• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım oğlum

evet o bayanmis..tdilmec nicki gercek hayattaki isminin karsiligi..
Ona o kadar üzülmüştüm ki haberleri bile izleyemedim facete süt kampanyası vardi gruplarda cok aci ve şimdi bu konu güncellenince gördüm allah yavruya uzun ömür versin annesi ah annesi ne hissetti ay cok kotu oldum...

Aman allahım başını okurken sonunda bunu gördüm çok üzüldüm çokkk:KK61::KK61:rabbim rahmet eğlesin cennetine layık görsün inşaallah:KK61::KK61:

Kızlar konu sahibi trafik kazasında ölmüş sanırım oğlu doğmuş yaşam savaşı veriyomus çok kötüyüm bursada trafik kazası geçirmiş içim parçalandı

İnanamıyorum şu anda. Keşke hiç açıp okumasaydım bu konuyu. Çok kötü oldum. Konuyu yazan insan artık hayatta yok mu yani inanamıyorum.

Konuyu orjinal haline getirdim, sonraki mesajlar hava da kalıyordu.

Konunuzun detayını pek bilemiyorum,sadece munenin mesajını okudum,yorumumuda bu minvalde yapacağım.
Dilerim oğlunuzla mutlu,huzurlu,sağlıklı günleriniz olur. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
Of Allahım vefat mı etmiş konu sahibi. Allah rahmet eylesin. Bebeğine sağlıklı bir hayat nasip etsin,çok üzüldüm ya.

Ben anlamadım ne olmus sımdı nerden nasıl öğrendınız

Gerçekten keşke son sayfasına bakmasaydim cok kötüyüm...oğlum var böyle ayrılık kötü yanlis ama ölümdede yasamdada ayırmasın Rabbim bencillik gibi ama kimse benim gibi bakamaz ya cok kötüyüm... Rabbim öbür dünyada güldürsün

Ben hiç bir şey anlamadım nasıl öğrendiniz o kişi olduğunu?

8 aylik hamile bir bayana araba çarpmıştı tatlı almaya giderken bebegi doğmuş süt kampanyası yapılan mi? Cok üzüldüm cok

Aaaa inanmıyorum ! O haberi okumuş ve çok üzülmüştüm ! Allah rahmet eylesin çok ama çok kötü oldum.

Ben anlamadım ne olmus sımdı nerden nasıl öğrendınız

sosyal medya da birkaç günden beri haber dolaşıyor. tatlı aşeren kadın tatlı almaya giderken kaza geçiriyor beyin kanaması geçiriyor. beyin cerrehaı ve kadın doğumcu eşliğinde çocuk sezaryenle alınıyor. kadıncağız organlarını da meğer bağışlamış daha önceden organlaraı birçok insana hayat oluyor. bunun üzerine haber oluyor birazda . ve 8 aylık doğan bebek kilo kaybedince annesütü ilanı veriliyor. baya da toplanmış. neyse rahmetli kadının adı ve soyadı sanırım tdilmec ki site üyeleri anlıyorlar haberlerdeki kadının konu sahibi olan kadın olduğunu

sosyal medya da birkaç günden beri haber dolaşıyor. tatlı aşeren kadın tatlı almaya giderken kaza geçiriyor beyin kanaması geçiriyor. beyin cerrehaı ve kadın doğumcu eşliğinde çocuk sezaryenle alınıyor. kadıncağız organlarını da meğer bağışlamış daha önceden organlaraı birçok insana hayat oluyor. bunun üzerine haber oluyor birazda . ve 8 aylık doğan bebek kilo kaybedince annesütü ilanı veriliyor. baya da toplanmış. neyse rahmetli kadının adı ve soyadı sanırım tdilmec ki site üyeleri anlıyorlar haberlerdeki kadının konu sahibi olan kadın olduğunu

Az önce kazayı tekrar googleladım konu sahibesi ve oğlu Kaan'ın fotoğrafı vardı. Fotodan gerçekten çok kötü oldum, konu sahibesinin yüzü hem tanıdık geldi hem de yüzü sevimliydi gülerek bakmış. Allah o bebeğin babası olan itin belasını versin taz zamanda.

Allah rahmet eylesin. Çok fena oldum okuyunca. Allah bebeğine uzun ömürler versin.

Az önce kazayı tekrar googleladım konu sahibesi ve oğlu Kaan'ın fotoğrafı vardı. Fotodan gerçekten çok kötü oldum, konu sahibesinin yüzü hem tanıdık geldi hem de yüzü sevimliydi gülerek bakmış. Allah o bebeğin babası olan itin belasını versin taz zamanda.

Bebeğin babası hakkında hiç haber yoktu gazetede..

Kadın mutsuz, umutsuz gitti bebek ortada kaldı. Şerefsiz herif.

inş sosyal hizmetler çocuğu alırda evlat hasretiyle yanıp tutuşan merhametli bir aileye verir. en azından annesi orda rahat yatar :KK43:

Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Haberlerde izlemiştim bende.:KK61::KK61::KK61::KK61:

Back
X