- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #19.201
Heh şöyle ya yeterki iyi ol aşkom eniştelere takılmayın boşverin esip geri oturuyorlar anlık noluyorsa beyin kafatasına çarpıyor galiba anlık etki yaratıp sonra normale dönüyorlar yaradılış gereği olabilirCanımsınbiraz ağladım zırladım sizle konuşunca daha iyiyim şimdi kuzum iyi ki varsınız ya _Umutlu_Pozitif_ @Veziir @Demgey3 @Mavimiresl
Ah bu kızgın hallerimiz yok mu yakıyoruz gemileri beş dakikada sonra karışımıza geçtiklerinde de iki laf bir naz geçti gitti bittiAşko bunlar nasıl cümleler ayyyy olur mu öyle şeyyyy kızgınlık ve kırgınlıkla bunları düşünüyorsunkırgınlığında geçecek sinirinde geçecek affedeceksin de aşko evlilik iyi günde kötü günde Kavga edildiği zaman hep kötü şeyler akla geliyor hep bize kötü davrandıkları zamanları aklımıza getiriyoruz ama çok çok fazla da iyilikleri var kuzum Allah başımızdan hiç birini eksik etmesin Kuzum onu şakasına göndermiştir hayatının hatası olsa gerçekten öyle düşünse sence bir saniye yanında durur muydu lütfen aşkocumm silkelen ve kendine gellll _Umutlu_Pozitif_ aşko şuna bi dobarlan der misiiinnnn
Yok anam biz erkeklere diyoruz ama bizde ayarsızız bak bak hallere bak ahahahahaŞimdi bende ona yollıyim mi aşko hayatımın hatasısın diye he heiyiliğini inkar etmiyorum aşkoşum zaten iyi ki benim eşim olmuş diyorum ama böyle yapınca dediğime pişman oluyorum
Ayyy neki neki sen yumurtlama gördün mü aşkooooAşkolar bişey diycem sağlı sollu yumurtalıklarımda bişeyler oluyosol yumurtalığımda iğne batıyo gibi oluyo sonra böyle elektrik çarpar gibi yukarı göbeğime vuruyo sonra da sağda oluyo ne ki bu içerden çarpılıyo gibiyim @Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ @Random3 @Mavimiresl @bitliKedi @Veziir sevdaluk1911 R raainbow
Demek istemiyormda boşu boşuna oturuyorlar o zaman ordaNe demek biz karışamayızay bende seninkine sinirlenmiştim ya aşko şimdi daha da sinirlendim valla onuda adam akıllı yazmıyorlar aşko merak etme antibiyotik gerekliyse yalvarsan yazmıyorlar
Ahh ahhh sorma rabbimin bi bildiği var elbet ama biz sabırsısız işteTamam canım teşekkür ederim
Evet kuzum insan üzülüyor ama çabuk toparlıyoruz çok şükürevet evet sinir ve yıpranma daha çok oluyor ay amin inşallah çok bekletmeden gelsinler inşallah
Dobarlanıyoring... lütfen bekleyiniz...Ah bu kızgın hallerimiz yok mu yakıyoruz gemileri beş dakikada sonra karışımıza geçtiklerinde de iki laf bir naz geçti gitti bittiAşkoooo Dobarlaaannn! Yeter yani kendini bu hale getirme kendini yıpratıyorsun bak kızmaya başlayacağımmm Mucizemmm16
Aşko ben bu ay ne gördüm bilmiyorum kiAyyy neki neki sen yumurtlama gördün mü aşkoooo
Ahh kuzum noldu sinirlenmişsin sakin kalmaya çalış biraz özel değilsede anlat rahatlarsn biz hep burdayız. Ah o koca kişileri maalesef bazen çok can sıkıyorlar üzüyorlar bu kararını sen bide sakinleştikten sonra bir düşün hala aynı şeyi düşünüyorsan kararındır biz her türlü yanındayız ama zaten sen kocan için istemiyorsunki en çok kendimiz için istiyoruz bir evlat öyle değil mi nolduda sıktı canını bu kadarAn itibariyle bebekten vazgeçiyorum aşkolar eşimle fena tartıştık cok canım sıkıldı bundan sonra da kendi bilir ben artık bebek dahil hiç bişey için çabalamıyorum gittiği yere kadar@Mavimiresl @Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Lale95 @bitliKedi @Fang kapattım dükkanı kızlar
Oy nenemKız ne diyorsunkesin mi bu
E hadi ben ters anladım troit ilacı kullanan bir arkadaşım var onda teyit ettim oda öyle kullanıyo
Yok canim kesin bilgiAnaaa aşkolar bence bi gün kahvaltıdan 2 saat önce bi gün yarım saat önce içeyim ortayı bulalım hsjsjjsjsLale95
