Canim o kadar sikkin ki....

Benbirlaydii

Cehalet ne güzel sey, herseyi biliyorsun.
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
8.631
6.441
248
Slm kizlar, beni taniyanlar bilir 3 bucuk aylik oğlum var. Bebegim 36 haftalik dunyaya geldi. Yaklasik 15 gundur oglumun bacağında birkac saniyelik suren titremeler oluyo. Bazen sag bazen de sol bacaginda oluyo. Ilk basta pek korkmadim ciddiye almadim, ama internetten arastirinca acikcasi korktum. Cok korkuyorum cok farkli seyler yaziyo internette. Titremeleri gunde 10 defa felan oluyo. Yarin doktora gidecem ama icim icimi yiyiyor, aynı durumu yasayan ya da bu konuda bilgi sahibi olan varmi? Lütfen kizlar yardimci olun

Geçmiş olsun internetten araştırmak yerine randevu alıp doktora gitseniz burda vakit keybetmekten daha iyi olmaz mı?

Hicbir hastalikla alakali internetten arastirma yapmanizi tafsiye etmem cunku ayni belirtiler farkli farkli hastaliklarla alakali olabilir ve bu sekilde yanlis bilgilerle Allah korusun evham sahibi olabilirsiniz

Insallah korktugunuz gibi birsey yoktur zaten doktora goturecekmossiniz hic bekletmeden yarin ilk yapacaginiz is doktora gitmek olsun Allah hayirli sifalar versin sizede ferahlik versin insallah

Icinizi ferah tutun lutfen

Haklisiniz internette her zaman dogru bilgiler yer almayabiliyo ama elimden su an icin başka bisey gelmedigi icin o yola basvurdum. Insallah bisey yoktur cok sagolun desteginiz icin

arkadaşım da 2 çocuğunu 32 haftalık doğum yaptı,onun çocuklarında gördüm sanırım böyle titremeler.henüz küçük olduğu için ve anne karnında gelişimini tam tamamlamadığı için kas gelişminden kaynaklı sanırım..
bunları yazıyorum,doktora gideceğinizi söylediğiniz için..

Gerçekten de hastalıkları internetten araştırmamak lazım.
Ben de kendime hep internetten bakıp teşhis koyarım doktora gidince alakasız şeyler çıkar.
Hemen telaşa kapılmayın inşallah kötü bir şey yoktur.

Telaşlanmayın, yarın iyi ki doktora gidiyosunuz. İnşallah önemli bir durumu da yoktur. Biçok sebebi olabilir hemen kötü şeylere odaklanmayın.

google amcaya güvendiğimiz kaar doktorlara güvenmiyoruz.
Bir hastalık ismi söyleyin internetten açıp bakayım belirtilerin %90 'ı bende çıkar yapmayın ve olur hele ki konu çocuğunuzken hemen yarından tezi yok aile hekimi ile başlayarak ve tavsiye edebileceği bir doktor bularak harekete geçin tamam derdimizi sıkıntımızı BDV de yazıyoruz ama yani bu kadar da değil....

Haklisiniz internette her zaman dogru bilgiler yer almayabiliyo ama elimden su an icin başka bisey gelmedigi icin o yola basvurdum. Insallah bisey yoktur cok sagolun desteginiz icin
Dogrudur anlayabiliyorum zaman zaman ayni durumu yasadigim icin anlayabiliyorum yani sahiden rahatlamak ici bakiyoruz ama dahada kaygılanmamıza neden oluyor

İnşallah hiçbirseyi yoktur bebisinizin yarin bize hayirli haberler verirsiniz:)

Insallah dediginiz gibidir cok sagolun ilgilendiginiz icin :)

Haklisiniz ama onsanin elinde değil malesef. Yarin doktora gidecem sabah erkenden. Cok sagolun

Insallah guzel haberler veririm. Cok sagolun :)

Insallah dediginiz gibidir cok sagolun ilgilendiginiz icin :)
rica ederim ne demek..oğlum 5 yaşına geldi,2 sene önce tesadüf eseri doktor apandistini normalden büyük buldu..doğuştan da olabilir dedi,takip edelim dedi.
netten bir araştırdım ki,evlerdne ırak ne amansız hasatlık belirtileri ile karşılaştım sormayın..depresyona girdim resmen..doktorumuza ve birçok doktora daha sordum..dedikleri şey takip edelim dediysem öyle yapalım..3 ayda bir kontrol,bu dediğiniz hastalıkalr için ek bulgular gerekli dedi.netten de bir daha bakmayın sakın dedi.4 kotrol sonunda doğuştan olduğu anlaşıldı.

İlk tavsiyem internete hiç bakma ve hemen bir doktora götür

Bence internette baktıklarını unutmalisin orada çünkü genelde en belirgin hastalıkları yazıyorlar ama bir belirten başka bir suru hastalığın belirtisi olabilir yaa hiç nedensiz geçici birşey de olabiliiyor.benimde kizim doğunca ilk muayenesinde doktor bir hafta sonra doktora goturun belinde gamzesi var ona bakılsın.ben internetten bi baktım.yazılan hastalığı söylemek bile istemiyorum o bir haftayı nasıl geçirdim. Bi ben birde Allah biliyor.sonuç.çocuğum sapasağlam.ben artık tövbe dedim.bakmam böyle konularda internete

Size de cok gecmis olsun. Rabbim evlatlarimizi korusun insallah :)

Cok tesekkur ederim dua edin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…