Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Az daha konuşursak işin sonu başka yerlere gitcek🤣🤣🤣🤣 aşko konuyu değiştirelim 🤣🤣🤣🤣 Aşkım mesleğin ne kii😍
Valla sonu iyiye gitmiyo gaza getirme beni bugünlerde kocişe aşk doluyum zaten🤣🤣 avukatım tabiki aşko bu kadar evlilik sorunu bi avukatta bi kuaförde konuşulur 🤣🤣 bi de bizim topicte 🙈🤣

Kuzum valla hiç bilmiyorum ki 4.gün olur mu 😣 doktoruna sorman lazım ona göre değerlendirir değerlerini ama ben araştırma yapmıştım 2-5 inci günler arası yapılır diyordu 🤷🏻‍♀️ Ne kadar doğru bilemem 🤷🏻‍♀️
Aşkım benimmm öyle duygulandım ki mesajına 🥺🥺🥺 üzme kendini bebeğim kimse bilmiyor ileriyi ne gelecek başımıza hiç birimiz bilmiyoruz ama Rabbim üstesinden gelemeyeceğimiz dert vermez bizim üstesinden geleceğimizi bildiği dertler verir sabrını da verir ❤️ ama en önemlisi sevmek sevilmek ne güzel birbirinizi bu denli sevmeniz maşallah daha da artsın muhabbetiniz inşallah ❤️ Bu zamanda eşinin yanında olman ona destekçi olman çok önemli kuzum kendini suçluyor baksana dediği söze kalbim acıdı ya 🥺🥺 tabi ki üzülürsün ama bence eşine belli etmemeye çalış şuan o kendini suçluyordur bu durumdan 🥺 kuzum tedavisi olan birşey Allahtan neler neler yaşıyorlar bu süreçte çiftler Rabbim dermanı olmayan dert vermesin hiç birimize 🤲🏻🤲🏻❤️ Üzülme bebeğim yerim seni kıyamam 🥺🥺🥺❤️
Ah bitanem kafam dağıldı biraz kızlar sağolsun gerçekten harikasınız. Kendimi çok daha iyi hissediyorum sayenizde. Allah beterinden korusun çok haklısın. Eşim açısından da benim açımdan da konu çok zor ağır bir imtihan.Birbirimizin elinden tutup destek olacağız yapacak başka bişey yok. Eğer evliysek senin sorunun benim sorunum diye bişey yok. Herşeyimiz ortak oluyor artık. İnşallah girdiğimiz yol bizi güzel sonuçlara ulaştırır. Dün pek girmedim buraya sizi de üzmek istemedim. Ama bugün dayanamadım içimi dökülüverdim. İyi ki yazmışım şimdi daha iyi hissediyorum kendimi. Burada çok güzel bir arkadaşlığımız var. Allah hiçbirinize benim yaşadığımı yaşatmasın. Çok düşük bir ihtimal bizi buldu. Ama inşallah bununla da başa çıkacağız. Sayenizde ben de kendimi daha iyi hissediyorum. Eşim aileme bile söylememi istemedi. Sadece anneme söyleyebildim. O yüzden size yazmak çok iyi geldi bana. Çok sağol kuzucum iyi ki varsınız 🙏🏻❤️❤️❤️

Aşkooooooo dik durucaz bu yolda kimimiz çok mücadele veriyor kimimiz türlü şeylerden geçiyor ama napıyoruz asla vazgeçmiyoruz pes etmiyoruz ve yılmıyoruz senin hiç düşünmediğin bir anda hiç düşünmediğin bir şekilde oluverir o olay. Kalbimizi ferah tutalım. Biz de seni çok seviyoruz 😍
Ah kuzum be. Ne güzel destek oluyorsunuz bana. Kalbinizin güzelliği çok duygulandırıyor beni. Hepimizin duası aynı. Düşe kalka yürümeye çalışıyoruz hayatta. Yolum çok uzun ve zor bir yol. Bu sözleriniz çok kıymetli benim için. İyi ki varsınız 🙏🏻❤️❤️

