- 20 Eylül 2010
- 8.493
- 1.889
- 373
- 34
- Konu Sahibi rose noire
-
Allah bagislasin uzun omurlu olur inş:)darkmore .!.:Ben de bursada yasiyorum yasim 31 evliyim tekstil muhendisiyim 1,5 yillik evliyim 2aylik bir oglum var
Allah ağız tadı versin nazar değmesin o zamantaze gelin ben oluyorum rose noire de gelin adayı abiniz yeğeniniz yok mu kızçeyi bi baş göz etseydik :)
Kal kal ,en iyisi.Hepiniz mi evli yahu.. Ben tek kaldım
Bende bekarimHepiniz mi evli yahu.. Ben tek kaldım
Amin İnşallah bizlerde anne oluruz.. Rabbim hayırlısını nasip etsin..Allahtan ümit kesilmez ben inanıyorum Rabbim sana bir evlat nasip edecek doğru zamanda bende anne olmak istiyorum ama kısmet bu işler
Kalıcam kalıcamKal kal ,en iyisi.
32'me kadar dizginleyemedim ,düşmandım 32'de o geldi patadanak düşman yok oldu.Kalıcam kalıcam
Icimde dizginleyemedigim bir evlilik düsmani var
En güzeli kaynana olmak  
kaynana olmak iiçin evlenmek gerek amaEn güzeli kaynana olmak  
Şanslı kadının hali bir başka32'me kadar dizginleyemedim ,düşmandım 32'de o geldi patadanak düşman yok oldu.
Kaynanalık vizyondur ama,hepimizin geninde var,olmadık insanlara da yapıyoz kaynanalıkEn güzeli kaynana olmak  
Evlilik akıl işi değil de,bana göre akıl delilik bunu da belirteyimŞanslı kadının hali bir başka
benim de bitiyor yarım saate see youukızlar benim mesai bitti eve geçicem geldiğimde konuşuruz burada olursanız öptüm nanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?