- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi rose noire
-
Evet bencede eskidenmiş bebekler ilk zamanlar görmez diyolar mesela bizimkisi cin gibi bakınıyodu sağa sola tavana avizeye :)Yok anam ne viziltisi o eski zamandaymis bence
Bizim sitede iki blokta toplam 5 tane bebis var cumle alem gece sabaha kadar oturuyoz valla hepsi yeni dogan oldugu icin
He ya artik cogu bebis oyle cekirgemEvet bencede eskidenmiş bebekler ilk zamanlar görmez diyolar mesela bizimkisi cin gibi bakınıyodu sağa sola tavana avizeye :)
Olur mu hic ben tesekkur ederim hepinizeyavuz hırsız ev sahibini bastırır hesabı olduk.Kız konuşmak isteyen var mı dedi o hariç biz konuşuyoz R rose noire hakkını helal et bacım .
Ne konuştuk ama be iyi konuştuk be
Kiz tirsti valla ban man deyinceyavuz hırsız ev sahibini bastırır hesabı olduk.Kız konuşmak isteyen var mı dedi o hariç biz konuşuyoz R rose noire hakkını helal et bacım .
Ne konuştuk ama be iyi konuştuk be
Tirsmakla alakam olamaz sadece cok konusamiyorum yazarak
Valla ben cepten baglaniyorum sayfayi yenileyince okunmamis konular en uste diziliyorkızlar uzun süredir girmiyorum baya bi değişmiş site göncel yorumları konuları nasıl takip ediyorsunuz
Aaa bak ben evde bebek bakmaktan delirdim en buyuk eglencem bi burasi bi de whatsapp, yuz yuze konusmayi unuttum biri bisey sorunca pel pel bakiyorum yuzuneTirsmakla alakam olamaz sadece cok konusamiyorum yazarak
Valla ben cepten baglaniyorum sayfayi yenileyince okunmamis konular en uste diziliyor
O zaman iyi ki geri gelmissin diyelimben bundan 2 yıl öncesine kadar sürekli aktiftim şu 2 yıldır nişan ve evlilik sürecimde giremedim şuan girdim ve özlediğimi fark ettim
[QUOTEarkmore, post: 44009198, member: 536124"]Aaa bak ben evde bebek bakmaktan delirdim en buyuk eglencem bi burasi bi de whatsapp, yuz yuze konusmayi unuttum biri bisey sorunca pel pel bakiyorum yuzune
Evet farkettim :)Bak konun taşınmış :))
34 elhamdülillahyaş kaç kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?