- 29 Mayıs 2015
- 1.690
- 1.540
- 133
- 35
- Konu Sahibi rose noire
-
22yaş kaç kızlar ?
He ya hepimiz canliyiz olen kalan yok
bende 25 yaşındayım 4 aylık evliyim istanbuldan katılıyorum memnun oldm
Gel kuzum gel daliverO zaman benide alın aranıza.
akışına ve yatışına sağlık o zaman5 yıllık Evliyim, çocuğum yok, olmuyor.. Napıyım dedim.. Akışına ve yatışına bıraktım
En iyisi5 yıllık Evliyim, çocuğum yok, olmuyor.. Napıyım dedim.. Akışına ve yatışına bıraktım
Allahtan ümit kesilmez ben inanıyorum Rabbim sana bir evlat nasip edecek doğru zamanda bende anne olmak istiyorum ama kısmet bu işler5 yıllık Evliyim, çocuğum yok, olmuyor.. Napıyım dedim.. Akışına ve yatışına bıraktım
şimdi de cinsellik bölümüne taşımasalar konuyu bariakışına ve yatışına sağlık o zaman
Bekarim acik öğretim okuyorum bende memnun oldumbende 25 yaşındayım 4 aylık evliyim istanbuldan katılıyorum memnun oldm
taze gelin ben oluyorum rose noire de gelin adayı abiniz yeğeniniz yok mu kızçeyi bi baş göz etseydik :)Aramızda taze gelinler var :))
Allah bağışlasıni uzun ve sağlıklı ömür versin evladınıza.. Maşallah..Ben de bursada yasiyorum yasim 31 evliyim tekstil muhendisiyim 1,5 yillik evliyim 2aylik bir oglum var
Daha erken sanki :)taze gelin ben oluyorum rose noire de gelin adayı abiniz yeğeniniz yok mu kızçeyi bi baş göz etseydik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?