İyiyim aşkım iyiyim geçti sinirim vallaHeh şöyle ya yeterki iyi ol aşkom eniştelere takılmayın boşverin esip geri oturuyorlar anlık noluyorsa beyin kafatasına çarpıyor galiba anlık etki yaratıp sonra normale dönüyorlar yaradılış gereği olabilirşaka bi yana kendini hiç üzme böyle şeylere herkesin evinde olabilecek şeyler bazen
UheyyyAn itibariyle bebekten vazgeçiyorum aşkolar eşimle fena tartıştık cok canım sıkıldı bundan sonra da kendi bilir ben artık bebek dahil hiç bişey için çabalamıyorum gittiği yere kadar@Mavimiresl @Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Lale95 @bitliKedi @Fang kapattım dükkanı kızlar
Aşkım adetten sonra 8. GünümDöllenme olabilir mi kuzum acaba
Ortada olan bişey yok aslında kardeşimin yanından döndüğümden beri bi değişik davranıyodu zaten sürekli bana sarıyo falan geçende de bi video yollamış seni sevmekmiş meğer hayatımın yanlışo diye şarkı söylüyo kız bende iş yerinde de sıkıntıları falan var diye hep alttan almaya çalışıyorum dün baya kötüydüm aradı uzanıyorum halsizim ağrım var falan dedim başladı söylenmeye yok işte kendine bakmıyosun falan filan sonra döndü işte benimle ilgilenmiyosuna olay ne alakaysa canımı öyle bi sıktıbugün de çamaşır makinası bozuk ya daha gelmedi aradım sormak için eskiden çamaşır makinası mı varmış yıka dedi bende kusura bakma da onları yıkayamam hangi birini yıkıycam dedim iyiki eskiden yaşamamışsın işte eskiden kadınlar eşlerinden dayakta yiyormuş yinede herşeyi yapıyomuş diye boş boş konuştu ve benimde öyle diyince tepem attı tabi bi güzel sövüp yüzüne kapattım arkasından bi daha yazdım telefonda bağırmıycam çocuk var diye bu defa daha uzadı işte yok yalandan değer veriyormuşum yalandan kıskanıyomuşum bende madem öyle çıkar gidersin zorla tutmuyorum dedim bmyke uzadıkça uzadı ooff böyle saçma salak hareketler yapıyo kocaman adamsın ya şimdi de aramış hiç bişey yokmuş gibi suyu ısıt ben gelene kadar diyo ekşın dıkşın muhabbeti yapıyo karı bulursan kendine suyuda bulursun deyip yine yüzüne kapadım bi daha aradı açmadım mesaj yazmış yine
Okudum hepsini geç kalmışım tabi ağlamışsın bide olsun iyi olmuş dökmüşsündür içini iyi gelmiştir. Bu erkekler çoğu zaman lafın nereye gittiğini bilmiyorlar iş yerinde kafaları atsa acısı bizden çıkıyor söylesen kalp kırdıgını kabul etmez ben öyle bişey ima etmedim büyütme der trip atma der baktıgında koca koca adamlar ama gerçekten ergen çocuktan farksız oluyorlar çoğu zaman.bide hiç bişey olmamş gibi davranmaları yokmu boğ at kenaraCanımsınbiraz ağladım zırladım sizle konuşunca daha iyiyim şimdi kuzum iyi ki varsınız ya _Umutlu_Pozitif_ @Veziir @Demgey3 @Mavimiresl
Seni içerden dürtüyorlar aşko saçmalama atsan atılmaaz kocaan o senin herkesinki böyle iyi günde kötü günde dedik biz bursa bebek bekliyoozz kendinee geeel diyolar benceAşkolar bişey diycem sağlı sollu yumurtalıklarımda bişeyler oluyosol yumurtalığımda iğne batıyo gibi oluyo sonra böyle elektrik çarpar gibi yukarı göbeğime vuruyo sonra da sağda oluyo ne ki bu içerden çarpılıyo gibiyim @Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ @Random3 @Mavimiresl @bitliKedi @Veziir sevdaluk1911 R raainbow
Kuzum ya yumurtlamadır yada döllenme başka seçenek yok benceAşkım adetten sonra 8. Günümdöngünün 12. Günü çok garip ilk kez oluyo
Biz kadınlar gemilerin kaptanıyız erkekler gibi basit yakmamalıyız biz aklı başında insanlar olarak mantıklı olanı yaparız dimiDobarlanıyoring... lütfen bekleyiniz...
siz olmasanız var ya yaktıydım gemileri
Aşko tam yumurtlama zamanları aslında enişte gönül almak isterse he de tamam de olur deAşkım adetten sonra 8. Günümdöngünün 12. Günü çok garip ilk kez oluyo
İyi akşamlar canım çok şükür iyiyiz diyelim sen nasılsın neler yapıyorsunİyi akşamlar kızlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?