Kız bat falan kalmadı bende battım ben 🤣🤣 Eşimin genetik test sonucunda sorun çıktı. Biz tüp bebiş yapmak zorundayız kuzum. Hamile kalmamda sorun yokmuş ama maalesef bizim bebişler sağlıksız oluyormuş. Embriyolara genetik tarama yapılıp öyle hamile kalacağım inşallah. O da bi ihtimal 🙏🏻😕
Ayyyy kuzum doğru doğru kafa mı kaldı ya valla neyse ki farkedildi ve bir şekilde sonuca bağlandı umarım en kısa zamanda güzel haberleri alacağız bizim de batımız matımız kalmadı 😬😬😬

Aşko zaten duygusalım naptın sen bana. Kaçıncı sigaram bugün bilmiyorum. Herkesin hayatında ne hikayeler var dokundukça ortaya çıkan. Ne kadar güzel bir kadınsın. Benim kızımı annesi özlemiyor dedin ya gözlerim dolu dolu şu an. Sende gerçekten anne kalbi var. Allah bu kalbe bir evlat daha sığdırsın. Çok içten dua ediyorum sana 🙏🏻🙏🏻
Ahh kuzum benim duygusallaşma, şükret 🙏 evet burda hep makara yapıyoruz ama hepimizin ayrı dertleri, ayrı hikayeleri var. Bu halmize şükür 🙏 o da benim doğurmadığım kızım zaten. Her gün aynı şeyi söyler "keşke beni sen doğursaydın". Ben de derim ki "bence sen bütün çocuklardan daha şanslısın, onlar annelerini seçemediler ama sen seçtiğin annenle büyüyorsun" 🥰 adını bile değiştirmek istiyor, benim koyduğum bir isim olsun istiyor. Aslına bakarsan çok büyük bir travma, hiç anne sevgisi görmemiş bir çocuk ama benim için de bir o kadar zor.. toparlamak için ben sağlığımdan oldum bunca zaman. Çok badireler atlattık, çok ayrılığın eşiğinden döndük. Ama çok şükür her şeye rağmen mutlu bir evliliğimiz ve mutlu çocuklarımız var. Gerçekten çok şanslısın hayat bazılarına bir aile bile vermezken, sana 2.güzel aile vermiş 🧿 evladı da gönlüne göre versin ❤️ biz eşimin ailesiyle görüşmüyoruz. Neden biliyo musun? Bırak beni kızları gibi görmeyi, torunlarını bile istemiyorlar. Allah herkesin yüreğine merhamet vermiyor kuzum. Her anne anne değil ne yazık ki.. Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın 🙏💜 güzel yüreğinden öperim
Harika bi insan. Gerçekten ikinci annem o benim. Doğurmak isteyip bulamadığım kızımsın diye sever beni. Ben de onu anne diye aldım hayatıma ❤️❤️

Aşko bizde de var sadece sperm bankası eşin yalnız değil 🙄🙄 28 senedir baba falan görmedik alkol bağımlısı ayrılmışlar ben 2 yaşımdayken kardeşim 40 lıyken kız kardeşim ikinci kez evlendi doğum yaptı bak haberi yok 🤷🏻‍♀️ söylesen kendinde asla suç aramaz asla kanatları eksik mübarek😂😂
Bu dünya iyi insanlar için fazla kötü kuzum ☹️ ama bak ne güzel bu yaşlarınıza gelmişsiniz kötü söz söyleyip seni kırmak istemiyorum emin ol bunca sene böyle olan insan ayrılmayıp yanınızda olsaydı size çok daha büyük travmalar hüzünler yaşatacaktı her şerde bir hayır vardır Allah’ın öyle adaleti var ki kötü görünen şeyin arkasına koca koca iyi şeyler bırakıyor❤️❤️

Aşko bizde de var sadece sperm bankası eşin yalnız değil 🙄🙄 28 senedir baba falan görmedik alkol bağımlısı ayrılmışlar ben 2 yaşımdayken kardeşim 40 lıyken kız kardeşim ikinci kez evlendi doğum yaptı bak haberi yok 🤷🏻‍♀️ söylesen kendinde asla suç aramaz asla kanatları eksik mübarek😂😂
Ah be kuzum şu yaşadıklarımdan sonra anladım ki kan bağının zerre değeri yok, önemli olan can bağı. Böyle anne babaların yokluğu varlığından daha güzel. Hiç üzülme, hayatınızda olmaması daha hayırlı inan ki.

