- Konu Sahibi Benbirlaydii
-
doktora gidip güzel haberler alınca haber vermeyi ihyal etmeyin, sakın küsmeyin bize amaaaHaklisiniz ama onsanin elinde değil malesef. Yarin doktora gidecem sabah erkenden. Cok sagolun
Gercekten mi? Ama biraz fazla yapmis olmuyo mu? Bu kadar siklikta cisini yapabilir mi ki? Benimkinin saniye araliklariyla oluyo. Insallah onemli biseyi yokturkorkmayın benim oğlumda da aynı aylarda ayaklarında titreme olmuştu.Doktor normal dedi.Sanırım çiş yaptığı sırada böyle titreme oluyormuş:)
Yok yaa ne kusmesi canimdoktora gidip güzel haberler alınca haber vermeyi ihyal etmeyin, sakın küsmeyin bize amaaa
Canim ama benimki cogunlukla uyanikken oluyo oglumdaCanım korkma, buna uyku myoklonisini deniyor, benim bebeğimde de vardı , kendiliğinden kayboldu bir anda. İlle de doktora gitmek istiyorsan, o anı yakaladığında öncesinde video ya çek, video da görmek istiyor doktorlar sonra.
Canim ama benimki cogunlukla uyanikken oluyo oglumda
Aynen öyle yapicam cekicem videoya. Insallah canim cok sagol :)İnternette bilgi kirliliği çok, moralini bozma. Bu akşam yakalamaya çalış o anlarını ve hemen kaydet telefonuna. Allah'ın izniyle bir şey çıkmaz inşallah.
korkmayın benim oğlumda da aynı aylarda ayaklarında titreme olmuştu.Doktor normal dedi.Sanırım çiş yaptığı sırada böyle titreme oluyormuş:)
tabii ya unutmuşum bak ben bunu...Gercekten mi? Ama biraz fazla yapmis olmuyo mu? Bu kadar siklikta cisini yapabilir mi ki? Benimkinin saniye araliklariyla oluyo. Insallah onemli biseyi yoktur
Insallah çiş ten dolayidir yaa canim :))tabii ya unutmuşum bak ben bunu...oğlum da çiş yaparken titrerdi...
evet henüz küçük olduğu için sıklıkla yapar çişini.bezden dolayı olabilir.
inşallah öyledir.için,i ferah tut,yarın güzel haberlerini bekliyoruz.Insallah çiş ten dolayidir yaa canim :))
Yok yaa ne kusmesi caniminsallah yarin güzel haberlerle gelicem dua edin lütfen :)
Aminn insallah..Dualarımız sizinle olsun
Insallah yarin güzel haberlerle gelicem cnminşallah öyledir.için,i ferah tut,yarın güzel haberlerini bekliyoruz.
Cok haklisiniz ama iste tecrubesizlik böyle bisey. Insan tek alternatif olarak internete basvuruyo. Insallah oglumun biseyi yoktur.Gugila bakma sen. Sivilce diye aratiyorsun bir bakmissin "ben kesin kanserim" diyorsun. Kuzenim en ufak bi hastaligi bile google da aratip kafaya takinca psikolojik tedavi gormeye basladi.
Cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin. Kasların herekete gecmesi mevzusunu bir kez daha duymuştum. Insallah oglumun titremeleri de ondan dolayidir. Yarin inşallah guzel haberlerle gelirim :))Ani sıçramalar ve bacak kol atmaları kızımın bebekliğinde olurdu , 37 haftalık doğduğu için hep kontroldeydim , doktora götürdüğümde kasların harekete geçmesinden olduğunu söylemişti..
Yinede doktora gittikten sonra bilgilendirin bizleride lütfen ...
Bu arada huzur mutluluk ve sağlıkla büyütün tatlı oğlunuzu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?