Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu gidişle öyle olcak gibi aşko ben şimdi bu ilacı içsem nolur aşko sabah aç karnına yazdı doktor çoookk acım şuanda yemeden önce içsem bişey olmaz herhalde
Yok aşkım sabah başla 24 saatte bir alırsın saat olarak daha iyi olur senin için. Aç karna içip yarım saat boyunca ilaç almayacan 2 saat de yemek yemeyecen dedi doktor bana

Kızlarrrrrrr
Kendı durumumu size guncellıyorum
Biliyorsunuz carsmaba doktora gittim ve doktor yumurtlama görmedi
Sonra benden estradiol ve progestron testlerini istedi yumurta var büyümus ama yumurtlama görmedım dedi tabi ben tribe girmiştim
Ovulasyona da devam ettim hep sizlere attım
Sonra sonra ovualsyonunn kotulastıgını fark ettik sizlerle
Test sonuçları çıktı doktorumu aradım söyledim tamam guzel yumurtlama yok onun ıcn yaptırıdm dedi ovulasyon yaptığımı söyledim akıntılarım da başladı dedim tamam yaklaşmış bırlıktelik olsjn dedi
Şimdi bugünün testini 19:35 de yapcam
Ama testlerimin son haline bakınn
Biz bu hafta hiç ılıskıye de girmedik
Dua edin daha da koyu cıksın ben tam yumurtlamanın bugunn olacağını düşünüyorum cunku hem hafif kask agrım var be beyaz akıntım var
Siödi işten eve geldım dünkü test cok koyulaşmış şoktayım
Teste devam edicem
19:35 de yapcam kızlar

Eklentiler

• 2D59C35D-2A24-470F-AA04-4EE7919B7B3D.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 37
Yok aşkım sabah başla 24 saatte bir alırsın saat olarak daha iyi olur senin için. Aç karna içip yarım saat boyunca ilaç almayacan 2 saat de yemek yemeyecen dedi doktor bana
Açlıktan ölelim istiyo doktor aşkım ee ama ben kahve içmeden duramam kiiii yemek tamam da zabağnan kahvesiz duramıyoring

Yaaa şimdi gülersin tabibiz sana dedik daha yumurtlama boyutuna gelmediği için doktor yumurtlama görememiştir diye aşko piki değerlendir bide silikleştiği günü değerlendir oda çatlama çünkü önemli gün lütfen değerlendir şu iki üç gün değerli

Ne demek biz karışamayız ay bende seninkine sinirlenmiştim ya aşko şimdi daha da sinirlendim valla onuda adam akıllı yazmıyorlar aşko merak etme antibiyotik gerekliyse yalvarsan yazmıyorlar

Aşkım şimdi bi doktor vardı annemin doktoruydu dahiliye uzmanı numarası vardı yazdım şimdi ilacın ismini ve nasıl kullanmam gerektiğini yazmış çok rahatladım çok şükür ya
Yaaaa aşkım çok sevindim yaaa Boşuna uğraşmana gerek kalmadı inşallah şifa olsun iyi gelsin bebeğim
Evet kuzum tabiki biz elimizden gelene yapıp gerisi Allah’a bırakıyoruz o herşeyi en doğru zamanda verir vaktini o bilir
Amin inşallah kuzum en yakın zamanda hayırlısıyla versin hepimize
Çok erken değil mi regli içim günün gelmişmişsin ki
Evet bebeğim 2 gün erken geldi bu sefer
Adette git 2.yada3. Gün kan var hormonlara baktır istersen iyi olacaktır
Aşko ikinci ve üçüncü günüm haftasonuna geliyor ya dördüncü gün gitsem ne olur ki

İnşallah kuzum sende git ihmal etme

hep 2. ya da 3. gün diye duydum canım ben Demgey3
Tamam canım teşekkür ederim
Evet kuzum insan üzülüyor ama çabuk toparlıyoruz çok şükür evet evet sinir ve yıpranma daha çok oluyor ay amin inşallah çok bekletmeden gelsinler inşallah

Bu daha koyulaşacak bebeğim gidişat onu gösteriyor. Sadece sakin ol belki 2 gün de sürebilir. Sonunda bi gelişmiş yumurta olsun da 3 gün erken 3 gün geç bişey olmaz. Ama günaşırı ilişkiye devam et ki spermler de yenilensin

Canim sen yanlış anlamiş olmayasin?
Tiroid ilaçları sabah ac karına içilir,ictikden yarim saat sonra yemek yiye bilirsin
Ama ilaç içtikden sonra 2saat müddetinde başka ilaç içemezsin
Mucizemmm16

2 gün önce yumurtlamışsın demekki.. 4. Gün olmaz hormonlar gereği 2.yada 3. Gün cumartesi bakan doktor var sana özel eğer özele gidiyorsa illa kendi de olmasın anlama git bi özel hastaneye ben E2 tsh fsh lh amh baktırmak istiyorum de istersen Dr muayene de olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…