Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canim okudum bende belirtiler içinde vardi
Bide benim komşu vardi çocuklarimiz ayni sinifta okuyor,sordum ona neden bu kadar sivilcen çıkmış ergenliye mi girdin yine🤣🤣yok adetime az kaldı hep böyle olurd dedi
1 hafta sonra gebeyim 🤣🤣🤣dedi 3.çocuga dıkşın kurbani olmuş anlamamiş🤣🤣🤣şimdi 2yaşina girdi o çocuk 😍😍
Yani sivilce gebelik.belirtiisi de olduğunu gözümle gördüm
Aynen. Kanka olabiliyor atlama bu konuları

Aşko bişey yapma sakın bekle sökülmezse test yap😍😀😀 ben her gün bir kere leke görüyorum her gün adet oldum sanıyorum ama devamı yok 😀
Ya bence bu regli aşko ama anlamadığım neden böyle olduğum hem erken hem az gelmesi canımı sıkıyo yumurtalıklarımda da gerginlik var oturup kalkarken gerildiğini hissediyorum şişmişler gibi karnımda şiş normalde inerdi reglden hemen önce. Sen gebesiiiinn❤😍

Ya bence bu regli aşko ama anlamadığım neden böyle olduğum hem erken hem az gelmesi canımı sıkıyo yumurtalıklarımda da gerginlik var oturup kalkarken gerildiğini hissediyorum şişmişler gibi karnımda şiş normalde inerdi reglden hemen önce. Sen gebesiiiinn❤😍
Kiz inşallah sende gebesindirrrrr💃🏻💃🏻💃🏻

Buldum ben gördüm ztn baksana sabah ilk idrarla yap ve sen bi kan ver artık benden önce çıktı sende çizgi ben kan veremiyorum bizde kan İle bakmıyorlar malesef idrarla bakıyorlar doktor gizli bakarsa şans ama 6 ekimde randevu neyse bebiş büyümüş olur.sen benim yerinecek kendi yerinecek bi ver kurban olan hepimizi kurtar 🙈🙈🙈
ahahaha yaaa aşko😂 inşallah hepimiz göreceğiz kuzum 😍❤️ Yarın pembe görürsem kan vercem😍

Ay hadi güzel haberler getir bize aşko bizden hiç net bilgiler gelmiyor senden gelsin inşallah😍🤲🏻 Aklıma gelmedi değil iki gündür burun tıkanıklığı var bu akşam daha ilerledi Size söylemedim kızmayın ama yoğundum 🙈Ben bu akşam 8 gibi falan test yaptım karnım ağrıyor adet mi oldum diye gittim bişey gelmeyince aman test yap bi tane dedim çok ince bi gölge gördüm yoğun olduğum İçin çektim size atacam diye az önce aklıma geldi kurumuş hali daha belirgin aynı yerde çizgi duruyor birleştirdim iki resmî atıyorum ilk 4 dakikada çıkan üstteki alttaki kurumuş hali görürmüsünüz bilmem 😂yarın sabah erken gebelik yapcam tekrar 🙈😀😀😀 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Demgey3 @fnd_50 @miresl Lale95 Lale95 @sultansultan90 @iyilikperisi92 ve diğer canlar 🌸
Ben sana gebesin diyorum işte aşko dinlemiyosun😍😍😍❤❤❤

İnşallah sende gebesinnn dicez sana😍 aşko geçen ay gözüm korktu Ya şu çizgi gölgeden çıkıp bana pembemsi görünse havalara uçcam sanki😍😍 bu arada aynı şeyler bendede var eğilip kalkarken kasıklarımda doluluk baskı oluyor 🌸

Kız tuhaf olacak ama saç yağlanması gebelik olabilir mi 🙈🙈 bi gün önce duş yaptım ertesi gün saçlarım yağlanmış sanki banyo yapmamışım gibi ve benim saçlar bi kaç gün sonra yağlanır 😅 ama öyle harıl harıl yağlanma da değil ha 🤣🤣🤣 L lale Ginnys Ginnys _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ ve diğer canımlar 🤣🤣
Kurban olan yeni belirti çıkarma bi yağlı saçlarımız eksikti 😂😂😂 bilmiyorum ki aşko onu duymadım ama tırnak saç hızlı uzamasını duydum

Bunu okuyunca haklısın o zaman pembeleşme görünce git dediğin gibi hayal kırıklığınızda bir derecesi olmalı bence testlere alıştık ama yüzüne söylemek zor gerçekten ben olsam tahlil kağıdı verecek arkadaşlar falan derim kağıtta negatif yazar ama yüzüne söyleyemem ya zor yani empati kırıyorum sanırım kişiyle benim yapabileceğim bir an değil
Evet doktorda çok kibar bi beyfendi yüz ifadesi bakışı o kadar üzgün ama acıma ifadesi oluyor ki içimden kendime salak gibi geliyorsun rezil oluyorsun dedim Yani tekrar yaşamak istemiyorum o anı inşallah pembeleşirse testi götürcem böyle çıktı ama bilemiyorum derim😂😂

İnşallah sende gebesinnn dicez sana😍 aşko geçen ay gözüm korktu Ya şu çizgi gölgeden çıkıp bana pembemsi görünse havalara uçcam sanki😍😍 bu arada aynı şeyler bendede var eğilip kalkarken kasıklarımda doluluk baskı oluyor 🌸
Görücez aşko inanıyorum pembe değil kıpkırmızı görücez o çizgiyi testleri patlatcaz renkten hahahhahah 😍😍😍 heh aynen aşko ben tarif edemedim aynı öyleyim

Back
X