Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim sen yanlış anlamiş olmayasin?
Tiroid ilaçları sabah ac karına içilir,ictikden yarim saat sonra yemek yiye bilirsin
Ama ilaç içtikden sonra 2saat müddetinde başka ilaç içemezsin
Mucizemmm16
Sağol kuzum valla bi 40 dk sonra yemek yedim bebeğim içtim de ilk ilacımı içmesem çatlardım o bana baktı ben ona baktım bir saat sonra da vitamin içicem 5 gibi falan içtim galiba ayy saate bakmadım ama

Sağol kuzum valla bi 40 dk sonra yemek yedim bebeğim içtim de ilk ilacımı içmesem çatlardım o bana baktı ben ona baktım bir saat sonra da vitamin içicem 5 gibi falan içtim galiba ayy saate bakmadım ama
Şifa olsun canimsabahtan vakitlice içersin
Ağrıların geçtimi?

Valla bana sana sadece sabah aç karnına kahvaltıdan yarım saat önce alsan yeterli demişti doktor bende kalkar kalkmaz içiyordum kahvaltıyı hazırlayana kadar falan vakit geçmiş oluyordu ki bi kaç vitaminimde düşüktü kahvaltıdan sonra vitaminlerimi de alıyordum

Evet aşko bana da öyle söyledi doktorum
Oruçluyken biraz zor oluyor beklemek herkes iftar yapiyor ben süre dolmasini bekliyorum

Ohhhh çok iyi yapmışsın eminim çok da iyi gelmiştir çok da güzel olmuşumdur baksana ruhuna ne iyi gelmiş valla ben de sizleri çok seviyorum

Tamam cano pazara kadar yapcam vallla

Kzu başlıyorum bugünden itibaren asla bırakmam bu anı

Ama önceki de pik değil ki bebeğim. Neyse belki çok büyümemiştir ama döllenecek boyuta gelmiştir. Değerlendir sen bebeğim. Hadi hayırlısı
Aynen kuzum elimizden ne gelirse bence bu testler sonradannkoyılasıyor o dunku koyu dedigin var ya azdı sonda dan koyulaştı bence bu ıkısı de öyle olacak atarım koyulaşırlarsa sana

Çatlamış sanırım yumurta
Aşko bu ovülasyon kitinin kağıdını okudun mu çünkü dünkü bekledikçe pik olmuş ovülasyon testleri bekledikçe yerine oturuyor sonucu bu günküler silikleşmiş sen bu gün muhakkak değerlendir bekleye bekleye kaçıracaktın az daha dün değerlendiremedin bugün muhakkak değerlendir kuzum

Anladım canım tamam teşekkür ederim bebeğiiiiimm Gitmeye çalışacağım kuzum

Ayy sabahları vitaminleri içmeyi unutuyorum aşko çokta kahvaltı yapamıyorum zaten ama sonrasında yediğimde içiyorum ilaçlarımı şimdi bunu gözümün önüne koyayım da ilk önce bunu içerim biraz bekler kahve kahvaltı yaparım bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…