Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlamadan 11 gün regle 4 gün kala felandie
9. 12. Arası cıkıyo diye biliyorum muhtemelen çıkar kuzum ayy güzel haberlerle inşallah 🤲🏻🤲🏻❣❣💐💐 ben yaptım bende bişey cıkmadı 10. Gün yaptım kuduruk ben bugün de 12. yaptım sözde yarın ilk idrarla yapıcaktım baktım ağrım var test ziyan olmasın dedim dayanamadım 🤣🤣🤣 hiç bişey yok valla boş yere gitti paracıklarııımmm🤣🤣🤣 ama zaten düzenli ilişkide olmadığı için olmaması normal 🙄

Ayy rezil oluruz amaannııınnn😂😂😂 Kız töbe adamlara niye yakalancaz😂😂😂 ayy adamlar olmadan yapamayız bu işi onlar dursun yerinde lazımlar bebeleri yaparken 😂😂😂😂
Ne bileeem kız bi yakalansaak töbeee😂😂😂
Sen kocana söyle gel bı parmak ativer yumuşak mi sert mi diye 🤣🤣 hoşuna gider hahaha ayyy yarıldım yemin ederim karnıma ağrı girdi 🤣🤣🤣🤣
😂😂😂😂😂😂 kahkaha attımmm ahahahahah suratıma sen iyice kafayı yedin diye bakar yemin olsun hayır görümcemde psikolog beni görümcemin ellerine seve seve teslim eder yeminle😂😂

9. 12. Arası cıkıyo diye biliyorum muhtemelen çıkar kuzum ayy güzel haberlerle inşallah 🤲🏻🤲🏻❣❣💐💐 ben yaptım bende bişey cıkmadı 10. Gün yaptım kuduruk ben bugün de 12. yaptım sözde yarın ilk idrarla yapıcaktım baktım ağrım var test ziyan olmasın dedim dayanamadım 🤣🤣🤣 hiç bişey yok valla boş yere gitti paracıklarııımmm🤣🤣🤣 ama zaten düzenli ilişkide olmadığı için olmaması normal 🙄
Hadi inşallah ya ama bir yanım yok diyor 🥺 çok heves ettim herhalde kursağımda kalacak gibi. Hayırlısı neyse o olsun artık 🙏🏼 olmazsa yola devam 💕 sende üzülme vakti gelmemiş daha demekki sağlıklı bir şekilde gelsinler de ne zaman gelirlerse gelsinler. Bende kötü rüya gördüm hasta iki çocuk hayırlara çıkar inşallah biraz etkisinden kaldım 😔

Yok 11 gün canım 😕 ben dayanamıyorummm. Kız sende akıntı var mı benim çok akıntı var bazen ıslaklık gibi hissediyorum sırtım zaten 3 gündür ağrıyor kasıklarda hafif sancı girdi bugün ama rahatsız etmiyor regl olacak gibi
Aynen hafif ağrılar kasiklarımda yumurtlamadan beri var.
Akinti bugın çok az oldu, o da adet öncesi olur ya.

Teşekkür ederimm🥰 benim bat 5 eylülde az kaldı kasık ağrılarım başladı geliyor kırmızılar belliki😅 evet sağlıklı gelsinlerde bekliyoruz biz🙏

Kız özür dilemek ne olurmu aşk olsun ben gördüğüm her çizgiyi bebek sanıyorum 😂😂😂 inşallah hcg de de çıkar valla ben bile heyecanlandm seni düşünüyorum inşallah diğerinde de görürüz😍😍
Sizin regl belirtileri çoğunuzda erken başlıyor. Benim öncesinde hiçbi belirtim olmaz. Sancı da yarım saat önce falan başlar, birazdan gelecek derim o kadar. O yüzden geçen gebeliğimde 3 gün önce sancım olunca anlamıştım bi farklılık olduğunu.

Hadi inşallah ya ama bir yanım yok diyor 🥺 çok heves ettim herhalde kursağımda kalacak gibi. Hayırlısı neyse o olsun artık 🙏🏼 olmazsa yola devam 💕 sende üzülme vakti gelmemiş daha demekki sağlıklı bir şekilde gelsinler de ne zaman gelirlerse gelsinler. Bende kötü rüya gördüm hasta iki çocuk hayırlara çıkar inşallah biraz etkisinden kaldım 😔
Hayır olsun rüyan inşallah kuzum 🤲🏻🤲🏻 kötü düşünme ❣ inşallah vardır kuzum umutsuzluğa kapılma dur bakalım bata daha çok var 🤗🤗

Back
X