- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #19.221
Yapma hakkımız olsaydı keşkeeğğOkudum hepsini geç kalmışım tabi ağlamışsın bide olsun iyi olmuş dökmüşsündür içini iyi gelmiştir. Bu erkekler çoğu zaman lafın nereye gittiğini bilmiyorlar iş yerinde kafaları atsa acısı bizden çıkıyor söylesen kalp kırdıgını kabul etmez ben öyle bişey ima etmedim büyütme der trip atma der baktıgında koca koca adamlar ama gerçekten ergen çocuktan farksız oluyorlar çoğu zaman.bide hiç bişey olmamş gibi davranmaları yokmu boğ at kenaraSen haklısın tabiki sinirlenmekte ama inan hepsi aynı kuzum yaa evlilik işte biyerde hep tepemiz atıyor sonra sarmş dolaş oturuyoruz
Olabilir mi aşko bu ay hiç bişey anlamadım ya akıntım da var ama az azAşko tam yumurtlama zamanları aslında enişte gönül almak isterse he de tamam de olur devakit bu vakit belkide içerden sana bir yumurtan msj vermiştir nasıl vazgeçiyorum dersin ben geliyorum diyordurrr
Aşko ahahaha çok güldümYapma hakkımız olsaydı keşkeeğğşaka şaka geldi az önce sarılıyo bende vurdum müsait yerlerine doğru kdjdjjdksks
Seni içerden dürtüyorlar aşko saçmalama atsan atılmaaz kocaan o senin herkesinki böyle iyi günde kötü günde dedik biz bursa bebek bekliyoozz kendinee geeel diyolar bence
Tamam aşko yumurtlama günlerine giriş yaptın bence döngü olarakta tam günlerin yani aşkocumOlabilir mi aşko bu ay hiç bişey anlamadım ya akıntım da var ama az az
Napiyim aşko gücümün yettiği yer bi tek orası öbür türlü canı yanmıyo hassas yerinden vuruyorum bendeAşko ahahaha çok güldümkafasına vur kolunu cimcikle ama o nedir yahu yapma böyle şeyler bebiş yapacaksınız ya hani ahahaha
Önceki gün olmuştu ekşın dıkşın aşko zaten bu akşam olur mu bilemiyorumTamam aşko yumurtlama günlerine giriş yaptın bence döngü olarakta tam günlerin yani aşkocum
Ozaman dün olduysa yarın olsunÖnceki gün olmuştu ekşın dıkşın aşko zaten bu akşam olur mu bilemiyorum
Ay çok güldüm aşkooo ahahahYapma hakkımız olsaydı keşkeeğğşaka şaka geldi az önce sarılıyo bende vurdum müsait yerlerine doğru kdjdjjdksks
İyiyim kuzum bugün kandildi çok dua ettim hepimizi içine kattım Allahım kabul etsin_Umutlu_Pozitif_ aşkom nasılsın ne yapıyorsun yaaa bugün konuşamadık hiçç
Allahım kabul etsin inşallahİyiyim kuzum bugün kandildi çok dua ettim hepimizi içine kattım Allahım kabul etsinbenimde kasık ağrım var neyin nesi bilmiyorum erken yumurtlamamı olcak diye düşündüm ama bekliyorum bakalım buharıda bıraktım yapmıcam bi yerde rahim büzüşmesi yapabilir sıcak etkisi yazmışlar bıraktım o yüzden zaten korkarım bu tip şeylerden hep onun dışında başka bişey yok sen nasılsın kuzum
Dün olmadı bebeğim uyuyakalmışım dünOzaman dün olduysa yarın olsun
Kız değerlendırdım üstüne bide ayaklarım hava da uykuya kalmışım sana gece 1 de yzıyorımnAşko bu ovülasyon kitinin kağıdını okudun mu çünkü dünkü bekledikçe pik olmuş ovülasyon testleri bekledikçe yerine oturuyor sonucu bu günküler silikleşmiş sen bu gün muhakkak değerlendir bekleye bekleye kaçıracaktın az daha dün değerlendiremedin bugün muhakkak değerlendir kuzum
Aşkoomm Allah kabul etsin bebeğimİyiyim kuzum bugün kandildi çok dua ettim hepimizi içine kattım Allahım kabul etsinbenimde kasık ağrım var neyin nesi bilmiyorum erken yumurtlamamı olcak diye düşündüm ama bekliyorum bakalım buharıda bıraktım yapmıcam bi yerde rahim büzüşmesi yapabilir sıcak etkisi yazmışlar bıraktım o yüzden zaten korkarım bu tip şeylerden hep onun dışında başka bişey yok sen nasılsın kuzum
Yoo bende de oluyo aşko ama hala küsümAy çok güldüm aşkooo ahahahha şöyle ya öpüşün barışınnn ohhh çok sevindiiimmm kız böyle kavgaların üstüne barışınca ekşında ayrı bi zevkli oluyor bende mi öyle oluyor sadece
Döllenme belirti verir mi ki bebeğimKuzum ya yumurtlamadır yada döllenme başka seçenek yok bence
Sakinleştim bebeğim daha iyiyim ya ❤❤Uheyyyaşko noldu ya? Neden kızdın böyle? sinirli başda akıl olmaz derler
Bi dur sakinleş ciddi kararlar verme
Hafif tartışmalarda evetAy çok güldüm aşkooo ahahahha şöyle ya öpüşün barışınnn ohhh çok sevindiiimmm kız böyle kavgaların üstüne barışınca ekşında ayrı bi zevkli oluyor bende mi öyle oluyor sadece
Ahahahah tebrik ederim ayak havada nasıl uyudun aşko koz ahahaKız değerlendırdım üstüne bide ayaklarım hava da uykuya kalmışım sana gece 1 de yzıyorımn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?