canım sıkıldı

kızım okulda 3. sınıf annem ilgileniyor.oğlumda kreşe gidiyor.
Benimde 11 aylık kızım var annem bakıyor
18:00 de mesaim bitiyor ama 19:30 ancak anneme varıyoruz kızımı alıp bi market yapıyoruz desem 20:00 ye doğru evdeyiz
Pilim bitti deme lüksüm yok oyun istiyosa oyun mama isitiyosa mama
Diş çıkarıyo bi de gece kaç kez uyanır ya nasip : ) uykusuz işe gelirim herkes oooo ayakta uyuyosun der

allah bağışlasın bebişinizi. yorgunluk tabiki hele ki çalışınca daha bi zor ama canları sağ olsun. ben de eve gidince yemekti meyveydi ödevdi derken saat 10 oluyo sonra herkes yatağına ve beni ancak bi fincan kahve paklıyor.

İyiymiş birgün bizde de herkes yatağına gitse mutlu olacam ( :
Ben hep kendi odasına koysamda son 2 aydır diş sebebiyle hepten çileden çıktı ve mecburen bizim yanımıza aldım, yanımda beşiği var yine de onda yatmıyor ortamıza girerse enlemesine yatıp bizi yatağın uçlarında büzüştürünce mikemmel uykuya dalıyo
Bilerek mi yapıyo anlamadım ki

Cocuk muhabbeti almis basini gidiyor. Azcik da baska visi konusalim kizlar, olan var olmayan var, kiskanirlar

sözde kendi yatağında oğluş ama.beraber onun yatağına uzanırız o uyur ben kalkarım gece 3 te gelir bizim yatağa sonra yine onun yatağına derken sürer gider. yine uykusuz her gece ...

Amin inşallah cümlemizden
Herşey nasip kısmet hayatta
Ne kadarlık evlisin uyumlu musunuz
Ben bazen mutsuzum ama biri kucağımda biri karnımda iki bebemiz var diyene ayar oluyorum mesela
Bizim ikimizinde 2. evliliği, çok şükür ki mutluyuz, Allah gönlümü biliyor, uyumluyuz.. Sevgi saygımız karşılıklı.. Mutsuz olmak için bilemiyorum, sebebimiz yok Çockuk olmamasıda bizim evliliğimizde sorun yaratmadı.. Hemde hiç.. 5 yılda 1 düşük, 1 de kimyasal gebelik oldu.. Elbet üzüldüm ama vardır Allahın bi bildiği.. Bunlar bizlerin sınavı..

Benimde mesaim bitti yarın izinliyim pek giremem
Pazartesi görüşürüz Allah nasip ederse
Hoşça kalın

Herkesin sınavı ayrı tabi rabbim mutluluğunuzu daim etsin bizimde evliliğimiz yeni şuan çocuk için plan yapmak erken kimyasal gebelik Nasıl oluyor acaba bu ay kan tahlili yaptırdım şüphelendim 0,64 çıktı ilk testimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…