Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim sen yanlış anlamiş olmayasin?
Tiroid ilaçları sabah ac karına içilir,ictikden yarim saat sonra yemek yiye bilirsin
Ama ilaç içtikden sonra 2saat müddetinde başka ilaç içemezsin
Mucizemmm16
Kız ne diyorsun kesin mi bu
E hadi ben ters anladım troit ilacı kullanan bir arkadaşım var onda teyit ettim oda öyle kullanıyo

Benim de 30 gün oldu hala tık yok bende 1haftadır tüm regl belirtileri var sizde de belirti oluyor mu

Bak işte yaa gündüz bana diyordun, şimdi sen... Yatışırsınız tatlım, sakin ol. Geçer gider yarına bişey kalmaz. Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz deliriyoruz, her şeyden vazgeçiyoruz gemileri yakıyoruz ama sonra geçip gidiyor işte. Allah akıl fikir versin bizim koca kişilerine

Aşko sakin ol olur öyle şeyler öncelikle sen kendin için dünyada olan evladın için herşeyle çabalayacaksın ve ikinci olarak kendi sağlığın içinde çabalamalısın eşinle ne oldu bilmiyorum özel değilse her zaman anlatabilirsin kuzum erkekler biraz gel gitli kafadalar galiba sen kendini üzme kuzum

Askim sakin ol. Hepimiz tartisiyoruz. Pireye kızıp yorgan yakma. Ben dua ediyorum insallah bu ay hamile kalmayayim diye. Cunku cok fazla kimyasal isleme maruz kaldim. Ama sen hamile kal bu ay bosver enişteyi halt etmis o salla gitsin

Oohh ne iyi gelmiştir sana hayat koşuşturmasnda farketmiyoruz çoğu zaman ama bi durup bakmamız lazm kendimize haklısın bozulmasın mutluluğun kuzum
Kuzummm ve diger kizlar o kadar yorulmusum ki anlatamam. Bide bir canim azalmiş gıkımı cikarmayan ben resmen bagira cagira aglamakli kaş yaptirdim canim cok az cok yaniyor acı eşiğim eskiden yuksekti simdi resmen 0
Bide cok kimyasala maruz kaldim. Diş tedavisi kaş sac acma falam dua ediyorum simdi insallah bu ay hamile kalmamismdr diye

Ne oldu aşko özel değilse anlatsana
Ortada olan bişey yok aslında kardeşimin yanından döndüğümden beri bi değişik davranıyodu zaten sürekli bana sarıyo falan geçende de bi video yollamış seni sevmekmiş meğer hayatımın yanlışo diye şarkı söylüyo kız bende iş yerinde de sıkıntıları falan var diye hep alttan almaya çalışıyorum dün baya kötüydüm aradı uzanıyorum halsizim ağrım var falan dedim başladı söylenmeye yok işte kendine bakmıyosun falan filan sonra döndü işte benimle ilgilenmiyosuna olay ne alakaysa canımı öyle bi sıktı bugün de çamaşır makinası bozuk ya daha gelmedi aradım sormak için eskiden çamaşır makinası mı varmış yıka dedi bende kusura bakma da onları yıkayamam hangi birini yıkıycam dedim iyiki eskiden yaşamamışsın işte eskiden kadınlar eşlerinden dayakta yiyormuş yinede herşeyi yapıyomuş diye boş boş konuştu ve benimde öyle diyince tepem attı tabi bi güzel sövüp yüzüne kapattım arkasından bi daha yazdım telefonda bağırmıycam çocuk var diye bu defa daha uzadı işte yok yalandan değer veriyormuşum yalandan kıskanıyomuşum bende madem öyle çıkar gidersin zorla tutmuyorum dedim bmyke uzadıkça uzadı ooff böyle saçma salak hareketler yapıyo kocaman adamsın ya şimdi de aramış hiç bişey yokmuş gibi suyu ısıt ben gelene kadar diyo ekşın dıkşın muhabbeti yapıyo karı bulursan kendine suyuda bulursun deyip yine yüzüne kapadım bi daha aradı açmadım mesaj yazmış yine

Off sinir oluyorum yaa. Benimki de aynı muhabbeti yapıyor. İki tartışınca millet kocasından dayak yiyor yine surat asmıyor biz laf söyledik diye surat asıyorsun falan diyor. Ulan e gel döv o zaman gör sen surat asmak nasıl oluyor.
Bize ne milletten, eskiden nasıl oluyorsa ondan bize ne.
Güya kadın dövmüyoruz diye madalya falan takalım istiyorlar heralde.

