- 17 Nisan 2021
- 4.408
- 4.213
- 83
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #19.121
Yok aşkım sabah başla 24 saatte bir alırsın saat olarak daha iyi olur senin için. Aç karna içip yarım saat boyunca ilaç almayacan 2 saat de yemek yemeyecen dedi doktor banaBu gidişle öyle olcak gibi aşkoben şimdi bu ilacı içsem nolur aşko sabah aç karnına yazdı doktor çoookk acım şuanda yemeden önce içsem bişey olmaz herhalde
Tamam aşkoKuzum gelişen yumurta varmış zaten, bence kendi kendine müdahele etme. Ovülasyonla takip et daha iyi olur bence
Tamam bebeğim çok teşekkür ederimBugünlük içebilirsin ama yarından itibaren düzenli her sabah aç karnına iç aşko endişelenme bir aya toparlıyor vücut etkisinide anlarsın yavaş yavaş inşallah şifa olsun kuzum
Açlıktan ölelim istiyo doktor aşkımYok aşkım sabah başla 24 saatte bir alırsın saat olarak daha iyi olur senin için. Aç karna içip yarım saat boyunca ilaç almayacan 2 saat de yemek yemeyecen dedi doktor bana
Yaaa şimdi gülersin tabiKızlarrrrrrr
Kendı durumumu size guncellıyorum
Biliyorsunuz carsmaba doktora gittim ve doktor yumurtlama görmedi
Sonra benden estradiol ve progestron testlerini istedi yumurta var büyümus ama yumurtlama görmedım dedi tabi ben tribe girmiştim
Ovulasyona da devam ettim hep sizlere attım
Sonra sonra ovualsyonunn kotulastıgını fark ettik sizlerle
Test sonuçları çıktı doktorumu aradım söyledim tamam guzel yumurtlama yok onun ıcn yaptırıdm dedi ovulasyon yaptığımı söyledim akıntılarım da başladı dedim tamam yaklaşmış bırlıktelik olsjn dedi
Şimdi bugünün testini 19:35 de yapcam
Ama testlerimin son haline bakınn
Biz bu hafta hiç ılıskıye de girmedik
Dua edin daha da koyu cıksın ben tam yumurtlamanın bugunn olacağını düşünüyorum cunku hem hafif kask agrım var be beyaz akıntım var
Siödi işten eve geldım dünkü test cok koyulaşmış şoktayım
Teste devam edicem
19:35 de yapcam kızlar
Ne demek biz karışamayızAy evet çok haklısın bende beta baktırcam kimyasal geçirdim sadece negatfi görmek istiyorm dedim biz karışamayız diyo ya sadece kan al beta bak diyorm olmaz diyo cidden bak yine sinirlendm üstüne senin olayda geldi iyice sinirlendim ne yazıyorki onlar grip ilacı falan mı anlamadım gitti
Ne demek aşko sen iyi ol yeter kiTamam bebeğim çok teşekkür ederim
Sağol kuzumNe demek aşko sen iyi ol yeter ki
İnşallah kuzumSağol kuzumhepimiz iyi olalım inşallah bebeğiimm
Yaaaa aşkım çok sevindim yaaaAşkım şimdi bi doktor vardı annemin doktoruydu dahiliye uzmanı numarası vardı yazdım şimdi ilacın ismini ve nasıl kullanmam gerektiğini yazmış çok rahatladım çok şükür ya
Amin inşallah kuzum en yakın zamanda hayırlısıyla versin hepimizeEvet kuzum tabiki biz elimizden gelene yapıp gerisi Allah’a bırakıyoruz o herşeyi en doğru zamanda verir vaktini o bilir
Evet bebeğim 2 gün erken geldi bu seferÇok erken değil mi regli içim günün gelmişmişsin ki
Aşko ikinci ve üçüncü günüm haftasonuna geliyor yaAdette git 2.yada3. Gün kan var hormonlara baktır istersen iyi olacaktır