Bu dünya iyi insanlar için fazla kötü kuzum ☹️ ama bak ne güzel bu yaşlarınıza gelmişsiniz kötü söz söyleyip seni kırmak istemiyorum emin ol bunca sene böyle olan insan ayrılmayıp yanınızda olsaydı size çok daha büyük travmalar hüzünler yaşatacaktı her şerde bir hayır vardır Allah’ın öyle adaleti var ki kötü görünen şeyin arkasına koca koca iyi şeyler bırakıyor❤️❤️
Öyle kuzum her şerde bi hayır var ❤❤ alıştık artık zaten üzülmüyorum var olup acı çektirmesindense olmaması bizim için daha iyi annem içinde tabiki ❤

Ah be kuzum şu yaşadıklarımdan sonra anladım ki kan bağının zerre değeri yok, önemli olan can bağı. Böyle anne babaların yokluğu varlığından daha güzel. Hiç üzülme, hayatınızda olmaması daha hayırlı inan ki.
Tabikide aşko üzülmüyorum şimdi ama eskiden çok üzülürdüm ben babama 17 yaşımdayken sarıldım şimdi insanın aklı eriyo ama küçükken herşey daha zor daha yorucu çok şükür şunu diyorum sadece aklı başında cocuklarmışız gerçekten bizim yerimizde başkaları olsa belki şuan daha farklı hayatları olurdu herşeye rağmen cok şükür ❤❤ Rabbim annemizi başımızdan eksik etmesin 🤲🏻🤲🏻❤❤

Bende öyleyim aşkısı mantık olarak baktığında çok saçma sapan bi evlilik yaptım buna yemin edebilirim ama kanıtlayamam🤣🤣🤣 iyi yönlerini görmek için elimden geleni yapıyorum aşkım ama şu 1 aydır valla gına geldi göremiyorum yani şu hayatta bi tek onlar çalışıyo bi tek onlar iyi bi tek onlar var gibi davranıyorlar buda fazlasıyla canımı sıkıyo karşındaki de insan anla be dana ama napsan nafile yok anlamıyorlar 🤷🏻‍♀️ biliyorum biz onlar gibi değiliz onlar düz mantık falan bu kadar da düz olunmaz aşko adam evdeki kedimden bile kıskanıyo beni manyak ya 🙄🤣 darlandum boğaldum istiyoki o herşeyi söylesin kırsın döksün ama ben hep iyi davranayım ama nereye kadar yani sabır taşı değilim ki 🙄 seninkine benzer bi olay da benim kinin başına geldi aşko burdan önceki evimiz çok rutubetli ve çok eskiydi geçici olarak taşınmıştık ama 6 yıl oturdum o evde kiralar zamlandı falan taşınmak hayal oldu bir süre sonra okulda başlayınca kaldı en son ev artık yaşanmıycak duruma geldi kendi taşınalım dedi bi vazgeçti falan arıyorum bilmem ne diye beni geçiştirdi sonra kızılayda kan verir sürekli ordakiler kanında pıhtılaşma var oturduğun yerden yada oksijensiz kalmaktan kaynaklı demişler diye 1 hafta sürmedi ya ev bulması 🙄🙄 bak yine sinirlendim çokta uzun oldu 🤣🤣🤣
Aşko çok kıskançlık bunaltı getirir elbette haklısın fazla seviyor diye mi böyle olmuş ki aaa erkeklerin canı tatlıdır aşko😛😛😛 boşver sen üzme tatlı canını ❤️❤️

Öyle kuzum her şerde bi hayır var ❤❤ alıştık artık zaten üzülmüyorum var olup acı çektirmesindense olmaması bizim için daha iyi annem içinde tabiki ❤
Evet kuzum bu dünya dert çile çekmek için fazla kısa Rabbim geri kalan ömrümüze daha huzurlu hayırlı günler yazsın🤲🏻🤲🏻🌸🌸

Back
X