- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #19.141
Gidin kuzum eşinde geliyosa birlikte baktırın içiniz rahat etsin bebeğim en iyisi benceBugün baya üzüldüm eşimde üzüldü gidelim mi doktora yaptıralım herşeyi sıkma canını dedibakalım pazartesi gitmeye çalışacağım aşko
Sağol kuzumCanim sen yanlış anlamiş olmayasin?
Tiroid ilaçları sabah ac karına içilir,ictikden yarim saat sonra yemek yiye bilirsin
Ama ilaç içtikden sonra 2saat müddetinde başka ilaç içemezsin
Mucizemmm16
Şifa olsun canimSağol kuzumvalla bi 40 dk sonra yemek yedim bebeğim içtim de ilk ilacımı içmesem çatlardım o bana baktı ben ona baktım bir saat sonra da vitamin içicem 5 gibi falan içtim galiba ayy saate bakmadım ama
Valla bana sana sadece sabah aç karnına kahvaltıdan yarım saat önce alsan yeterli demişti doktor bende kalkar kalkmaz içiyordum kahvaltıyı hazırlayana kadar falan vakit geçmiş oluyordu ki bi kaç vitaminimde düşüktü kahvaltıdan sonra vitaminlerimi de alıyordumSağol kuzumvalla bi 40 dk sonra yemek yedim bebeğim içtim de ilk ilacımı içmesem çatlardım o bana baktı ben ona baktım bir saat sonra da vitamin içicem 5 gibi falan içtim galiba ayy saate bakmadım ama
Evet aşko bana da öyle söyledi doktorumValla bana sana sadece sabah aç karnına kahvaltıdan yarım saat önce alsan yeterli demişti doktor bende kalkar kalkmaz içiyordum kahvaltıyı hazırlayana kadar falan vakit geçmiş oluyordu ki bi kaç vitaminimde düşüktü kahvaltıdan sonra vitaminlerimi de alıyordum
Kız sen kullanıcı adını mı değiştirdinSanmam ya değilim ben biliyorum kendimi
Ohhhh çok iyi yapmışsın eminim çok da iyi gelmiştir çok da güzel olmuşumdur baksana ruhuna ne iyi gelmişKizlar bikac aydir kendime vakit ayirmadigimi farkettim. Dip boyam geldi saclarimin cilasi akti. Kaşlarımın rötuşu geldi. En sevdigim aylardir ipek kirpik yaptirmadim. Bugun attim kendimi ilk kuaför dip acma boyama, burdan cikinca kaş icin gidicem insallah ordanda kirpik icin vaktim kalirsa. Ruhsal olarak bazen dipte oluyorum. Anladimki ben kendime vakit ayirmadigim zaman mutlu olacagim seyleri yapmadigim zaman ruhsal çöküşe ugruyorum. Dün gidip dişlerime yaptirdigim tedavi bile bende mutluluk oluşturuyor kendime yaptigim bisey oldugu icin. Bugunde mutluyum insallah bozulmaz mutlulugumsizleride cok seviyorum @Fang Mucizemmm16 fnd_50 @Cgh @bitliKedi Lale95 @Ginnys ve diger guzel arkadaslarim
Tamam cano pazara kadar yapcam valllaYaaa şimdi gülersin tabibiz sana dedik daha yumurtlama boyutuna gelmediği için doktor yumurtlama görememiştir diye aşko piki değerlendir bide silikleştiği günü değerlendir oda çatlama çünkü önemli gün lütfen değerlendir şu iki üç gün değerli
Kzu başlıyorum bugünden itibaren asla bırakmam bu anıBu daha koyulaşacak bebeğim gidişat onu gösteriyor. Sadece sakin ol belki 2 gün de sürebilir. Sonunda bi gelişmiş yumurta olsun da 3 gün erken 3 gün geç bişey olmaz. Ama günaşırı ilişkiye devam et ki spermler de yenilensin
Niye daha silik çıkmış ya
Çatlamış sanırım yumurtaNiye daha silik çıkmış ya
Ama önceki de pik değil ki bebeğim. Neyse belki çok büyümemiştir ama döllenecek boyuta gelmiştir. Değerlendir sen bebeğim. Hadi hayırlısıÇatlamış sanırım yumurta
Aynen kuzum elimizden ne gelirse bence bu testler sonradannkoyılasıyor o dunku koyu dedigin var ya azdı sonda dan koyulaştı bence bu ıkısı de öyle olacak atarım koyulaşırlarsa sanaAma önceki de pik değil ki bebeğim. Neyse belki çok büyümemiştir ama döllenecek boyuta gelmiştir. Değerlendir sen bebeğim. Hadi hayırlısı
Aşko bu dün pik olmuş demekki silikleşiyor
Aşko bu ovülasyon kitinin kağıdını okudun mu çünkü dünkü bekledikçe pik olmuş ovülasyon testleri bekledikçe yerine oturuyor sonucu bu günküler silikleşmiş sen bu gün muhakkak değerlendir bekleye bekleye kaçıracaktın az daha dün değerlendiremedin bugün muhakkak değerlendir kuzumÇatlamış sanırım yumurta
Anladım canım tamam teşekkür ederim bebeğiiiiimm2 gün önce yumurtlamışsın demekki.. 4. Gün olmaz hormonlar gereği 2.yada 3. Gün cumartesi bakan doktor var sana özel eğer özele gidiyorsa illa kendi de olmasın anlama git bi özel hastaneye ben E2 tsh fsh lh amh baktırmak istiyorum de istersen Dr muayene de olursun
Kuzum eşimle birlikte yaptırmıştık öncekini de onun bütün değerleri normal çıkmıştıGidin kuzum eşinde geliyosa birlikte baktırın içiniz rahat etsin bebeğim en iyisi bence
Sağol bebeğimŞifa olsun canimsabahtan vakitlice içersin
Ağrıların geçtimi?
Ayy sabahları vitaminleri içmeyi unutuyorum aşko çokta kahvaltı yapamıyorum zaten ama sonrasında yediğimde içiyorum ilaçlarımı şimdi bunu gözümün önüne koyayım da ilk önce bunu içerim biraz bekler kahve kahvaltı yaparım bebeğimValla bana sana sadece sabah aç karnına kahvaltıdan yarım saat önce alsan yeterli demişti doktor bende kalkar kalkmaz içiyordum kahvaltıyı hazırlayana kadar falan vakit geçmiş oluyordu ki bi kaç vitaminimde düşüktü kahvaltıdan sonra vitaminlerimi de alıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?