Canım oğlum

Ah kelimeler..
Kelimeleri bir araya getiremiyorum!
Canın oğlun yaşayacak
senin gibi "anne" ye hasret ...

Öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim yorumlarınız için bebeğim 23 haftalik ailem başta çok karşı çıktı ama ben kıyamadım yavruma aldiramazdim onu bu adam malesef pireyi deve yapacak kadar kendi düşündüğüne inan biri ben evladım ve onun için herkese arkamı dönmüştüm hayat işte arkamda biraktiklarima yeniden aradım ben onların içinde ki öfkeleri anlayabiliyorum ama ne kadar yanımda olurlar onu zaman belli edecek ben evladıma elbet bakarım kendi soyadimida veririm ama çocuğum büyüdüğünde babam nerde dediğinde ki cevabım yok dik durmaya çalışıyorum bazen diyorum hatta ben anne babamı toprağa koydum bunlara göğüs girdim elbet bunada alisacagim dna testini yaptıracağım sadece utansın diye
22 haziran da bebeğim 16 haftalik yazmissin. Bu cocuk buyumedi mi? Yoksa tutuyormusun iceride.

"Bir otobüsün kaldırımda hayattan kopardığı Tuğba Dilmeç’in sezaryenle dünyaya getirilen bebeği Kaan için süt seferberliği başladı. 700 anne, soğutuculara koydukları sütlerle hastaneye koştu.."

Allah rahmet eylesin ,mekanı cennet olsun. Çok üzüldüm. Evladını bir kere bile kucağına alamadı. :KK43: :KK43:
Evladini koklayamadi. O yavru anne kokusunu hic alamadi. Allahim dusundukce kahroluyorum. Insallah yavrucagin guzel bi hayati olur. Onu sarip sarmalayacak biriyle buyur.

Okuyorum okuyorum saatlerdir yazacak birsey bulamiyorum. Duygularimi anlatamam bende hamileyim ve oglum olacak cok kotu oluyorum okudukca. Keske icimdekileri dökebilsem bu konuda öyle tıkandım ki ilk defa duygularimi yazamiyorum.

İlk sayfaları okudum sonlardan önce blgi sahibi olayım galiba doğum yaptı diye. Son sayfaya girince şok oldum. Allah rahmer etsin çok üzüldüm :(
O cibiliyetsiz babaya göndermek lazım bu yazdıklarını:(

Back
X