- Emoji Skoru
- 2.956
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #30.041
Penceresizzz kaldimmm annneğğğBeyaz bir mendildik bizi kullanıp attılar aşkoooo![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Penceresizzz kaldimmm annneğğğBeyaz bir mendildik bizi kullanıp attılar aşkoooo![]()
Ban lanmış mı aaa noldu yaaa şimdiAşkolar bu arada @Mavimiresl aşkomuz nerde ban almış la![]()
Bişey yaptığını zannetmiyorum bebeğim işte fikir falan sununca banlanıyosun sanırım diyorumAllah Allah banlanmak niye bu kadar kolay ki ne yapmış olabilir merak ettim![]()
Gerçekten öyle çoook yogunuuzz ay bakamıyoruuuzzz deriz demihiç aklımıza gelmiyo yogunluktan dermiyiz
![]()
Mucizemmm16
Demgey3
Evet duyğularım yerle bir olduson kez ilkokuldayken böyle kullanilmiştim
sınıf arkadaşım tarafından
![]()
Hiç acımadı hemde yüzümüzede söyledi direkBeyaz bir mendildik bizi kullanıp attılar aşkoooo![]()
Penceresizzz kaldimmm annneğğğ![]()
Kız dur ne ban lanması korkutmayın beniBişey yaptığını zannetmiyorum bebeğim işte fikir falan sununca banlanıyosun sanırım diyorumve banlanıcam galiba hakkınızı helal edin
![]()
Ahahahaa sunma fikrini aşkoBişey yaptığını zannetmiyorum bebeğim işte fikir falan sununca banlanıyosun sanırım diyorumve banlanıcam galiba hakkınızı helal edin
![]()
Bannnnnnnn korktunmuuu bannnnnnKız dur ne ban lanması korkutmayın beni![]()
Kız dur ne ban lanması korkutmayın beni![]()
Yooook bu aralar çok seviyom kocam beyiNo no nooooo nau nau nau küsmek yok aşkoooyumurtlamadan sonra küsersin
![]()
Kız kahkaha attm allah seniiiBannnnnnnn korktunmuuu bannnnnn![]()
Parmaklarada sahip çık aşko lütfen diyorum bakAğzıma sahip olayım diyorum o sussa parmaklarım susmuyooğğ
![]()
Ben gülme krizine girdim lütfen biri beni durdursunKız kahkaha attm allah seniiikorktmmm
Parmaklarada sahip çık aşko lütfen diyorum bak![]()
Nolduuuğğğğ susma gül işteBen gülme krizine girdim lütfen biri beni durdursunsabah kahvaltida yediklerim agzima kadar geldi
![]()
Benimki telfonla konuşuyor arabir gözünü bereltiyor banaNolduuuğğğğ susma gül iştebenide bi gülme aldı koca evden kovacak şimdi
![]()
Güle güle geliyor herhaldeKız nerdee ben göremedim daha![]()