys ve diger guzel arkadaslarim
Kuzum gelişen yumurta varmış zaten, bence kendi kendine müdahele etme. Ovülasyonla takip et daha iyi olur benceAşko ben 4 ekimde regl olucam hesabı yapıp 5 ekime doktor randevusu almıştım doktor söyledi folikülün var diye. Ama boyutunu söylemedi. Şimdi ben bu reglin 3. Günü ketu kullanmaya başlayacaktım kendi kendime. Doktor kontrolü olmadan. Ama folikül boyutunu bilmiyorum ya çok büyürse kist olursa.
Napsam ki ya
Bugünlük içebilirsin ama yarından itibaren düzenli her sabah aç karnına iç aşko endişelenme bir aya toparlıyor vücut etkisinide anlarsın yavaş yavaş inşallah şifa olsun kuzumBu gidişle öyle olcak gibi aşkoben şimdi bu ilacı içsem nolur aşko sabah aç karnına yazdı doktor çoookk acım şuanda yemeden önce içsem bişey olmaz herhalde
Ay evet çok haklısın bende beta baktırcam kimyasal geçirdim sadece negatfi görmek istiyorm dedim biz karışamayız diyo ya sadece kan al beta bak diyorm olmaz diyo cidden bak yine sinirlendm üstüne senin olayda geldi iyice sinirlendim ne yazıyorki onlar grip ilacı falan mı anlamadım gittiHayır anlamıyorum madem bunlar için ilaç yazmıyosunuz gebelik için takip yapmıyosunuz ultrason yok bişey yok ne diye tahlil yapiyosunuz ki yani yapmayın hemogram bakıyoruz diyo bugün hangisini sormuştunuz diyo bide kan tahlili diyince kadının aklına ne olduğu gelmiyo herhalde acayip sinirliyim hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?