- 17 Nisan 2021
- 4.408
- 4.213
- 83
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #19.181
Aşko sakin kalmaya çalış bırak bunların hepsi aynı. Sen takma kafanaBence dövmedikleri için kendilerini iyi koca sanıyolar gerçekten çok sinirliyim ağzımdan çıkanlara sahip olmaya çalışıyorum başarır mıyım bilmiyorum amadövücek yürekleri varmış mı bi denesin bakalım anasından emdiği sütü burnundan nasıl getiriyorum
Çok sinirliyim hala kuzum sinirim geçerde asla unutmam amaBebeğim hep biz mi trip atıcaz, enişte beyin de hassas bi anına denk gelmiş demek.. gerçekten böyle düşünüyor olsa zaten sonra gönlünü almaya çalışmazdı sürdürürdü bu durumu. Bence biraz ilgi istiyor bütün derdi o, azcık şefkat göster adamatabii işin şakası bunlar ama ciddi bi sorun değilmiş be kuzum. Bugün buna yakın şeyleri ben de kocama söyledim ama biliyor içimden geçenler onlar değil. Sen de biliyorsun eminim. Hadi öpüşün de barışın
Yaaa senin tribini yerim benÇok sinirliyim hala kuzum sinirim geçerde asla unutmam amaöpmem de barışmam da yürüsün gitsin küsüm
CanımsınYaaa senin tribini yerim benboşver o zaman sen sakin ol kendini üzme yeter.
Valla aynılarmış aşkoAşko sakin kalmaya çalış bırak bunların hepsi aynı. Sen takma kafana
Test yaptın mı canım? Normalde döngün kaç gün eğer korunuyoduysan değişmesi gecikme olması normal diye biliyorum.Benim de 30 gün oldu hala tık yok bende 1haftadır tüm regl belirtileri var sizde de belirti oluyor mu
Test yaptın mı canım? Normalde döngün kaç gün eğer korunuyoduysan değişmesi gecikme olması normal diye biliyorum.
1hafta korunmadık sonrası geri çekilme yöntemini kullandık ama o yöntem de güvenilir değilmiş aklımda şüphe oluştuTest yaptın mı canım? Normalde döngün kaç gün eğer korunuyoduysan değişmesi gecikme olması normal diye biliyorum.
Aşko bunlar nasıl cümleler ayyyy olur mu öyle şeyyyy kızgınlık ve kırgınlıkla bunları düşünüyorsunYa aşko haklısın bebeğim hepsi aynı. Yani kusura bakmasınlar da bizi kim ilgi göstericek hep onlar istiyo ilgiyi bize gelince yok amabilmiyorum kuzum sinirim illaki geçicek ama affetmiyorum çok kırıldım ☹ napıyosa yapsın hayatının hatasıymışım ya öyle video atmış geçende madem öyle daha iyisini bulursa getirsin karşıma alnından öperim valla sonrada çeker giderim
Şimdi bende ona yollıyim mi aşko hayatımın hatasısın diye he heAşko bunlar nasıl cümleler ayyyy olur mu öyle şeyyyy kızgınlık ve kırgınlıkla bunları düşünüyorsunkırgınlığında geçecek sinirinde geçecek affedeceksin de aşko evlilik iyi günde kötü günde Kavga edildiği zaman hep kötü şeyler akla geliyor hep bize kötü davrandıkları zamanları aklımıza getiriyoruz ama çok çok fazla da iyilikleri var kuzum Allah başımızdan hiç birini eksik etmesin Kuzum onu şakasına göndermiştir hayatının hatası olsa gerçekten öyle düşünse sence bir saniye yanında durur muydu lütfen aşkocumm silkelen ve kendine gellll _Umutlu_Pozitif_ aşko şuna bi dobarlan der misiiinnnn
İçerden bile isyan var sana işte aşko bizi ekşınsız bırakma şu zamanda küsülür mü diyorlarAşkolar bişey diycem sağlı sollu yumurtalıklarımda bişeyler oluyosol yumurtalığımda iğne batıyo gibi oluyo sonra böyle elektrik çarpar gibi yukarı göbeğime vuruyo sonra da sağda oluyo ne ki bu içerden çarpılıyo gibiyim Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ R Random3 M Mavimiresl bitliKedi Veziir sevdaluk1911 R raainbow
Sende iyiki varsin dargın kirgin kekim benimCanımsınbiraz ağladım zırladım sizle konuşunca daha iyiyim şimdi kuzum iyi ki varsınız ya _Umutlu_Pozitif_ Veziir Demgey3 M Mavimiresl
Küsüm küsİçerden bile isyan var sana işte aşko bizi ekşınsız bırakma şu zamanda küsülür mü diyorlarsağdan soldan çarpıyorlar aşko kendine gel diye aşko şaka bir yana yumurtlama oluyor olabilir bence belki de ikinci yumurtlama
Yok aşko daha da alevlendirme kavgayı öyle kalsın gitsin uzamasın sende çok trip atma aşko önemli zamanlardasınŞimdi bende ona yollıyim mi aşko hayatımın hatasısın diye he heiyiliğini inkar etmiyorum aşkoşum zaten iyi ki benim eşim olmuş diyorum ama böyle yapınca dediğime pişman oluyorum
Ahahahah ay ben o kadından korkuyorum cinli minliKüsüm küssağdan sola üstten alta önden arkaya donaaattt aklıma geldi şimdi ay bişeyler oluyo ama aşko ne anlamadım
Gelsin az daha söyleneyim içimdekileri atayım sonra gelirse barışırımYok aşko daha da alevlendirme kavgayı öyle kalsın gitsin uzamasın sende çok trip atma aşko önemli zamanlardasınOhoooo aşko biz kavga edince ben neler neler diyorum da işte hepsi unutuluyor ya
Döllenme olabilir mi kuzum acabaAşkolar bişey diycem sağlı sollu yumurtalıklarımda bişeyler oluyosol yumurtalığımda iğne batıyo gibi oluyo sonra böyle elektrik çarpar gibi yukarı göbeğime vuruyo sonra da sağda oluyo ne ki bu içerden çarpılıyo gibiyim Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ R Random3 M Mavimiresl bitliKedi Veziir sevdaluk1911 R raainbow
Tamam aşko söylen içinde kalmasın ama sert söyleme kavga devam etmesin yaniii sitem ediyor gibi söyleGelsin az daha söyleneyim içimdekileri atayım sonra gelirse barışırım
Bende ayni durumdayim cocuk diye diye kendimizi unuttuk en kisa zamanda güzellik merkezine gidiyorum bende hakkaten artik cok saldim yani nerdeyse tirnaklarimi bile kesmiyorumKizlar bikac aydir kendime vakit ayirmadigimi farkettim. Dip boyam geldi saclarimin cilasi akti. Kaşlarımın rötuşu geldi. En sevdigim aylardir ipek kirpik yaptirmadim. Bugun attim kendimi ilk kuaför dip acma boyama, burdan cikinca kaş icin gidicem insallah ordanda kirpik icin vaktim kalirsa. Ruhsal olarak bazen dipte oluyorum. Anladimki ben kendime vakit ayirmadigim zaman mutlu olacagim seyleri yapmadigim zaman ruhsal çöküşe ugruyorum. Dün gidip dişlerime yaptirdigim tedavi bile bende mutluluk oluşturuyor kendime yaptigim bisey oldugu icin. Bugunde mutluyum insallah bozulmaz mutlulugumsizleride cok seviyorum @Fang Mucizemmm16 @fnd_50 Childdevelopment bitliKedi @Lale95 @Ginnys ve diger guzel arkadaslarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?