Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yapma hakkımız olsaydı keşkeeğğ şaka şaka geldi az önce sarılıyo bende vurdum müsait yerlerine doğru kdjdjjdksks

Aşko tam yumurtlama zamanları aslında enişte gönül almak isterse he de tamam de olur de vakit bu vakit belkide içerden sana bir yumurtan msj vermiştir nasıl vazgeçiyorum dersin ben geliyorum diyordurrr
Olabilir mi aşko bu ay hiç bişey anlamadım ya akıntım da var ama az az

Aşko ahahaha çok güldüm kafasına vur kolunu cimcikle ama o nedir yahu yapma böyle şeyler bebiş yapacaksınız ya hani ahahaha
Napiyim aşko gücümün yettiği yer bi tek orası öbür türlü canı yanmıyo hassas yerinden vuruyorum bende çokta sert vurmuyorum aşko hemen kendini ikiye katlıyo zaten

Yapma hakkımız olsaydı keşkeeğğ şaka şaka geldi az önce sarılıyo bende vurdum müsait yerlerine doğru kdjdjjdksks
Ay çok güldüm aşkooo ahahah ha şöyle ya öpüşün barışınnn ohhh çok sevindiiimmm kız böyle kavgaların üstüne barışınca ekşında ayrı bi zevkli oluyor bende mi öyle oluyor sadece

_Umutlu_Pozitif_ aşkom nasılsın ne yapıyorsun yaaa bugün konuşamadık hiçç
İyiyim kuzum bugün kandildi çok dua ettim hepimizi içine kattım Allahım kabul etsin benimde kasık ağrım var neyin nesi bilmiyorum erken yumurtlamamı olcak diye düşündüm ama bekliyorum bakalım buharıda bıraktım yapmıcam bi yerde rahim büzüşmesi yapabilir sıcak etkisi yazmışlar bıraktım o yüzden zaten korkarım bu tip şeylerden hep onun dışında başka bişey yok sen nasılsın kuzum

Allahım kabul etsin inşallah Bugün kaçıncı döngü günündesin kuzum belki yumurtlamadır aşko ekşınlara devam edinnn Aaaa öyle miymiş aşko ay bende korkarım valla bende adet bittikten sonra yaparım diye düşünüyordum ama galiba bende yapmam yaa iyiyim bebeğim bende evime geldim kocişime kavuştum evime kavuştum dinleniyordum insanın evi gibisi yok ya Rabbim evsiz barksız bırakmasın kimseyi Tek değişiklik bu ay hiç test yapmadan ofsayt oldum değişik oldu

Kız değerlendırdım üstüne bide ayaklarım hava da uykuya kalmışım sana gece 1 de yzıyorımn

Aşkoomm Allah kabul etsin bebeğim ❤❤ Allah razı olsun aşkım bende çok dua ettim hepimize bugün kabul olsun inşallah ceketi unutmadın dimiiii

Hafif tartışmalarda evet ama büyük bir tartışma ise tam tersi aşko yani o an uzaklaşıyorum sinirim geçse bile yaklaşamıyorum ki bunu eşim çok iyi farkında o yüzden elimizden geldiğinde tartışmaları minimuma indirip en uzun beş dakikada bırakmaya çalışıyoruz5-6 aylık evliyken bir tartışmamız olmuştu ki o sinir nerden geldi bize bilmem ama ben bir hafta etkisinden çıkamamıştım yatak ayırmak yoktur bizde en başta söz vermiştik birbirimize ne kadar kızgın olsakta ayrı yatmak yok diye ben yatağın en ucunda yattım bir hafta yanaşmasın değmesin elimden gelse eve gelmesini istemiyordum beni haksız yere üzen kişiden çabuk soğuyan uzaklaşan biriyim buda annemi kaybettikten sonra başladı bende çok gençtim annemden sonra baktım ki beni hırpalayan kıran kim olursa olsun anneme saygısızlık gibi algılıyorum sanki tuhaf bişey işte doğurdu büyüttü zorluklar yaşadı tam büyüdük o aramızdan ayrıldı beni annem bu denli büyütmüş yetiştirmiş ömrünü vermiş gelip falancı kırsın üzsün diye değil sonuçta neyse işte eşim o halimi görünce bayağı kendine pay biçti bir haftanın sonunda kıyamam ya dediği bana bakışından anlıyorum soğudun dimi benden istemiyormusun beni diye açık açık sordu o an çok üzüldüm o günden sonra işte biz düşünmeden kavga edemiyoruz evet o bir haftamız kötü geçti ama her şerde bir hayır vardır bağımız güçlendi birbirimize saygımız yükseldi belkide yapboz değil her iki tarafta neden en ufak şeyde kırıp dökülelim dimi ama çok uzun yazdım affola çenem düştü gece gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…