Canim o kadar sikkin ki....

korkmayın benim oğlumda da aynı aylarda ayaklarında titreme olmuştu.Doktor normal dedi.Sanırım çiş yaptığı sırada böyle titreme oluyormuş:)
Gercekten mi? Ama biraz fazla yapmis olmuyo mu? Bu kadar siklikta cisini yapabilir mi ki? Benimkinin saniye araliklariyla oluyo. Insallah onemli biseyi yoktur

Canım korkma, buna uyku myoklonisini deniyor, benim bebeğimde de vardı , kendiliğinden kayboldu bir anda. İlle de doktora gitmek istiyorsan, o anı yakaladığında öncesinde video ya çek, video da görmek istiyor doktorlar sonra.

Canim ama benimki cogunlukla uyanikken oluyo oglumda

korkmayın benim oğlumda da aynı aylarda ayaklarında titreme olmuştu.Doktor normal dedi.Sanırım çiş yaptığı sırada böyle titreme oluyormuş:)

Gercekten mi? Ama biraz fazla yapmis olmuyo mu? Bu kadar siklikta cisini yapabilir mi ki? Benimkinin saniye araliklariyla oluyo. Insallah onemli biseyi yoktur
tabii ya unutmuşum bak ben bunu...oğlum da çiş yaparken titrerdi...
evet henüz küçük olduğu için sıklıkla yapar çişini.bezden dolayı olabilir.

Gugila bakma sen. Sivilce diye aratiyorsun bir bakmissin "ben kesin kanserim" diyorsun. Kuzenim en ufak bi hastaligi bile google da aratip kafaya takinca psikolojik tedavi gormeye basladi.

Ani sıçramalar ve bacak kol atmaları kızımın bebekliğinde olurdu , 37 haftalık doğduğu için hep kontroldeydim , doktora götürdüğümde kasların harekete geçmesinden olduğunu söylemişti..
Yinede doktora gittikten sonra bilgilendirin bizleride lütfen ...

Bu arada huzur mutluluk ve sağlıkla büyütün tatlı oğlunuzu...

Gugila bakma sen. Sivilce diye aratiyorsun bir bakmissin "ben kesin kanserim" diyorsun. Kuzenim en ufak bi hastaligi bile google da aratip kafaya takinca psikolojik tedavi gormeye basladi.
Cok haklisiniz ama iste tecrubesizlik böyle bisey. Insan tek alternatif olarak internete basvuruyo. Insallah oglumun biseyi yoktur.

Cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin. Kasların herekete gecmesi mevzusunu bir kez daha duymuştum. Insallah oglumun titremeleri de ondan dolayidir. Yarin inşallah guzel haberlerle gelirim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…