- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #3.301
Amin kuzucum çok teşekkür ederim amin inşallahmiraclebeyb yeni eviniz hayırlı olsuun ağız tadıyla oturmak nasip olsun size şanslı gelsin bebişinizde gelsin hemencik inşallah
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin kuzucum çok teşekkür ederim amin inşallahmiraclebeyb yeni eviniz hayırlı olsuun ağız tadıyla oturmak nasip olsun size şanslı gelsin bebişinizde gelsin hemencik inşallah
![]()
9. 12. Arası cıkıyo diye biliyorum muhtemelen çıkar kuzum ayy güzel haberlerle inşallahYumurtlamadan 11 gün regle 4 gün kala felandie
Ne bileeem kız bi yakalansaak töbeeeAyy rezil oluruz amaannııınnnKız töbe adamlara niye yakalancaz
ayy adamlar olmadan yapamayız bu işi onlar dursun yerinde lazımlar bebeleri yaparken
![]()
Sen kocana söyle gel bı parmak ativer yumuşak mi sert mi diyehoşuna gider hahaha ayyy yarıldım yemin ederim karnıma ağrı girdi
![]()
Çok teşekkür ederim kuzuummAmin kuzucum çok teşekkür ederim amin inşallahseninde yeni işin hayırlı olsun bol kazançlar inşallah
![]()
Hadi inşallah ya ama bir yanım yok diyor9. 12. Arası cıkıyo diye biliyorum muhtemelen çıkar kuzum ayy güzel haberlerle inşallah❣❣
ben yaptım bende bişey cıkmadı 10. Gün yaptım kuduruk ben bugün de 12. yaptım sözde yarın ilk idrarla yapıcaktım baktım ağrım var test ziyan olmasın dedim dayanamadım
hiç bişey yok valla boş yere gitti paracıklarııımmm
ama zaten düzenli ilişkide olmadığı için olmaması normal
![]()
Ben çıkar diye düşünüyorum ya eğer erken gebelik testi varsa elinde benim arkadaşım 5 gün önce öğrenmişti erken gebelik testiyleKızlar 4 gün sonra test yapsam çıkar mı sizce ?Mucizemmm16
_Umutlu_Pozitif_
Lale95 H Hayatlarrr @mucizeyimben R raainbow
Ahandaaa valla verir mi verirNe bileeem kız bi yakalansaak töbeee
kahkaha attımmm ahahahahah suratıma sen iyice kafayı yedin diye bakar yemin olsun hayır görümcemde psikolog beni görümcemin ellerine seve seve teslim eder yeminle
![]()
12 tane gebelik testi aldım netten kocam görmeden alsam iyiBen çıkar diye düşünüyorum ya eğer erken gebelik testi varsa elinde benim arkadaşım 5 gün önce öğrenmişti erken gebelik testiyle
Yok 11 gün canımQUOTE="Safiye19, post: 72645009, member: 826996"]
Kızlar 4 gün sonra test yapsam çıkar mı sizce ?Mucizemmm16
_Umutlu_Pozitif_
Simdi herkes parmakliyormuş
İnşallah kuzum öyle diyorum vallaİnşallah sağlıkla gelsinde kuzum beklemek zorundayız hayırlısıyla bidahaki ay olur inşallah
Aynen hafif ağrılar kasiklarımda yumurtlamadan beri var.Yok 11 gün canımben dayanamıyorummm. Kız sende akıntı var mı benim çok akıntı var bazen ıslaklık gibi hissediyorum sırtım zaten 3 gündür ağrıyor kasıklarda hafif sancı girdi bugün ama rahatsız etmiyor regl olacak gibi
Bebiş yoksa ben ne yaşıyorum bilmemAynen hafif ağrılar kasiklarımda yumurtlamadan beri var.
Akinti bugın çok az oldu, o da adet öncesi olur ya.
Eee bu bayaa ben12 tane gebelik testi aldım netten kocam görmeden alsam iyi![]()
Eee buda benBebiş yoksa ben ne yaşıyorum bilmem![]()
Kıız yapmayız diyemiyorum yaparız yaniSimdi herkes parmakliyormuş)
Bata kaç kaldı canımKızlar 4 gün sonra test yapsam çıkar mı sizce ?Mucizemmm16
_Umutlu_Pozitif_
Sizin regl belirtileri çoğunuzda erken başlıyor. Benim öncesinde hiçbi belirtim olmaz. Sancı da yarım saat önce falan başlar, birazdan gelecek derim o kadar. O yüzden geçen gebeliğimde 3 gün önce sancım olunca anlamıştım bi farklılık olduğunu.Teşekkür ederimmbenim bat 5 eylülde az kaldı kasık ağrılarım başladı geliyor kırmızılar belliki
evet sağlıklı gelsinlerde bekliyoruz biz
Kız özür dilemek ne olurmu aşk olsun ben gördüğüm her çizgiyi bebek sanıyoruminşallah hcg de de çıkar valla ben bile heyecanlandm seni düşünüyorum inşallah diğerinde de görürüz
![]()
Hayır olsun rüyan inşallah kuzumHadi inşallah ya ama bir yanım yok diyorçok heves ettim herhalde kursağımda kalacak gibi. Hayırlısı neyse o olsun artık
olmazsa yola devam
sende üzülme vakti gelmemiş daha demekki sağlıklı bir şekilde gelsinler de ne zaman gelirlerse gelsinler. Bende kötü rüya gördüm hasta iki çocuk hayırlara çıkar inşallah biraz etkisinden kaldım
![]()
Allah muhafazaNe bileeem kız bi yakalansaak töbeee
kahkaha attımmm ahahahahah suratıma sen iyice kafayı yedin diye bakar yemin olsun hayır görümcemde psikolog beni görümcemin ellerine seve seve teslim eder yeminle
![]()