Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımsın biraz ağladım zırladım sizle konuşunca daha iyiyim şimdi kuzum iyi ki varsınız ya _Umutlu_Pozitif_ @Veziir @Demgey3 @Mavimiresl
Heh şöyle ya yeterki iyi ol aşkom eniştelere takılmayın boşverin esip geri oturuyorlar anlık noluyorsa beyin kafatasına çarpıyor galiba anlık etki yaratıp sonra normale dönüyorlar yaradılış gereği olabilir şaka bi yana kendini hiç üzme böyle şeylere herkesin evinde olabilecek şeyler bazen

Ah bu kızgın hallerimiz yok mu yakıyoruz gemileri beş dakikada sonra karışımıza geçtiklerinde de iki laf bir naz geçti gitti bitti Aşkoooo Dobarlaaannn! Yeter yani kendini bu hale getirme kendini yıpratıyorsun bak kızmaya başlayacağımmm Mucizemmm16

Şimdi bende ona yollıyim mi aşko hayatımın hatasısın diye he he iyiliğini inkar etmiyorum aşkoşum zaten iyi ki benim eşim olmuş diyorum ama böyle yapınca dediğime pişman oluyorum
Yok anam biz erkeklere diyoruz ama bizde ayarsızız bak bak hallere bak ahahahaha

Ne demek biz karışamayız ay bende seninkine sinirlenmiştim ya aşko şimdi daha da sinirlendim valla onuda adam akıllı yazmıyorlar aşko merak etme antibiyotik gerekliyse yalvarsan yazmıyorlar
Demek istemiyormda boşu boşuna oturuyorlar o zaman orda
Tamam canım teşekkür ederim

Evet kuzum insan üzülüyor ama çabuk toparlıyoruz çok şükür evet evet sinir ve yıpranma daha çok oluyor ay amin inşallah çok bekletmeden gelsinler inşallah
Ahh ahhh sorma rabbimin bi bildiği var elbet ama biz sabırsısız işte amiin amiin

Dobarlanıyoring... lütfen bekleyiniz...
siz olmasanız var ya yaktıydım gemileri

Ahh kuzum noldu sinirlenmişsin sakin kalmaya çalış biraz özel değilsede anlat rahatlarsn biz hep burdayız. Ah o koca kişileri maalesef bazen çok can sıkıyorlar üzüyorlar bu kararını sen bide sakinleştikten sonra bir düşün hala aynı şeyi düşünüyorsan kararındır biz her türlü yanındayız ama zaten sen kocan için istemiyorsunki en çok kendimiz için istiyoruz bir evlat öyle değil mi nolduda sıktı canını bu kadar

Kız ne diyorsun kesin mi bu
E hadi ben ters anladım troit ilacı kullanan bir arkadaşım var onda teyit ettim oda öyle kullanıyo
Oy nenem kız naptin sen arkadaşını öldürmüşsün açliktan
Vallahi kesin,benim dahiliye gitdiyim doktor uzman prof. O söyledi bana
Ablaminda ,annemin de doktoru onlara bu şekilde söyledi
Yani biz ailelikçe tiroid hastalari olduğumuz için biliyorum

İyiyim aşkım iyiyim geçti sinirim valla

Canımsın biraz ağladım zırladım sizle konuşunca daha iyiyim şimdi kuzum iyi ki varsınız ya _Umutlu_Pozitif_ @Veziir @Demgey3 @Mavimiresl
Okudum hepsini geç kalmışım tabi ağlamışsın bide olsun iyi olmuş dökmüşsündür içini iyi gelmiştir. Bu erkekler çoğu zaman lafın nereye gittiğini bilmiyorlar iş yerinde kafaları atsa acısı bizden çıkıyor söylesen kalp kırdıgını kabul etmez ben öyle bişey ima etmedim büyütme der trip atma der baktıgında koca koca adamlar ama gerçekten ergen çocuktan farksız oluyorlar çoğu zaman.bide hiç bişey olmamş gibi davranmaları yokmu boğ at kenara Sen haklısın tabiki sinirlenmekte ama inan hepsi aynı kuzum yaa evlilik işte biyerde hep tepemiz atıyor sonra sarmş dolaş oturuyoruz

Seni içerden dürtüyorlar aşko saçmalama atsan atılmaaz kocaan o senin herkesinki böyle iyi günde kötü günde dedik biz bursa bebek bekliyoozz kendinee geeel diyolar bence

Aşkım adetten sonra 8. Günüm döngünün 12. Günü çok garip ilk kez oluyo
Aşko tam yumurtlama zamanları aslında enişte gönül almak isterse he de tamam de olur de vakit bu vakit belkide içerden sana bir yumurtan msj vermiştir nasıl vazgeçiyorum dersin ben geliyorum diyordurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…