Canım oğlum

Ay arkadaslar,bu durumu medya biliyormus yalniz. Cocuk ileride etkilenmesin diye haber yapilmiyormus. Guvenilir bir kaynaktan ogrendim.
Bence de mantikli ozellikle dna testi isteme durumu falan cocuk bilse babasina düşman olur yavrum
Ve surekli okur etkilenir ki biz bile nasil etkileniyoruz bu yazidan.

Bence de mantikli ozellikle dna testi isteme durumu falan cocuk bilse babasina düşman olur yavrum
Ve surekli okur etkilenir ki biz bile nasil etkileniyoruz bu yazidan.
Bilemedim :(
Ben cocuk olsam babamin beni istemedigini de bilmek isterim ama. Tabii ailenin karari onemli bu noktada

Keşke bu üyenin yazdığı bütün msjlari o pislige okutsalarda vicdan azabı cekse ahh keşke
Böyle bir imkan varmı Kazen Kazen
abla yada kardeste olur

Rabbim günahlarını affetsin mekanı cennet olsun çok üzüldüm bir anne olarak
Bu üyenin anne babası ölmüş bir büyüğü sahip ciksaydi bunları yapamazdi pislik adam
Sahipsizlik. ..

Bence o abla falan sahip çıkmayacak bebeğe. Röportajları okudum da birinde biz bebek için erken olduğunu düşünüyorduk ama Tuğba çok istemişti diyor. Alacaklarını sanmam bebeği:( allahım hayırlı insanlarla karşılaştırsın minik yavruyu.

Bence o abla falan sahip çıkmayacak bebeğe. Röportajları okudum da birinde biz bebek için erken olduğunu düşünüyorduk ama Tuğba çok istemişti diyor. Alacaklarını sanmam bebeği:KK43: allahım hayırlı insanlarla karşılaştırsın minik yavruyu.

Çok erken cümlesini hiç anlayamadım konu sahibesi 17 yaşındaki kız değil ki.

Keşke. . . Keşke imkanım olsa. . . .Keşke seni bana verseler... bağrıma basabilsem seni kaan bebek... o mis cennet kokunu içime cekebilsem... o hiç tanimadigim anneni anlatsam sana. Desem ki koca yürekli bi kadındı... sana tek basina yeterdi... senin için dunyalara bile yeterdi... Keşke seni gorebilseydi. Keşke onu gorebilseydin.
Senin için dua ediyorum kaan bebek. Allahım sana öyle güzel kapılar açsın ki bu dünyada cenneti yaşa. Melek annen içi rahat izlesin seni...
Keşke senin için kurduğum hayaller gerçek olsa... Allaha emanet ol kaan. Seni her kötülükten korusun rabbim.

O bebege baba da ailede sahip cikmayacak.konu sahibi sanki bizlere emanet etmis gibi dert yanmis ama ne yapabiliriz hic bilmiyorum:(

Nasıl bir kader..anne bebeği aldırmayı düşünüyor ancak bir mucize gerçekleşti diyor aldırmıyor. Bebeğini aldırmaktan vazgeçiyor sonra o mucize nasıl oluyorsa biranda yokoluveriyor kadıncağız karnında bebeğiyle kalıyor çaresiz. Hal böyle olunca kendi başının çaresine bakmak için bir hayat kurmaya çalışıyor. Ve aşerdiği için o yola çıkıyor. O yolda can veriyor. Bebeğin yaşamına karşılık kendi yaşamı gibi. Sanki ya bebeği ölecekti ya kendisi gibi...bebeği aldırsa kendisi yaşayacaktı ama kader ağını örmüş.. Kimin yaşayacağına karar vermiş bile..adamın bian vicdana gelip sahip çıkmasıda sonra bianda vazgeçmeside bu örgüye bağlı. Allahım nasıl bir kader.. Ağla ağla bi hal oldum
Haber çıktığında bir yakınımdaydım yeni doğum yapmış sütü az takviye alıyor. Keşke imkanım olsaydı da bende süt verseydim demişti beraber üzülmüştük meğer sabahtan beri bu kadıncağızın dertlerini okuyormuşum. Ben bu gece iflah olmam daha...eşimi uyandırıp anlattım ne yapabiliriz diye sordu. Oda çok üzüldü oturdu okudu. O "ne yapabiliriz" havada kaldı bi cevap bulamadık. Artık yapacak hiçbişey yok maalesef dedim.
Offf offff

Sanki bebegini goremeyecegini biliyormus gibi yazmis bebegine koklayamadin bebegini cok üzuldum yaa Allah mekanini cennet etsin nurlar icinde uyu

Gece gece cok kötü oldum. Lohusayım su an ai üç olsa bende verirdim sütümden yurt dışındayım. Cok acı bir olay Allah o bebegin yardımcısı olsun. Sanki bi yakınımı kaybettim :( :cry:

Valla bende anlamadım ama bebeği istemeyecekler ona yol yapıyorlar gibi geldi. İnşallah yanılırım. O vicdansız babaya bırakmazlar kaani.
Kadın çarpan tarafın sigortası sağlık masraflarını karşılasın demişti bir röpörtajında. Hatta yanlış hatırlamıyorsam şu anki masfarlar değil sadece,sağlik sigortası yapılsın anlaminda söyledi ve ekledi ssk yok nasıl yapacağız diye.Bence baba istemediği için böyle bir cümle kurdu.

Ay arkadaslar,bu durumu medya biliyormus yalniz. Cocuk ileride etkilenmesin diye haber yapilmiyormus. Guvenilir bir kaynaktan ogrendim.
Onu doğmadan reddeden baata baba ve akrabalarının yanında nekadar saglıklı bi pisikolojiyle buyuyecekki:((((( devletin sahip çıkması lazım , çocuk sahibi olamayıp kendi evladı gibi buyutecek birileri vardır bence bu daha saglıklı onun için

Bu son sayfalarda yazan kim anlayamadım.

Neyi anlamadınız?
Bebeği nerede tutuyorsanız dediğiniz kadın,bebeğine zorluklarla kavuşmak isterken Bursada trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.
Bebeği hastanede ve bebeğin kime verileceği nasıl hayatı olacağı büyük bir muamma.Babası dahil annesinden başka kimsenin istemediği bir bebekti.

Çok sert ve kaba bir uslupla yazdığınız için arkadaşlar size konu sahibinin hayatta olmadığını biraz dikkatli konuşmanız için yazmışlar.

Back
X