Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
22 haziran da bebeğim 16 haftalik yazmissin. Bu cocuk buyumedi mi? Yoksa tutuyormusun iceride.Öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim yorumlarınız için bebeğim 23 haftalik ailem başta çok karşı çıktı ama ben kıyamadım yavruma aldiramazdim onu bu adam malesef pireyi deve yapacak kadar kendi düşündüğüne inan biri ben evladım ve onun için herkese arkamı dönmüştüm hayat işte arkamda biraktiklarima yeniden aradım ben onların içinde ki öfkeleri anlayabiliyorum ama ne kadar yanımda olurlar onu zaman belli edecek ben evladıma elbet bakarım kendi soyadimida veririm ama çocuğum büyüdüğünde babam nerde dediğinde ki cevabım yok dik durmaya çalışıyorum bazen diyorum hatta ben anne babamı toprağa koydum bunlara göğüs girdim elbet bunada alisacagim dna testini yaptıracağım sadece utansın diye
19. sayfada Kazen in bir mesajı var.Napicaz? Gazeteci arkadaslarimiz var,haber yapilabilir o kisim sorun degil de,bir ise yarar mi ne dersiniz? Site yoneticilerinden bize fikir veren oldu mu gecmisi tam okuyamadim
Bebegi karninda 8 aylikken trafik kazasi sonucu hayatini kaybetti ve bebegi yasiyo bu yüzden olabilirmi bu nasil bi üslup?22 haziran da bebeğim 16 haftalik yazmissin. Bu cocuk buyumedi mi? Yoksa tutuyormusun iceride.
Bu kadar sayfa ne konuşulmuş diye bir son sayfaya bakın yahu. kendiniz de üzüleceksiniz bu yazdığınıza çünkü anne vefat etti malesef.22 haziran da bebeğim 16 haftalik yazmissin. Bu cocuk buyumedi mi? Yoksa tutuyormusun iceride.
Çok zekisin....22 haziran da bebeğim 16 haftalik yazmissin. Bu cocuk buyumedi mi? Yoksa tutuyormusun iceride.
Evladini koklayamadi. O yavru anne kokusunu hic alamadi. Allahim dusundukce kahroluyorum. Insallah yavrucagin guzel bi hayati olur. Onu sarip sarmalayacak biriyle buyur.Allah rahmet eylesin ,mekanı cennet olsun. Çok üzüldüm. Evladını bir kere bile kucağına alamadı.![]()
![]()
Evladini koklayamadi. O yavru anne kokusunu hic alamadi. Allahim dusundukce kahroluyorum. Insallah yavrucagin guzel bi hayati olur. Onu sarip sarmalayacak biriyle buyur.
Bi yerde tutmuyor konu sahibi vefat etti.bebek sezeryanla dunyaya geldi.anne oldu22 haziran da bebeğim 16 haftalik yazmissin. Bu cocuk buyumedi mi? Yoksa tutuyormusun iceride.