- 16 Kasım 2012
- 6.357
- 981
- 398
- 37
- Konu Sahibi Benbirlaydii
-
Sizinki de erken dogum mus gercekten farkli oluyorlar erken dogan bebekler. Dediginiz gibi inşallah bebegimin biseyi yokturİnşallah bir şeyi yoktur, ben de 33 haftalık doğum yaptım anlayabiliyorum telaşınızı
Peki titremesi nasildi sizin yegeninizin? Ve kac aylikken olmustusanirim erken doganlarda oluyor. bizim yegende de vardu.zamanla gectu.biz usudugunu dusunuyorduk
Suan okudum bu mesajini. canim ne okursa olsun erken teşhis sayikir ve cok iyi.dua toplayabilirsin sonuclanana kadarSlm kizlar biz hastaneden geldik. Kucuk bir ilde yasadigim dolayısıyla oglumu sevk yaptı baska bir yere. Unv hastanesine yonlendirdiler. Pazartesi gidecez, doktor nöbet vs belirtisi olabilir dedi ihmal etme cocuk nöroloji doktoruna yönlendirdi. Cok Üzgünüm lutfen dua edin oglum icin
bence doktor bilemediği için yönlendirme yapmış.atlamayalım kontrol edilmiş olsun diyerek.Slm kizlar biz hastaneden geldik. Kucuk bir ilde yasadigim dolayısıyla oglumu sevk yaptı baska bir yere. Unv hastanesine yonlendirdiler. Pazartesi gidecez, doktor nöbet vs belirtisi olabilir dedi ihmal etme cocuk nöroloji doktoruna yönlendirdi. Cok Üzgünüm lutfen dua edin oglum icin
Evet surekli egzersiz yaptiriyorm. Ama bacaklari titriyo6aylik ken dogdu o.zamanla gecti. benim kizimda 3 hafta kadar erken dogdu. cenesi istemsiz titriyirdu.ebelere sordum.cenesi gucsuz dediler. hakkatten gogsumu bile tutamadi.suan ikisi de masaallah cok iyi. spor yaptiriyor musunuz. belki kaslar zayiftir
Aslinda haklisinz baska doktora da goturulse iyi olur. Gittigim doktor da taninmis bir kisiydi ona guvenerekten gittim. Sevk kagidina tani olarak epilepsi yazms. Bana doktorun soyledigi götür ihmal etme dedi. Emar felan cekilecekmos. Ah cok korkuyorum inan icim icimi yiyo. Esim de yanimda yok gorev geregi il disinda, kayinpederimle gidecez artikbence doktor bilemediği için yönlendirme yapmış.atlamayalım kontrol edilmiş olsun diyerek.
aslında nörolojiden önce iyi bir çocuk doktoruna gitseniz.neden dersen nöroloji ,özel bir branş olduğu için çokça test yapacak araştıracaktır,belki de basit ve önemsiz bir durumdur.iyi bir çocuk doktoru anlayabilir.boş yere hastanelerde testlerle helak olmasın ,henüz çok küçük.
inşallah güzel haberlerle gelirsin pazartesi günü.
Ben soylemek istediğini cok iyi amladm cnm ama ben unv hastanesine gidipte o testleri yapmadan asla icim rahat etmeyecek . Dua edin bana nolurbu arada bu yazdığımı doktorumuz söylemişti.Ata da kabızlık sorunu vardı,1 yaş itibariyle ne kullansam çözüm olmadı ağlayarak yapıyordu artık.uzatmıyayım,doktorumuz bir ilaç verdi son çare dedi,işe yaramazsa çocuk cerrahi bakacak ,ama görünen ciddi bir sorun olmadığı dedi.cerrahide epeyce test yapacaklar sorunu bulmak için dedi.
son çare dediğimiz ilaç işe yaradı bir de tuvalet eğitimi verince sorun kalmadı.
demek istediğimi anlatabildim umarım.
Topluyacam dua insallah canim cok sagolSuan okudum bu mesajini. canim ne okursa olsun erken teşhis sayikir ve cok iyi.dua toplayabilirsin sonuclanana kadar
yanlis hatirlamiyorsam 3 ay titredi. ince ince titriyordu.ordan oraya gitmiyordu kolu bacagi. biz kiza 3mme islemi yapsin diye cene altindan hareketler yaptik hepPeki titremesi nasildi sizin yegeninizin? Ve kac aylikken olmustu
10 numara olmus :)başka bir forumdan alıntıdır:
titremeler yüzünden doktor doktor gezerken tam hastalık mevsiminde oğlumu hasta ettik ve 1 hafta hastanede yattık malesef.biz soguk algınlığı ile uğraşırken de titremeler kendiliğinden geçti.bizim gibi bu titreme olayını kabus gibi görenler icin yazıyorum ozellikle.titreme olayındaki kriter titreme oldugunda elinizle tuttugunuzda titremenin durup durmadigi imiş.beyin kaynaklı bir titreme elle durdurulamazmis. Yani ne kadar şiddetli titrediği önemli değilmiş doktorumuzun söylemine gore.
