Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kiz iyiyim çok şükür hasta degilim, eşim tüm gün evdeydi o yüzden bende kül kedisi durumundaydim🤣🤣🤣🤣bitdim yorğunlukdan 🫤🫤🫤ayy iyi yaa gelsin o zaman dıkşınlarrrr 💃🏻💃🏻💃🏻klomen ovitrelle tedavisi işte,nisanda doktor kontrolunde yaptirdim bir fıski olmadi,mayısda yine gel dedi gitmedim gıcık oldum doktora 😑😑😑 tüm tedavi sürecini biliyorum 6 yılda prof.oldum resmen🤣🤣🤣o yüzden 500tl doktor ücretini kendi hesabima yatırıcam🤣🤣🤣veee tedaviyi başlaticammmm
Kııızzz kahkaha attım aşko çok mantıklı tebrik ederim 🤣🤣🤣🤣

Yaaa canım benim beklediğinize değer inşallah ❤️❤️😍 güzel haberlerle gel inşallah ❤️
Amin amin çok amin 🙏❤️🥹
Ay aşko bu ne sonucu off geri kaldm herşeyden kendimi cezalandırcam 😂😄

Hasta falan değilsn demi günün yorgunlugumu 😔 iyim yaa toparladım kanama bitti regl olarak say dedi doktor ekşınlara başlıyorum nolcaksa olsun doktor korunmana gerek yok dedi içimden dedim bunu demicektiniz doktooorrr beeeey😂😂😂 çatlatma tedavisi neymiş bende yapayım😂😂
kan ve idrar testi canım sorun değil bugğn bende öyle oldum bi sürü de mesaj olmuş okumaya erindim😅 sınav var ya bide

Canlar napıyosunuz aşko kızın nasıl oldu?
Demgey3 Demgey3 nerelerdesiniz nasılsınız
İyiyim kuzum eniştenizle oturuyorduk tv izliyoruz 😍😍 içim buruk biraz yaa 🫤 yarın akşam misafirliğe gidiyoruz 2 tane küçük çocuğu var arkadaşın biri 2 yaşında biri 6 aylık hediye aldık akşam bebek kıyafetlerini görünce sanki o zamanlar çok uzak hiç gelmeyecek gibi kötü hissettim kendimi 🫤 bu arkadaşımız bizden 1 hafta sonra evlenmişti 🥺 üstüme 2 tane doğurdu 😖 sen nasılsın kuzum 😘 biraz hafifledi mi gribin 😘

İnanmaz o banada adet oldum diyip duruyor😂😂

İnşallah güzel haberlerle gelirsn kuzum dualarımız seninle 🙏

Sorma bende çok özledim valla buranın sohbeti çok başka😅 döndüm sahalara kafayı beraber yemelere geldim 😂😂 benimde yeni bitti bakalm kimyasalıda atlattk cuma sonkez kan vercem ☺️

O koca kişisine söyle senin milyonlarca sperminden bitanesi yolu bulamıyorsa bu tribi onlara at de 😂😂😂 sabahlar olmasnda senide tek parça bıraksn aman diyim😂😂
O zaman doğru adrestesin bebeğim 🤣

Hadi inşallah herşey yolunda gitsin😍 ne güzel kız kendi kendinin doktoru oluyorsun ahaha😀😀😀
Amin canim teşekkür ederim 😍😍napayim bebişim ya ekonomik kriz 🤣🤣🤣birde benim bazı doktorlara karşı gıcık olmam,hiç çekemem suratlarinı ya hepsi ayni işlemi yapiyor bir tanesi değişik birşey tavsiye etmiyor

İyiyim kuzum eniştenizle oturuyorduk tv izliyoruz 😍😍 içim buruk biraz yaa 🫤 yarın akşam misafirliğe gidiyoruz 2 tane küçük çocuğu var arkadaşın biri 2 yaşında biri 6 aylık hediye aldık akşam bebek kıyafetlerini görünce sanki o zamanlar çok uzak hiç gelmeyecek gibi kötü hissettim kendimi 🫤 bu arkadaşımız bizden 1 hafta sonra evlenmişti 🥺 üstüme 2 tane doğurdu 😖 sen nasılsın kuzum 😘 biraz hafifledi mi gribin 😘
Seni çok iyi anlıyorum canim,bende bu sabah okulda bir tanidiğimi gördüm benden sonra evlendi 3.çocugu 1yaşina girdi 🤣🤣🤣 kötü hiss etdimmi hayirrr💃🏻💃🏻 çünki Rabbimin bana yazdığı yazı bu,neden kötü olayım? belki benim için en iyisini,en hayırlı olaninı hazırlıyor neden isyan edeyim?o yüzden asla ve asla kötü olma ,şükrünü daha da artır, inşallah bizim de mucizemiz çok yakında gelecek😍😍 her gün daha da yaklaşiyoruz ,cennet kokusunu içimize çekmeye çok az kaldı😍😍😍😍

Canlar napıyosunuz aşko kızın nasıl oldu?
Demgey3 Demgey3 nerelerdesiniz nasılsınız
Napalim aşkım bizim hanım oyuncaklarını ayırıp dolaba koycakmış satmak için onları ayırttı bana yardım etcem diye kandırdı beni hahahhahah😂😂😂 sen napıyosun kuşum biraz daha iyi gibi antibiyotiğini hemen yaptım verdim ateş düşürücü de verdim bakalım

Amin amin çok amin 🙏❤️🥹

kan ve idrar testi canım sorun değil bugğn bende öyle oldum bi sürü de mesaj olmuş okumaya erindim😅 sınav var ya bide
Ay inşallah güzel sonuçlar çıkar😍 evet ya çok mesaj olmuş ben en son 900 sayfalarda bıraktm şimdi sondan yakalamaya çalışıyorum 😅 ne sınavı var

Ben anlamadım ne naz niyaz varmış bizim bebelerde yaa milletinki çatır çatır tutuyor doğuyor bizimkiler komple naz olarak doğcaz herhalde 😅
Vallahi bilsem susup oturucam kimseye de söylemiycem🤣🤣😂😂 ama bilmiyom işte dogmamiş neyin tribi bu 😂😂😂😂ergenliye mi girdiler ney😂😂😂 bitürlü çıkıp gelemediləe🤣🤣🤣🤣

Ahh ahh bende dün arkdş hastanedeydi eşi yalnz bırakamamş benden emzirme yastıgı rica etti aldm gittim bebeğide gördüm içim tuhaf oldu ya sanki bizim için çok uzakmş gibi geldi eşimle bizi öyle hayal bile edemedm 😢 o yüzden şu duygunu o kadar iyi anlıyorum ki Rabbim yüzümüzü bi güldürse artık

Kız bu çocuklarn doğduktan sonra atakları varya bi tripleri bişeyleri bizimkiler atak dönemlerine doğmadan girdi herhalde 😂😂😂
Evet 😑😑 doğduktan sonra neye girecekler merak etdim🤣🤣🤣aglasin aglasin mama istesin bende geç gidicem 🤣🤣🤣🤣sonra da oh olsun sana diyip mamayi uzatip uzatip geri çekicem🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Back
X