Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşko sakin kalmaya çalış bırak bunların hepsi aynı. Sen takma kafana

Çok sinirliyim hala kuzum sinirim geçerde asla unutmam ama öpmem de barışmam da yürüsün gitsin küsüm

Test yaptın mı canım? Normalde döngün kaç gün eğer korunuyoduysan değişmesi gecikme olması normal diye biliyorum.
Test yaptın mı canım? Normalde döngün kaç gün eğer korunuyoduysan değişmesi gecikme olması normal diye biliyorum.
1hafta korunmadık sonrası geri çekilme yöntemini kullandık ama o yöntem de güvenilir değilmiş aklımda şüphe oluştu

Aşko bunlar nasıl cümleler ayyyy olur mu öyle şeyyyy kızgınlık ve kırgınlıkla bunları düşünüyorsun kırgınlığında geçecek sinirinde geçecek affedeceksin de aşko evlilik iyi günde kötü günde Kavga edildiği zaman hep kötü şeyler akla geliyor hep bize kötü davrandıkları zamanları aklımıza getiriyoruz ama çok çok fazla da iyilikleri var kuzum Allah başımızdan hiç birini eksik etmesin Kuzum onu şakasına göndermiştir hayatının hatası olsa gerçekten öyle düşünse sence bir saniye yanında durur muydu lütfen aşkocumm silkelen ve kendine gellll _Umutlu_Pozitif_ aşko şuna bi dobarlan der misiiinnnn

Şimdi bende ona yollıyim mi aşko hayatımın hatasısın diye he he iyiliğini inkar etmiyorum aşkoşum zaten iyi ki benim eşim olmuş diyorum ama böyle yapınca dediğime pişman oluyorum

İçerden bile isyan var sana işte aşko bizi ekşınsız bırakma şu zamanda küsülür mü diyorlar sağdan soldan çarpıyorlar aşko kendine gel diye aşko şaka bir yana yumurtlama oluyor olabilir bence belki de ikinci yumurtlama

Küsüm küs sağdan sola üstten alta önden arkaya donaaattt aklıma geldi şimdi ay bişeyler oluyo ama aşko ne anlamadım

Şimdi bende ona yollıyim mi aşko hayatımın hatasısın diye he he iyiliğini inkar etmiyorum aşkoşum zaten iyi ki benim eşim olmuş diyorum ama böyle yapınca dediğime pişman oluyorum
Yok aşko daha da alevlendirme kavgayı öyle kalsın gitsin uzamasın sende çok trip atma aşko önemli zamanlardasın Ohoooo aşko biz kavga edince ben neler neler diyorum da işte hepsi unutuluyor ya

Küsüm küs sağdan sola üstten alta önden arkaya donaaattt aklıma geldi şimdi ay bişeyler oluyo ama aşko ne anlamadım
Ahahahah ay ben o kadından korkuyorum cinli minli aşko ovu dönemindesin büyük ihtimal ondan başka kötü birşey yoktur kuzucum kafana takma

Bende ayni durumdayim cocuk diye diye kendimizi unuttuk en kisa zamanda güzellik merkezine gidiyorum bende hakkaten artik cok saldim yani nerdeyse tirnaklarimi bile kesmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…