İnşallah kuzum sende git ihmal etmeYaaaa aşkım çok sevindim yaaaBoşuna uğraşmana gerek kalmadı inşallah şifa olsun iyi gelsin bebeğim
Amin inşallah kuzum en yakın zamanda hayırlısıyla versin hepimize
Evet bebeğim 2 gün erken geldi bu sefer
Aşko ikinci ve üçüncü günüm haftasonuna geliyor yadördüncü gün gitsem ne olur ki
Tamam canım teşekkür ederimhep 2. ya da 3. gün diye duydum canım benDemgey3
Evet kuzum insan üzülüyor ama çabuk toparlıyoruz çok şükürYaa ciddimisin nasp değilmiş demekki daha. Üzülme dicemde insan üzülmekten çok sinirleniyor yıpranıyor bian önce gelse bebişler şu yıprandığınız zamanlar son bulsa inşallah önümüzdeki ay güler yüzümüz kuzum
Ay aman aman gelmesin başınaBen zır cahil canım bu konulardakk da neyi bilmiyorum dediysem başıma geldi inşallah bu mevzu da gelmez
Bu daha koyulaşacak bebeğim gidişat onu gösteriyor. Sadece sakin ol belki 2 gün de sürebilir. Sonunda bi gelişmiş yumurta olsun da 3 gün erken 3 gün geç bişey olmaz. Ama günaşırı ilişkiye devam et ki spermler de yenilensinKızlarrrrrrr
Kendı durumumu size guncellıyorum
Biliyorsunuz carsmaba doktora gittim ve doktor yumurtlama görmedi
Sonra benden estradiol ve progestron testlerini istedi yumurta var büyümus ama yumurtlama görmedım dedi tabi ben tribe girmiştim
Ovulasyona da devam ettim hep sizlere attım
Sonra sonra ovualsyonunn kotulastıgını fark ettik sizlerle
Test sonuçları çıktı doktorumu aradım söyledim tamam guzel yumurtlama yok onun ıcn yaptırıdm dedi ovulasyon yaptığımı söyledim akıntılarım da başladı dedim tamam yaklaşmış bırlıktelik olsjn dedi
Şimdi bugünün testini 19:35 de yapcam
Ama testlerimin son haline bakınn
Biz bu hafta hiç ılıskıye de girmedik
Dua edin daha da koyu cıksın ben tam yumurtlamanın bugunn olacağını düşünüyorum cunku hem hafif kask agrım var be beyaz akıntım var
Siödi işten eve geldım dünkü test cok koyulaşmış şoktayım
Teste devam edicem
19:35 de yapcam kızlar
Bugün baya üzüldüm eşimde üzüldü gidelim mi doktora yaptıralım herşeyi sıkma canını dediİnşallah kuzum sende git ihmal etme
Hadi gözün aydın diyelim kuzum, rahatla artıkİnşallah kuzum sende git ihmal etme
İçim çok rahatladı kuzumHadi gözün aydın diyelim kuzum, rahatla artık
Canim sen yanlış anlamiş olmayasin?Yok aşkım sabah başla 24 saatte bir alırsın saat olarak daha iyi olur senin için. Aç karna içip yarım saat boyunca ilaç almayacan 2 saat de yemek yemeyecen dedi doktor bana
2 gün önce yumurtlamışsın demekki.. 4. Gün olmaz hormonlar gereği 2.yada 3. Gün cumartesi bakan doktor var sana özel eğer özele gidiyorsa illa kendi de olmasın anlama git bi özel hastaneye ben E2 tsh fsh lh amh baktırmak istiyorum de istersen Dr muayene de olursunYaaaa aşkım çok sevindim yaaaBoşuna uğraşmana gerek kalmadı inşallah şifa olsun iyi gelsin bebeğim
Amin inşallah kuzum en yakın zamanda hayırlısıyla versin hepimize
Evet bebeğim 2 gün erken geldi bu sefer
Aşko ikinci ve üçüncü günüm haftasonuna geliyor yadördüncü gün gitsem ne olur ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?