Aşko erkekler ilgi delisi bence sende rahatsız falandın ya o bundan dolayı kendince kaprislere girmiş kendini buna üzme bak senin çılgın gibi üzülüp kızdığın konuşmaya o hiç bişey olmamış gibi davranıyor sen niye sıkasın canını bırak kendinisi düşünsün üzülsün sen üzülme

Bence dövmedikleri için kendilerini iyi koca sanıyolar gerçekten çok sinirliyim ağzımdan çıkanlara sahip olmaya çalışıyorum başarır mıyım bilmiyorum ama dövücek yürekleri varmış mı bi denesin bakalım anasından emdiği sütü burnundan nasıl getiriyorum

Aşkımmm ne oldu ya sakin ol üzme kendini bebeğim oluyor öyle tartışmalar İnan ki hepimiz tartışıyoruz daha bugün sabah bizde çok fena tartıştık amannnn dedim hiç umursamadım yoksa inanılmaz üzecektim kendimi olan yine bana olacaktı o yüzden bebeğim biz sadece kendimize yapıyoruz boşver erkekler maalesef biraz kaba ve kalp kırıcılar sakinleşip aranızdaki sorun geçtiğinde barıştığınızda unutursun bebeğim bu hissettiklerini

Aşkım biliyorum ama yani öyle laflar söylüyo ki kendimi gibi hissediyorum yetersiz hissettiriyo kendimi bana bişeyde de mutlu ol be adam yani ben elimden gelen herşeyi yapıyorum zaten daha bişey yapamam ki kendi içinde kendini yetersiz hissettiği için banada bu şekilde yapıyo ama artık çok kırılıyorum alttan alıcak halim kalmadı ☹

Aşkım yemin ederim hepsi aynı ya sanki onlar kadın gibi ilgi sevgi göstermemizi istiyorlar bizim de işimiz gücümüz oluyor bazen hasta olabiliyoruz yeterince ilgili davranmıyor olabiliriz ama bunu güzelce söylemeleri gerekiyor maalesef erkekler bunu başaramıyor işte Benimkide ufacık birşeye üzülsem hemen surat assam milletin eşi şunu yapıyor bunu yapıyor onlar eşimdir diyip susuyor sen ne kadar prensessin diyor anacım hepsi aynı o yüzden boşver aşkoooo sen en değerlisin üzülmek için çok kısa hayat mutlu olmak gibisi var mı

Bebeğim hep biz mi trip atıcaz, enişte beyin de hassas bi anına denk gelmiş demek.. gerçekten böyle düşünüyor olsa zaten sonra gönlünü almaya çalışmazdı sürdürürdü bu durumu. Bence biraz ilgi istiyor bütün derdi o, azcık şefkat göster adama tabii işin şakası bunlar ama ciddi bi sorun değilmiş be kuzum. Bugün buna yakın şeyleri ben de kocama söyledim ama biliyor içimden geçenler onlar değil. Sen de biliyorsun eminim. Hadi öpüşün de barışın

Askim sakin ol. Hepimiz tartisiyoruz. Pireye kızıp yorgan yakma. Ben dua ediyorum insallah bu ay hamile kalmayayim diye. Cunku cok fazla kimyasal isleme maruz kaldim. Ama sen hamile kal bu ay bosver enişteyi halt etmis o salla gitsin
Sakin olmağı deniyorum kuzum. Belkide olmaması daha iyidir aşko boşverdim artık

Ya aşko haklısın bebeğim hepsi aynı. Yani kusura bakmasınlar da bizi kim ilgi göstericek hep onlar istiyo ilgiyi bize gelince yok ama bilmiyorum kuzum sinirim illaki geçicek ama affetmiyorum çok kırıldım ☹ napıyosa yapsın hayatının hatasıymışım ya öyle video atmış geçende madem öyle daha iyisini bulursa getirsin karşıma alnından öperim valla sonrada çeker giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…