Bebeklerde ayak titremesi neden kaynaklanmaktadır?
Uzmanlar tarafından içgüdüsel hareketlerden biri olarak görülen ayak titremesi, bebeklerin istemsiz bir şekilde yaptığı hareketler arasında yer almaktadır. Bu içgüdüsel reflekslerin ilk ayın ardından yavaş yavaş kaybolmaya başlayacağını belirten uzmanlar, böyle bir durumla karşılaşıldığında panik yapmanın gereksiz olduğunu ifade etmektedir.
Ayak titremesinin yanında karşımıza çıkan diğer hareketler ise çene titremesi, alt dudağın içe doğru dönmesi, düzenli olmayan solunum, öksürme, hıçkırık, uyuma esnasında ses çıkarma ve irkilme istemsiz olarak gelişen diğer hareketler olarak karşımıza çıkmaktadır.
canım işin içinde titreme olayı oldugu için mecburen nöbet tarzı şeyler doktorların aklına ilk gelebilecek durumlardır.inşallah bir sıkıntı çıkmaz rabbim yardımcın olsun cümlemizin evladınız korusun kollasın.Aslinda haklisinz baska doktora da goturulse iyi olur. Gittigim doktor da taninmis bir kisiydi ona guvenerekten gittim. Sevk kagidina tani olarak epilepsi yazms. Bana doktorun soyledigi götür ihmal etme dedi. Emar felan cekilecekmos. Ah cok korkuyorum inan icim icimi yiyo. Esim de yanimda yok gorev geregi il disinda, kayinpederimle gidecez artik
Canimbaşka bir forumdan alıntıdır:
titremeler yüzünden doktor doktor gezerken tam hastalık mevsiminde oğlumu hasta ettik ve 1 hafta hastanede yattık malesef.biz soguk algınlığı ile uğraşırken de titremeler kendiliğinden geçti.bizim gibi bu titreme olayını kabus gibi görenler icin yazıyorum ozellikle.titreme olayındaki kriter titreme oldugunda elinizle tuttugunuzda titremenin durup durmadigi imiş.beyin kaynaklı bir titreme elle durdurulamazmis. Yani ne kadar şiddetli titrediği önemli değilmiş doktorumuzun söylemine gore.
Bebeklerde ayak titremesi neden kaynaklanmaktadır?
Uzmanlar tarafından içgüdüsel hareketlerden biri olarak görülen ayak titremesi, bebeklerin istemsiz bir şekilde yaptığı hareketler arasında yer almaktadır. Bu içgüdüsel reflekslerin ilk ayın ardından yavaş yavaş kaybolmaya başlayacağını belirten uzmanlar, böyle bir durumla karşılaşıldığında panik yapmanın gereksiz olduğunu ifade etmektedir.
Ayak titremesinin yanında karşımıza çıkan diğer hareketler ise çene titremesi, alt dudağın içe doğru dönmesi, düzenli olmayan solunum, öksürme, hıçkırık, uyuma esnasında ses çıkarma ve irkilme istemsiz olarak gelişen diğer hareketler olarak karşımıza çıkmaktadır.
Amin canim insallah. Rabbim herkesin evladini korusuncanım işin içinde titreme olayı oldugu için mecburen nöbet tarzı şeyler doktorların aklına ilk gelebilecek durumlardır.inşallah bir sıkıntı çıkmaz rabbim yardımcın olsun cümlemizin evladınız korusun kollasın.
Canim insallah oglumunki de normaldir. Pazartesi ye kadar içim içimi yiyecek cok zor. Rabbim kimseye yasatmasinyanlis hatirlamiyorsam 3 ay titredi. ince ince titriyordu.ordan oraya gitmiyordu kolu bacagi. biz kiza 3mme islemi yapsin diye cene altindan hareketler yaptik hep
Aminn insallah canim. Cok sagol.Çok geçmiş olsun canım.Inşallah önemli bişey çıkmaz.Allah evlatlarımıza sağlıklı ömürler versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?